1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Eu cred ca tu nu ai inteles ce ti s-a spus sau faci o confuzie. In Romania, daca nu esti proprietarul masini nu te poti duce la reprezentanta sa intrebi cati Km are o anumita masina conform datelor existente in reteaua de service. Acum ai inteles ?. Noi vorbim de reprezentantele din Romania ale grupului VW nu alte reprezentante din alte tari/state.

2. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    Audi A4 Avant, 2.5 TDI, 2001
    ok, eu ma gandeam ca tu spui in general, dar acum am inteles ca asa e in RO :).

3. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Poate in Germania sau in alta parte sunt mai flexibili in a oferii anumite informatii, cu toate ca tot nu au voie conform politicii grupului VAG. Bafta

4. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    In baia mare la robot...reprezentanta audi..nu vor sa mi spuna istoricul desi eu sunt proprietarul masinii aduse din germania...e normal asa ceva????

5. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Da, in mod normal nu este de datoria lor absolut deloc sa ofere aceste informatii. Nu ai cum sa ii obligi. Teoretic nici nu au voie. Sunt date confidentiale prin contract, la data la care masina a fost dusa la ei in service, altul era proprietarul si clauza fata de fostul se pastreaza chiar daca masina este vanduta.
    Deci depinde cum "vorbesti"... daca bati cu pumnul in masa nici o sansa, daca incerci sa indupleci pe acolo pe cineva sa te ajute.... poate :)

6. poce 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi
    La Oradea se rezolva fara costuri si sunt foarte amabili. Am verificat pana sa-mi cumpar masina, istoricul la 5 masini iar verificarea pe tester si tot tacamul a fost 120 lei.

7. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    la noi vorbitu...costa...cum va explicati ca samsarii primesc informatia imediat cum.suna din germania la reprezentanta in romania...informatia costa..

8. Antonio Florian 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Ford Mondeo 1.8 TD 1994
    Salut tuturor ! Exista la acest tip de audi motor care sa nu fie Common Rail? Multumesc

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Nu, nu exista alt tip de motor diesel decat Common Rail.

10. Celaian 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    audi 2000 2009
  11. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    eu ce pot sa spun e ca preturile sunt cam mici, parerea mea, ceea ce mi-ar ridica un semn de intrebare. O masina din 2009 cu 140-180 000 KM, in germania e peste 14 000 euro. Si fara sa mai adaugam tapiteria piele.

Oricum, ce trebuie sa faci primul lucru, e sa ceri seria si sa le verifici istoricul la Audi. Al doilea pas e sa mergi sa le vezi.

12. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    Cine are impresia ca mai exista masini de 150.000 km din Germania, din 2009ar trebui sa mearga ei in Germania si sa caute mult si bine.

Ultima editare de un moderator: 8 Feb 2013
  13. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    @vetx, sunt inca destule, vezi mobile.de (ma refer la cele cu garantie de la autohausuri) si sunt si cu mai putin de 100 000 km, vezi pe audi.de, dar sunt mai scumpe si nu cu "full options" cum vor unii.

14. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    salut mebsd!!

Asa doar ca fapt divers vreau sa te intreb ceva..pretul de 12.000/13.000 euro pentru un A4 2009 cu 220.000 km e ok? acuma stiu ca, conteaza si dotarile clar!..sa zicem ca masina e destul de dotata!

15. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    eu am.luat masina la 11300 din germania..si arata si merge impecabil..interiorul e absolut fara nici un defect..servisata la zi in reprezentanta

16. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    MRR nu stiu ce sa zic, depinde de cum arata masina, de cine o vinde, cine o cumpara, etc. Eu ma refeream doar la anunturile anterioare si era strict parerea mea. Cel mai bine, te uiti pe mobile.de sau autoscout24.de si vezi preturile din germania ca sa-ti faci o parere despre cum stau lucrurile si preturile reale. La masini cu mai putin de 140-150 000 km poti sa te uiti pe audi.de (aici sunt masini de la reprezentanta si de obicei sunt masini sub 150 000 km pt ca ei le vand pt germania si daca au mai mult de 150 000 km reali, nu au voie sa le dea pt germania) si ai sa vezi cum sunt preturile adevarate in germania.

