1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. cristiano 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A3 8P ('04), 2.0 FSI, AXW
    Salut baieti, imi cer scuze ca va deranjez iar :) dar am mai gasit o masina la care pret ma incadrez, imi puteti da un sfat daca este ok achizitia?

multumesc anticipat

Audi A4, Berlina

am vb cu tipul la telefon si km trecuti sunt gresiti, este vorba de 10400 km la bord

Ultima editare: 29 Dec 2012
  2. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Masina a fost pe mai multe site-uri inca de la inceputul lunii. Pare ok. Trebuie vazuta si verificat ca VIN-ul sa fie adevarat. Mult succes la achizitie!

3. cristiano 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cine mai are o masina asemanatoare? ma intereseaza consumul in bucuresti la cat se ridica.

mercic

4. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    KM ABSOLUT REALI,KM ABSOLUT REALI.KM ABSOLUT REALI, dar nu santem in stare sa spunem cati.
    Una peste alta masina pare in regula, insa in poze multe masini par in regula.
    Factura de achizitie din Germania ar fi un indiciu legat de km masinii la achizitionare, asta daca ti-o arata cineva, coroborat cu verificarea reviziilor in reteaua Audi, si o verificare tehnica amanuntita, astfel incat sa iei o decizie in cunostinta de cauza.

5. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    Daca a cumparat-o de la reprezentanta,cere-i factura cum a spus si Bet,acolo scrie cati km a avut si daca a fost lovita(rasturnata).La nemti firmele de asigurari transmit dosarul cu accident la TÜV( registrul auto). Daca este declarata totalschaden,AMIN,masina respectiva numai se poate inmatricula in Germania. Mie personal nu-mi plac masinile albe deoarece imi dau impresia ca proprietarul nu a mai avut bani sa plateasca vopseaua metalizata + ca se murdareste repede si arata ... .
    Cand mergi sa vezi masina verifica seriile de pe geamuri !!! Fiind inmatriculata in feb 2010 ,pe geamuri trebuie sa aiba in coltz jos cifra 9,daca nu inseamna ca acolo a avut masina peripetii,am impresia ca parbrizul a fost schimbat. Chestia ca este dispus la verificat la reprezentanta mie imi spune ca are pe cineva acolo.Poti sa verifici seria si fara el,dupa care du-te la servisul tau nu unde vrea el.

6. cristiano 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    ok,
    multumesc mult pentru sfaturi ;)
    va tin la "curent" ... :)

7. ptbdr

ptbdr 2nd Gear Member

Locație:
    Moldova
    Masina:
    Un viitor A8 D5
    Sunt in cautare de un B8 pe care doresc sa il achizitionez personal din Germania. Ce parere aveti despre acesta http://bit.ly/UAqQNC ?
    Ce as putea verifica la aceasta masina?

8. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Salut,
    Am verificat eu Audi-ul alb dupa autovit.ro si are ultima intrare in service:

10.10.2012 - 98820 km

In rest totul pare ok la ea (cel mult, daca a avut accident sau ceva de genu nu a reparat-o in service autorizat).
    Eu consider ca merita vazuta.
    http://www.autovit.ro/audi-a4-C27142162.html

Mare grija sa nu fi fost vreo dauna totala!

Am verificat si Audi-ul negru postat de mine si are urmatoarele:
    16.11.2012 - 127153 km
    - parbriz inlocuit
    - 27.08.2012 116112 km bara fata inlocuit, aripa fata indreptat, far inlocuit, o aparatoare pe la radiator inlocuita,inlocuit armatura bara fata
    - 11.07.2011 48426 km aripa fata indreptat si cred ca revopsit bara spate
    - 2.11.2010 - 16282 km - inlocuit bara fata (apare ca manopera, dar nu si ca piesa)
    - 24.08.2010 - 7896 km - inlocuit bara fata, inlocuit aripa drt fata+suport aripa, inlocuit suport sub far pe trager

Inca o chestie ciudata este ca pe anunt apar 124.000
    Voi ce parere aveti? vi se pare ceva grav? Eu as incerca o negociere mai la sange cu el de minim 1000E.

link: http://suchen.mobile.de/auto-insera...REPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=125000

9. sgflaviu 1st Gear Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Masina:
    Audi A4 B7 1.8T
    Sfaturi pentru achizitionarea unui audi B8 s line

Salut,
    Caut de ceva vreme un Audi B8 si se pare ca am gasit unul care ar fi pe placul DAR mai ales OK pentru bugetul de care dispun.
    Trecand peste faptul ca nr. de kilometri pe care-i are la bord i-a facut cu ajutorul motorinei din "Romanica" si bineinteles prin gropile patriei noastre, am o intrebare referitoare la cutia automata. Am inteles de la un grup de prieteni ca aceste cutii montate pe motoarele de 1.8 ar fi destul de slabe. Este adevarat?

