1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. Florin1701 1st Gear Member

Locație:
    Tirgu-Mures
    Masina:
    -
  2. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Parc mare insa seful este Vertretungsberechtigt: Mahmoud Hassoun. Asadar atentie.

Masina frumoasa. Optiuni decente. Afla VIN si aflam toate optiunile masinii.

3. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    In Romania masina aceea nu o sa fie euro 5(poate in Germania este euro 5 si anuntul sa fie corect, insa la RAR s-ar putea sa ai probleme).

4. Jargal 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A4 B8 2008 2.0 tdi 170 cp Avant
    Florin1701:Asa cum a zis si Tilu masina aceea sigur este euro4+DPF la noi ceea ce inseamna o taxa destul de mare.Si masina mea este productie 08/2008 si a fost la fel.Asa ca sa iti faci calcule si pentru inmatriculare.

5. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Hai sa-i explicam colegului ce si cum. E posibil sa fie EURO4 plus masina in cauza cum spuneau si colegii mai sus. In Germania EURO4 plus e considerat EURO5 insa in Romania la RAR va iesi doar un EURO4 simplu. Da, nici macar filtru de particule nu-l va recunoaste RAR chiar daca masina are. De ce? Pentru ca aici e Romania si se poate. :think:

In baza la VIN ne putem convinge sigur. Cere o copie pe fax sau mail dupa Brief si aflam.

Mare atentie cu astfel de probleme ca ajungi sa dai la taxa 1500 euro de la 200 euro cat iti faceai tu calculele initial. Asta e Romania si trebuie sa fi extrem de agil pentru o viata linistita.

As ruga colegii care sunt in cauza sau posesori de astfel de masini sa fie mai implicati si mai atenti la detalii. Sunt cateva sute lejer pe aici posesori de B8 2008/2009 insa apar numai cand au nevoie de ajutor cu exceptia a 3-4 care se implica constant.

6. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    majoritatea intreaba si cer ajutor frenetic, dar ulterior "uita" sa posteze si informatia cheie, dupa ce si-au rezolvat problema.

7. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Asta se intampla pe toate forumurile. Omul dupa ce isi rezolva problemele uita sa se intoarca sa multumeasca/sa spuna cum a rezolvat :)
    Vedeti ca se poate verifica la RAR exact ce Euro iese masina. Trebuie depusa o cerere la ei cu cateva date despre masina (pe care le iei din brief).

Spor

8. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Pt masinile din nemtia cu care mergeti la omologare/inamtriculare, inainte sa ajungeti la RAR, dezlipiti aptipildul ala cu cifra 4 pe fond verde din parbriz. Stiu asta pt ca si a mea avea si era un destept pe acolo pe la Grivita care imi zicea ca asta e de fapt Euro 4 nu 5. In fine, multi cretini pe lumea asta, masina fiind Euro 5. Sa nu aveti surprize. In Romanica e posibil orice.

9. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    @dr_dumi ce treaba are un pampalau de la RAR cu abtibildul din geam? Conteaza ce scrie in acte, nu? Acum cand vei merge in Germania si intri in orase mari precum Berlin sau Munich vei lua amenda daca circuli prin centru fara acel abtibild.

10. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    dar daca schimbi parbrizul de unde faci rost din nou de el

11. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Ideea era alta in ceea ce am subliniat eu acolo.. Cred ca tine si de cine dai la RAR. In acte la mine scria clar E5 si pana cand nu le-am pus foia respectiva in brate ei tot o tineau cu E4, prostia si fudulia fac front comun la noi, asta incercam eu sa subliniez.

12. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Eu am inteles exact ce ai vrut sa spui insa ce incerc sa spun e sa nu te mai lasi influentat de toti taranoii de la RAR. Ai avut COC cand ai fost la RAR?

Stickerul verde il iei de aici

13. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Daca acest COC este foaia aia pe care scrie detaliile importante ale masinii, printre care si norma Euro, da am avut. Am platit 790 lei taxa de inmatriculare la ea :D

14. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Exemplu de COC. Nu e chiar de la o masina 2010 insa iti poti face o idee.

Ultima editare: 19 Feb 2013
  15. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    wug si Florin1701
    Masina mea e fabricatie 12/2008, am Euro 5 pe brief, si la RAR clar tot Euro 5 a iesit + filtru de particule deasemenea.
    Florin, in link iti scrie fabricatie 06/2008, jumatatea anului 2008, mare atentie, sa nu mai scoti din buzunar 1500 Euro.

Succes!

Ultima editare de un moderator: 19 Feb 2013
  16. Florin1701 1st Gear Member

Locație:
    Tirgu-Mures
    Masina:
    -
    Va multumesc pentru raspunsuri . Eram in dubii fata de masina , fiind fabricata in 2008 imi era si mie teama sa nu fie cumva Euro4 , deoarece am vazut si in 2009 Euro4 . Imi puteti spune si mie cum le pot cere VIN-ul celor de pe mobile.de ? Telefonic sau prin e-mail , nu prea stiu procedura ..

17. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Salut,

Poti sa incerci telefonic (daca te grabesti) sau pe e-mail daca vrei sa astepti. Nu toti raspund la e-mail. Iar pe e-mail raspund undeva in 1-2 zile. Sunt si cazuri in care raspund in cateva ore.

Spor

18. dragosdragos 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Touareg 2,5 tdi 2008
  19. mebsd

mebsd 2nd Gear Member

Locație:
    Hamburg, DE
    Masina:
    Audi A4 Avant, 2.5 TDI, 2001
    acel sticker verde e doar pt unele orase mari, gen Berlin, Bremen, etc, ca sa intri in anumite zone cu masina, altfel nu e permis daca poluezi prea mult. Si acel sticker nu mai poate fi folosit dupa ce reinmatriculezi masina in Ro sau in alta parte, pt ca e trecut nr de masina din germania pe el, care nu mai e valabil dupa reinmatriculare, deci se poate dezlipi ca oricum e nefolositor.

20. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Stie cineva o reprezentanta in Buc unde poti verifica km dupa VIN,la Porsche Pipera nu au nicio treaba.

Distribuie pagina asta