1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Nu vreau sa te dezamagesc sau ceva, dar masina poate avea si 250.000 km reali, nu numai 180k.
    Vorba celor dupa forum, daca tie iti place si nu are alte hibe, go 4 it. Eu nu am gasit ceva asemanator la nemti, nici macar la 200 k.

Spor

2. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    masina are 2 ani si jumatate, totusi e absurd sa presupui ca a circulat non-stop...sau ca a schimbat omul prin ea pedale, scaune, volan :)

3. Alekxxx

Alekxxx 2nd Gear Member

Locație:
    București / Craiova
    Masina:
    Audi B8 (CAHA) S-Line
    A fost una alba asemanatoare la dotari cu aprox 170-180mii km, era cu piele Audi Exclusive in 2 culori, dar s-a dat luna trecuta cred.

Mai sunt 2 pe mobile.de la 145 respectiv 147 mii km la 22k euro cu dotari aproape similare.

In orice caz S-Line-urile sunt rare. Eu am cautat ceva vreme dupa una potrivita deoarece am vrut neaparat sa fie Audi Gebrauchtwagen Plus.

4. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    Audi A4 Avant, 2.5 TDI, 2001
  5. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    poate sunt intrebari aiurea, dar inca nu sunt lamurit de aceea vreau sa intreb, are cineva idee:
    1. ce optiuni mai au in plus masinile care au si Navigatie fata de cele care nu au navigatie? Au ceva meniuri ascunse, sau chestii aditionale de configurat? Sau altfel spus daca aleg o masina fara navigatie, pierd doar optiunea de GPS sau mai sunt si altele legate de ea pe care le pierd?
    2. daca o masina are navigatie dar display-ul nu e color, ce optiuni are mai putin decat una care are navigatie dar ecran color?
    3. aceeasi intrebare legate de computerul de bord, color si monocrom. Daca e color, mai are si ceva optiuni in plus?

6. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Fiind in concordanta cu colegul mebsd am si eu 2 intrebari:
    1.A montat cineva climatronic plus in locul celui simplu?
    2.Se pot pune suspensii reglabile(si sa functioneze corect) la masinile fara ADS din fabrica si pus dupa?

Mersi

7. alexxxlch

alexxxlch 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI 143cp 2009
    Tie chiar nu ti se pare nimic suspect la masinile astea ieftine care le vinde DOAR PENTRU EXPORT un nene care este TURC?
    Io zic ca ar fi mai bine sa cauti altceva care sa fie un pic mai scump dar sa aibe km reali! Alea au cel putin 300000 km fiecare! Alegerea e fix a ta!
    Fereste te de cei care ti se pare ca au nume ciudate si stiu sa vorbeasca turca, poloneza, bulgara si mai ales..VAND MASINI PENTRU EXPORT!!!
    Asia stiu sigur ca tu maine ai plecat si chiar daca iti crapa nu te duci in Germania sa il iei pe el de oo...
    Spor la searching..
    Stima!

Ultima editare de un moderator: 23 Ian 2013
  8. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    am vazut azi o masina si nu avea roata de rezerva, desi loc era pt ea. Dar in schimb avea ceva "Tire repair kit". De obicei nu au roata de rezerva sau care e treaba? Am un amic care imi zicea ca el la Mercedes (clasa C) nici macar nu are loc pt roata de rezerva si am ramas socat :uhm: , asa e si la Audi? :) Sau doar unele modele de A4 B8?

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Asa este si la Audi, nu toate masinile au roata de rezerva, au acel kit de reparatie.

10. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    macristian1, intre timp am gasit explicatiile aici pe forum despre asta, mersi mult oricum

Ultima editare de un moderator: 23 Ian 2013
  11. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
  12. alexxxlch

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    1 - e echipata bine, dar neingrijita si inclin sa cred ca nu are kilometrii aia
    2 - nu merge linku
    3 si 4 - arata bine ambele... intre ele as alege-o pe ultima pur din cauza culorii

13. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    1. km sunt reali, verificati la Audi
    2. se pare ca e data deja

si eu inclin spre 4, dar parca as vrea si senzori de lumina/ploaia, sasiu si scaune sport fata, geamuri fumurii/ionizate pe spate. Oglinzi incalzite si pliabile nu tin neaparat. Dar si cu optiunile astea si la 110-120 000 km nu cred ca o sa gasesc de undeva de unde sa am garantie 1 an la orice reprezentanta Audi in Ge asa cum se da la 1,3 si 4. Ah, si in jur de 16.000 Euro.

alte pareri?

Ultima editare: 17 Ian 2013
  14. alexxxlch

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Vezi ca sasiul ala sport e cam pacatos pentru drumurile din Ro.. Il am eu si pe zapada e cam nasol si mai ales daca mai iei si 1-2 in spate.. Trebuie sa te gandesti si la asta!

15. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    vreau masina pentru germania, aici locuiesc, in romania ajung 2-3 saptamani tot anul. De cativa ani am un A4 B6 tot cu sasiu sport si nu am avut probleme nici in Ro.

16. xbk

xbk 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8 2.0 TFSI Quattro Avant S-line 2009
    Salut,

Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie. Sunt in cautarea unui A4 B8, as vrea 2.0t quattro sau 2.0tdi quattro.

Intrebarea este legata de norma de poluare strict pentru motoarele pe benzina. Vad diverse anunturi unde este trecut ori euro 4 ori euro 5, dar cantitatea de CO2 este la fel, respectiv 174 g/km. Imi poate spune cineva cand au fost introduse motoarele de 2.0T euro 5?

Multumesc

17. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Poate ma lamuriti si pe mine ce inseamna sasiu sport :)

18. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    tavy81 Masina din semnatura mea este euro 5 si e fabricata in oct. 2008. Nu stiu exact cand s-a introdus euro 5 insa. Cel mai bine verifici fiecare masina in parte conform VIN-ului si zice acolo exact ce euro este.

19. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Singura problema este ca traim in Romania, asa incat s-ar putea ca pentru istetii de la RAR sa nu conteze prea mult ce este trecut in brief.
    Ei au tendinta de a avea intotdeauna ceva mai multa" personalitate" .
    Cred ca am mai scris intamplarea unui amic care s-a prezentat la RAR cu o masina in al carei brief era trecuta norma de poluare euro 5...normal, acest lucru a contat fix cat o ceapa degerata, asa incat au decis sa degradeze putin norma :sign_welcome: in tara tuturor posibilitatilor!

Cred ca cel mai bine faci inainte o verificare la RAR

20. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    masina are garda la sol mai joasa. nu stiu exact daca asta implica si suspensii sport implicit sau suspensiile sport sunt optionale si ele.

Distribuie pagina asta