S-a mai discutat aici pe forum, trebuie mare atentie la masinile din romania pt ca nu au cum sa fie mai ieftine decat cele din germania (cu optiuni similare, la nr de km similari), pentru ca tot din germania sunt duse in romania si nimeni nu face acte caritabile sa o dea mai ieftin decat a cumparat-o. Deci daca preturile sunt prea mici atunci masina a avut ceva probleme gen accident, probleme tehnice, etc sau a avut mult mai multi km si au fost dati inapoi. Sunt masini cu peste 200 000 km care arata superb (B8 are 3-4 ani, deci nu are cum sa arate rau in interior pentru ca aici in germania au grija de ele in general) si care pot fi date 40-60 000 km inapoi, sau chiar mai mult.

VETX poti sa ne dai niste detalii despre masina ta cumparata la pretul ala din germania? nr de km la care ai luat-o, ce optiuni are, etc.

Nu cred ca poti sa gasesti A4 B8 la pretul ala cu mai putin de 180-190 000 km si cu ceva optiuni pe ea. Ori poate ai fost tu norocos :confused:

17. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Si eu am dat 11.300 pe ea. Am luat-o din Romania. Masina era adusa de 3 zile din Germania, am gasit anuntul de pe mobile.de in torpedoul masinii in care neamtul cerea 11.900 pe ea. Si eu am service curat, la zi, tot. Masina arata super: trapa panoramica, scaune sport incalzite, volan sport, etc., etc. Este destul de dotata masina.

18. audi555 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A6 C7, 3.0 TDI 272 cp CRTD, 2016
    MRR Cati km are masina ?

19. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    MRR esti sigur ca masina nu a avut accident si reparata? Sunt masini mai ieftine la reprezentante dar sunt NUMAI pentru export, nu o poti lua pentru germania (pentru ca masina a avut probleme destul de mari si nu mai au dreptul sa o vanda in germania). Nu zic ca e cazul la tine, dar ziceam sa stie si altii.

Ai zis ca ai gasit anuntul de pe mobile.de cu pretul neamtului la 11900. Acum gandeste-te, poate a lasat neamtul vreo 200-300 din pret (desi ma indoiesc ca un privat sa lase atata), deci masina a fost vreo 11600, sa zicem. Mai adauga drumul spre Germania si inapoi spre Romania (cel putin vreo 400 Euro), numere temporare de tranzit care sunt vreo 150 Euro, castigul celui ce a adus-o (pe putin vreo 400-600 Euro), si tu spui ca ai luat-o cu 11300. Nu crezi ca e cam ciudat ?

20. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Eu am luat-o cum ziceam cu 11.300 euro, am verificat VIN-ul in reprezentanta la Oradea la un prieten si cand am luat-o de la Cluj ,acolo s-a uitat un prieten mecanic la ea. Am stat de la 10:00-18:00 in Cluj sa ma uit la masina sa o verific bine. Km reali 210.000 cand am luat-o. Masina avea 208.000 ultima iesire din service din Germania cand s-a schimbat ulei, etc., etc., filtre in luna octombrie 2012. Eu am luat-o in 30 octombrie anul trecut.
    Dupa cum mi-am verificat masina, e curata zic eu. Chiar daca are 210.000 km sunt super multumit de ea. La 180 mii s-a schimbat si distributia, mi-a confirmat asta si prietenul de la reprezentanta.
    Eu zic ca, cu putin noroc si multa atentie se poate cumpara A4 cu 200.000 km sau mai mult la pret de 12mii-13mii euro. Am verificat si masini din 2009 cu 140 mii km dar erau dati mult inapoi. Am cautat cateva saptamani bune chiar 2 luni cred un A4 cu km putini dar n-am gasit, eu zic ca nu prea sunt poate cu exceptia masinilor de reprezentanta.
    Ca si dotari am cam asa: nivel echipare Ambient, pachet crom, lumini ambientale interior, decor mahon, navigatie MMI High cu HDD 40GB, magazie 6CD, Aux IN, Harta Romania 3D, sistem audio profesional cu subwoofer AUDI, volan sport cu comenzi, scaune sport multireglaj incalzite, trapa panoramica multireglaj, senzori lumina, ploaie, parcare spate, pilot automat, etc., etc.,.
    Ce nu am sunt farurile cu LED. Al meu este model 2009. Am inteles ca dupa 2010 luminile cu ledurile au venit standard, asta e, sunt faine ledurile dar poti si fara ele :) depinde de fiecare cat de pretentios e!
    Cine isi cauta A4, neaparat verifica VIN-ul , km, etc. si vazute bine.!

Distribuie pagina asta