1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Mircea, cel mai bun ajutor ti-l dai tu insati.
    Mergi si "antreneaza-te" uitandu-te la zeci de masini in orasul tau. In felul asta vei descoperi si singur diferentele, dotarile si defectele ce pot fi prezente pe modelul de care esti tu interesat.
    Cu riscul de a fi enervant intreaba de fiecare data si orice nelamurire ai, direct pe proprietarul / samsarul care iti prezinta masina. Impreuna cu parererile pe care le mai primesti si de pe forum iti vei forma o parere proprie unde sa cauti, ce sa cauti si mai ales, asteptarile minime despre ceea ce iti doresti de la masina, de la aspect, de la defecte...

Formeaza-ti singur o parere, nu te lasa influentat de ce iti spune 1-2 persoane.

2. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Un buget mai generos este cea mai sigura arma impotriva fricii de chix, eu n-am gasit alta solutie decat sa ma uit si sa caut numai masinile (cat) mai scumpe decat media pietei. Ulterior, cand vei incepe sa te uiti in jurul tau la alte masini similare, cand vei intra pe forum si vei citi problemele altora sau vei vedea cat de greu este sa adaugi o optiune, nu va fi zi sa nu te feliciti inca o data pentru faptul ca ai cheltuit mai mult.

3. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    @ovidiu , multumesc de sfaturi.Oricum eu sunt un tip care "vrea de toate", deci sa fie cat mai dotata masina .

@GunX, ti-am citit topicul "Masina mea" , asa ceva caut si eu numai ca daca se poate cu kimatronic plus si faruri adaptive(sper sa nu vorbesc prostii) :) , ADS se poate monta si dupa acea am vazut si binenteles s line.
    Imi place si culoarea alb si mai ales 170CP + quattro.

4. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    din pacate masinile cu atatea optiuni pe ele si nealergate, sunt extrem de rare/scumpe, fata de piata sh "normala". dotarile serioase cam dubleaza pretul unei masini chele, atat cand o cumperi noua cat si la sh.

5. AXS

AXS 1st Gear Member

Locație:
    bUc
    Masina:
    A4 B8
  6. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    @ASX, nu intra pe site.Ai gresit adresa sau s-a dat!!!

7. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Cred ca e vorba de asta

Masina e 2008. Cartea service pare suspicioasa. Ambele revizii sunt scrise cu acelasi pix si aceeasi mana. Pana in 20.1.2012 facea 30k km/an. Din 20.1.2012 pana azi numai 5k km ???

Ultima editare: 4 Ian 2013
  8. AXS

AXS 1st Gear Member

Locație:
    bUc
    Masina:
    A4 B8
  9. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    La asta macar ai certitudinea ca e o masina curata. Extrem de putine optiuni, culoarea cea mai "urata" dupa parerea mea. Daca tot cauti cu optiuni putine macar incearca EURO 5 adica dupa 2009, eventual mai multi km dar la dealer Audi.

10. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    A3-ul meu are ultima intrare in service in februarie 2012 la 120000km, in iunie s-a radiat si probabil a ajuns la dealerul de unde am cumparat masina(la 140900km).
    Masina a stat cateva luni la vanzare cu un pret mare(am vazut-o deoarece obisnuiesc sa caut masini si cu un pret mai mare decat targetul), dupa care a avut parte de o reducere:) care a adus-o in targetul meu de pret.
    Apoi masina a stat la mine fara sa circule inca o luna.
    Ca atare timp de aproape sase luni masina nu a acumulat kilometri.
    Deci exista si posibilitatea ca anumite masini sa nu acumuleze km perioade de timp relativ lungi. Si acum vad anunturi cu masini care sunt la vanzare de 6-7 luni.
    In principiu, regula este ca nu exista nici o regula, in viata reala poti intalni toate situatiile posibile.

Sunt de acord cu sfatul lui @WUG, mai bine cauta o masina cu mai multe dotari, km mai multi, dar euro 5.

11. AXS

AXS 1st Gear Member

Locație:
    bUc
    Masina:
    A4 B8
  12. Slepy 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Golf 4 , 1.6 16v , 2003
    doresc achizitionarea unui b8.bugetul ar fii cam 15000.de preferat dupa anul 2009 si cu ceva dotari.am gasit o masina care mi-a atras atentia.avand in vedere ca nu am mai avut audi pana acuma, am sa va rog sa ma ajutati cu pareri si sfaturi si de ce nu unele recomandari