Imi cer scuze daca am postat intr-o sectiune gresita.

Ce parere aveti de acest model?

http://www.autovit.ro/audi-a4-C27406486.html

10. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    In primul rand motorul este pe benzina,vanzatorul mai are si alte masini pe site,poate a facut un schimb si acuma vrea sa scape de benzinar care-i consuma prea mult.La banii astia iti poti lua un diesel la 150 - 170.000km care te mai tine inca pe atat dupa ce-i schimbi distributia la 180.000 si volanta daca esti ghinionist.

Ultima editare: 2 Ian 2013
  11. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    Alex daca te uitai in semnatura colegului sgflaviu vedeai ca masina actuala are tot motor pe benzina deci cred ca nu consumul il sperie. Legat de motorul de 1.8 Tfsi eu unul sunt un pic rezervat deoarece am 2 prieteni care au aceste motoare si ambii au probleme cu ele(unul din ei chiar a schimbat tot motorul pe garantie la 45000 km si exact aceasta combinatie este 1.8 Tfsi si cutie automata), cat despre cutie eu unul as cauta manuala.

12. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    redlife,omul s-a referit la o anumita masina nu la ce are sau ce a avut in semnatura .
    Pt ce sa-ti cumperi benzina,pt un cuplu mai mic,pt un consum mai mare asta este singurul "avantaj" restul ce spuneti voi ca la benzinare intretinerea este mai ieftina,este ...can-can.Singurul avantaj este pretul de achizitie,dar fiind si combi,cine cumpara masina combi pe benzina ? Numai daca nu ai bani de diesel.

Aceeasi putere o ai si la un diesel.

13. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    In primul rand tu ai adus in discutie consumul , in al doilea rand motoarele de generatie mai noua tfsi consuma mai putin diferenta fata de diesel fiind foarte mica de ex 2.0 tfsi pe pe A4 B8 are un consum mediu de 6,4% fata de un 2.0tdi. cu un consum de5,7% . Cumperi benzina pentru placerea condusului sa schimbi in ture acolo unde un diesel viseaza,pentru simplul fapt ca din 2.0 benzina scoti cu soft 260 de cai in plus daca tu imi arati o masina diesel ca cea din anunt in aceeasi bani cu aceleasi dotari si cu putere similara eu o vand pe a mea si o cumpar pe aia. Nu vreau sa transformam acest topic in versus de aceea nu mai comentez pe baza acestui subiect.

14. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Audi/23539/Audi-A4-(B8)-20-TFSI-211HP.html uite aici specificatile ca sa vezi ca nu vorbesc aiureli oricum din afirmatile tale reiese ca esti fan convins diesel si ca esti subiectiv nu obiectiv. Fiecare are plusul si minusul daca ar fi net superioare motoarele diesel cele pe benzina nu s-ar mai produce iar pe masinile cu pretentii gen RS s-ar pune motorul diesel.

On topic si eu caut un A4 B8 cu dotari cam la fel cu cele ale masinii din anunt dar sunt indecis asupra motorizarii si anume 2.0 Tdi 170cp sau 2.0 tfsi 180 sau 211 cp.

15. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    Stiu ce spui,2 litri TFSI - Maximum power - Output - Horsepower : 211 PS (208 bhp) (155 kW) @ 6000 rpm Pe intelesul tuturor puterea se obtine prin turatii,turatii egal consum,pana la 4000 de turatii nici nu simti ca trage, te depaseste un logan cu motor de 1,6 L si mai si rade de tine.

16. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Alex fii mai temperat in afirmatii ca sa nu fiu nevoit sa sterg mesajele asa cum ti s-a mai intamplat de altfel, cu alta ocazie, pentru derapajele de limbaj. Nu mai starnii nici o polemica cu Benzina Versus Diesel ca nici pe departe nu ai dreptate in ceea ce spui. Si in plus, genul acesta de discutii nu sunt admise pe acest forum. Nu este nevoie sa-mi raspunzi. Multumesc de intelegere.

17. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    alex4 Eu am scos cu masina din semnatura consum 6.7 la suta pe ruta Bucuresti-Franta (2200km) cu mers pe drumuri nationale cu depasiri si autostrada la 130-140km/h, deci este foarte posibil.
    Si faza aia ca "pana la 4000 de turatii nici nu simti ca trage" e chiar aberatie :puke:

18. sgflaviu 1st Gear Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Masina:
    Audi A4 B7 1.8T
    Multumesc pentru sfaturi

Multumesc alex4 si redlife pentru sfaturi si consiliere.
    Ceea ce redlife mentioneaza despre prietenii cu probleme cu 1.8 Tfsi, cumulat cu faptul ca masina are cutie automata si cu mentiunea lui alex4 ca cel ce a postat anuntul mai are si alte masini la vanzare deci, s-ar putea sa fie comerciant de masini si probabil ca nu vinde automobilul pentru ca este masina vietii lui ma fac sa ma razgandesc in privinta masinii.
    Mai astept, poate mai apare ceva cu aceleasi dotari.

Multe multumiri si :respekt: pentru ca faceti consilieri de genul asta absolut gratis.

19. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Pot sa spun ca si eu am apelat la vanzarea A3-ului(si nu e prima data) la ajutorul samsarilor. E curios ca toata lumea ii blameaza dar tot de la genul acesta de oameni prefera clientii sa cumpere. Dupa trei zile de plimbat masina prin oras...era deja istorie. Deci nu e vorba ca e sau nu "masina vietii lui", e vorba doar de faptul ca sunt dispusi la schimburi, au o retea de "informatori" care ii ajuta sa gaseasca mai usor persoana interesata de achizitie. Si in multe cazuri e vorba de masini ok.

Si o alta experienta de-a mea vis-a-vis de masinile cumparate din Germania de la rusi, turci etc.
    Sa nu uitam ca in Germania traiesc aproximativ 2 milioane de turci, pentru restul nationalitatilor nu am cifre. Iar cine a mai cumparat de prin Germania masini, stie ca in curand nemtii vor deveni minoritari in afacerea asta.
    BMW E46, Audi B8-cumparat de la un parc unde proprietarii erau rusi(vanzator neamt)- masinile ok, un parc plin de masini de leasing, a caror valoare depaseste lejer 4-500000 euro.
    B7- turc, parc mic de masini insa numai Audi, BMW(10-12)n-am avut nici o problema cu masina timp de aproape 3 ani.
    B8 actual- cred ca libian, un parc plin de masini scumpe provenite majoritatea din leasing.
    A3-urile si Honda s-a intamplat sa le cumpar de la vanzatori nemti, n-am avut probleme.
    Am sansa si totodata nesansa(pentru ca uneori am ratat masini bune datorita faptului ca verificarea istoricului a durat prea mult) sa pot verifica masinile inainte de a le cumpara, intotdeauna istoricul a corespuns cu prezentarea.
    E normal ca daca te duci intr-un parc al unui turc unde cea mai scumpa masina costa 2000 euro si are si o "super ocazie" de B8 la 10000 de euro, ai toate sansele sa ai parte de o surpriza si sa ingrosi randurile celor cu idei preconcepute!

Cred ca pe prima pagina, "Traian si Decebal" scria multe adevaruri despre acest model.
    Si fiindca am avut sansa sa am B8 cu 143 CP, respectiv 170CP, fara & cu servotronic, volan 4 spite vs sport, halogen vs xenon, consider ca aceste dotari schimba radical aspectul si comportamentul acestui model.
    Asta nu inseamna ca celelalte variante nu sunt ok, ele exista deci au targetul lor de clienti.
    Achizitii inspirate va doresc!

Ultima editare de un moderator: 3 Ian 2013
  20. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Offtopic.
    Tot urmaresc acest topic si deja nu mai stiu de unde sa cumpar o masina rezonabila.In Romania sau Germaia peste tot dai de samsari si de persoane mai putin sau mai mult agreate.Iti e frica sa nu dai chix cu ea dupa ce dai o gramada de bani.

Ontopic.Cine crede ca are experienta necesara sau relatiile necesare sa ajute colegii de pe forum sau chiar si pe mine in alegerea unei masini din afara?Ma refer la verificare, incredere , achizitionare si aducerea ei in tara(la nevoie).
    Sau poate are cineva ponturi de la firme din DE sau reprezentante privind masinile??
    Sper sa nu fiu stupid :jump:

Distribuie pagina asta