13. mircea0xm

mircea0xm 4th Gear Member

Locație:
    Mihăileşti
    Masina:
    Audi Q7 2018
    AXS, masina prezentata de tine pare chiar ok, dotari satisfacatoare. Verifica istoricul reviziilor la ei si la porsche si incearca sa o vezi live. Pozele acelea cu stropi de apa pe ea te pot pacali deoarece pot ascunde zgarieturi mari.
    Ar fi bine daca ar avea si computerul de bord color, sa intrebi si de asta, se vede mai frumos cel color :)

14. Stoicaalex90 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    audi a4 2.0 2009
    Salutare baieti , este primul meu post pe acest forum iar masina de la "masina mea" este ceea ce vreau sa cumpar, deocamdata detin un passat 2007, 2.0 tdi 140 cp 4x4 pe care vreau sa il vand sau schimb cu un audi a4 2008+ b8. Am studiat putin piata am vazut ceva frumusel, http://www.autovit.ro/audi-a4-C27187629.html de la noi din tara , dar este euro 4 si va fi taxa mare. in caz de reusesc sa vand masina , am sa plec in germania/belgia/olanda dupa un a4.

Ma adresez voua , detinatorii sau cunoscatori de a4 b8 ca sa nu ma duc pe acolo tantalau tun si iau cine stie ce petarda , sa vin aici si sa bag bani in ea ( astfel scazandune economia si implicit salariile noastre ) , asa ca daca ma puteti ajuta cu sfaturi, am sa va ajut si eu cu bere una din urmatoarele intalniri care vad ca se organizeaza pe aici.

In principiu vreau 2.0 tdi , cel de 143 cp indiferent daca e berlina/ combi. Unde trebuie sa fiu mai atent? de ce tip/cod motor trebuie sa ma feresc? pe ce trebuie sa pun accent cand ma decid sa o cumpar si bineinteles, unde trebuie sa fiu cel mai atent?

Si inca ceva, pompe deuze sau common rail?

Va multumesc pentru ajutor sa sa speram ca audiclub va mai avea inca un membru cat de curand

Ultima editare de un moderator: 7 Ian 2013
  15. cristiano 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A3 8P ('04), 2.0 FSI, AXW
    salutare, de modelul acesta ce spuneti?!
    Audi A4

16. tibit Guest

@cristiano pare destul de dotat , dar vezi ca e euro 4. il licitezi tu sau ai o persoana care se ocupa?

17. cristiano 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Salut, da liciteaza cineva, este un prieten al unui ptieten. Si masina pleaca de la 9500 pana acum nu a licitat nimeni dar mai este timp. Tipul a zis ca licitatiile incep in ultimele secunde. La pretul asta se mai adauga inca 500e + transport din belgia + inca 1500e taxa de ra*at + ce-o mai fi. Mai am putin timp sa ma gandesc, chestia este ca o cumpar pe barba mea ca nu stiu fff multe despre ea. Doar ca are o indoitura si cateva zgarieturi. Incerc sa aflu VIN sa ma interesez de reparatii si km daca sunt facute la reprezentanta. Din cauza dotarilor mi-a sarit si mie in ochi :). Cert este ca trebuie sa ma gandesc bine daca ma risc sau nu :). Va tin la "curent" daca clubul se mai inmulteste cu un membru sau mai aman inrarea oficiala :)

Ultima editare de un moderator: 8 Ian 2013
  18. mircea0xm

mircea0xm 4th Gear Member

Locație:
    Mihăileşti
    Masina:
    Audi Q7 2018
    Odata ce ai licitat nu mai poti da inapoi, un mare minus dupa parerea mea este originea masinii, adica Belgia.

19. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Masina este fabricata 21.07.2008. Este norma EURO 4 plus adica RAR Romania o vede EURO 4 fara filtru.

Arata f bine dupa parerea mea iar pretul final va fi undeva la 11000 euro, daca nu mai mult. Sta bine la optiuni, km, combinatie culori, etc.

Odata castigata masina nu inseamna ca esti propietar. Vei astepta confirmarea din partea leasing-ului, bancii etc.

Masina fiind din Belgia este de fapt un plus dat fiind faptul ca Belgia are limitate toate autobenzile la 120km/h. Daca masina era in DE, sub 180km/h pe autobanda nu scadea.

20. cristiano 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Da, masina este euro 4, pretul final fiind de 11170 E cu tot cu transport pana in Bucuresti. Taxa de inscriere este de 1200-1500 E, inca nu am licitat mai am timp pana maine daca aflu VIN sa o verific altfel nu licitez, sunt multi bani si nu vreau sa ma risc, mai bine mai astept mai strang ceva bani si poate gasesc si altceva (optiunile astea nu cred ca le mai gasesc) asemanator. Consumul acestui motor in oras (Bucuresti) se invarte in jur de 8-9%? stiti cumva?

multumesc

Distribuie pagina asta