1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. QUATTROINELE 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea
    Masina:
    A6c7 2.0tdi 177cp
    ionut_marius de obicei daca nu esti proprietarul masinii nu-ti da nici o reprezentanta detalii despre masina,doar sa ai pe cineva cunoscut.

Ultima editare de un moderator: 1 Mar 2013
  2. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Proprietarul este tata,ba mai mult a vrut sa dea si o mica atentie si tot degeaba.Au zis ca nu au o baza comuna cu cei din Europa.

3. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Mergi la Porsche Vest pentru ca acolo sunt mai receptivi :) Stiu ca se facea contra cost (50 -100 de lei parca) acum cateva luni cand am apelat eu ultima oara la ei. Iti sugerez sa le dai un telefon sa intrebi ce si cum.

4. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Pai sa nu mai dea nici o atentie si sa-i ia la injuraturi ca astea sunt numai minciuni ce fac ei acolo. Niste lenesi imbacsiti si aroganti. Astia sunt dealerii auto din RO. Bah frate, parca le face training la toti inainte de devina dealeri. Copii la indigo! Criteriu eliminator la interviu, daca nu esti arogant si nu vorbesti in nas nu ai nici o sansa sa ocupi pozitia.

5. kane 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Salut. M-ar interesa masina asta: http://www.autovit.ro/audi-a4-C28001559.html

Ce parere aveti? Mie pretul mi se pare cam mic. Am vorbit cu proprietarul si are dupa cum spune anuntul carte service si revizii facute doar la reprezentanta. Accepta si test.

Exagerez eu sau pare un pic dubioasa? :D

6. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Dubios ? este putin spun!
    1) 2009 - 50.000 km???? doar in RO gasesti asa ceva si la noi este ~20.000E masina aia (cu toate ca nu are navi si nici BC color)
    2) 15.000 ? aia este masina care ar face lejer 18.000 E

Deci variantele castigatoare sunt:
    1) Lovita si reparata
    2) Km dati inapoi. Dar, daca are service verificabil, ramane doar prima varianta
    3) a dat norocul peste tine si ai gasit o masina super buna si super ieftina :D, eu personal nu prea cred, dar aici ramane sa vezi tu.

Sper sa iti fie de folos ce ti-am scris mai sus.

Spor

7. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    I-ai verificat istoricul dupa seria de sasiu?
    Are doar 56.000 km masina de 4 ani? A fost inmatriculata doar pe Ro, s-au adusa de dincolo?
    La km care zice ca ii are e prea mic pretul!
    Foarte dubioasa!
    Apropo: pe site-ul asta la toate B8-urile zic ca accepta test si au carte service la zi! Nu ca ar fi un lucru rau, da sa aiba!!
    Totusi, tu stii! succes!

8. kane 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Am vorbit cu proprietarul la telefon si mi-a confirmat. Nu stiu ce sa zic...ma duc maine sa vad despre ce vorba. In 3 ani jumate 56000 km pare totusi plauzibil.

Multumesc pentru raspunsuri. Va tin la curent.

9. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Intreaba-l si de ce a mintit ca are navigatie, pentru ca ori nu este masina lui (cum sa mergi 3 ani fara sa stii ce conduci), fie omul nu are probleme cu distorsionarea adevarului si atunci este egal cu zero ce-ti spune/confirma.

10. kane 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Mda...ieri il sunasem sa ne intalnim azi, si cand l-am sunat azi iarasi cica s-a vandut...

11. salamaha

salamaha 1st Gear Member

Locație:
    Roma
    Masina:
    Audi A3 1.6 TDI 90CP 2010
    Salutare,
    In momentul de fata am un audi A3 1.6tdi. In vara vine primul copil si ma gandesc sa schimb masina. De fapt sigur o s-o schimb, asa ca am ales sa ma informez bine din timp le masina sa cumpar. In primul rand ma gandesc la un A4 2.0 tdi 143cp anul mai sus de 2010 pana la max 60 mii km. Aseara am stat pana la 12 si am citit pe forum problemele care apar la audi 2.0tdi motor, etc. si audi mi se pare mai slaba de ingeri :) Pare sa dea probleme mai din senin decat chiar alte masini premium chiar daca sunt bine intretinute. Pretul ma atrage spre audi deoarece vine mai bine echipata. De exemplu la 20k euro iti iei un A4 care arata mult mai bine ca si concurenta directa, dar cam chel, putine gasesti cu CB, piele, pe care eu le vreau neaparat in dotare. De informat continui sa ma informez dar poate VOI veniti cu niste argumente bune pentru a alege 100% audi. Intre 20k si 24k sunt dispus sa platesc. Nu vreau un ozn, vreau decat o masina buna care sa ma satisfaca. :)

Ultima editare de un moderator: 3 Mar 2013
  12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    salamaha Pe acest forum topicurile gen Versus chiar si intre aceleasi modele de masina sau diferite ca marca sunt interzise din mai multe motive. Din acest motiv mesajul tau a fost editat.

13. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Eterna discutie dintre seria 3 si A4.... e foarte simplu omule.. A4-le este o masina mai confortabila, mai practica, mai mare, mai buna pentru drum lung. Seria 3-ul este mai inghesuita, din punct de vedere al motorului este intr-adevar mai nervos dar trebuie sa ti cont ca este mai spartan in design interior, iar intretinerea este mai scumpa decat la Audi. In plus, tine cont si ca este tractiune spate.

Ultima editare: 3 Mar 2013
  14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    O sa sterg mesajele pana va plictisiti, daca tot mai continuati cu Versus-ul. ;)

15. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Chiar vroiam sa te rog sa faci asta dar nu am vrut sa ii ranesc sentimentele colegului ;)

16. salamaha

salamaha 1st Gear Member

Locație:
    Roma
    Masina:
    am inteles cristian,un pic ceausist site-ul:)glumesc.am citit azi o gramada ce s-a scris pe aici am venit si eu cu un versus inainte sa citesc si e plin de asta aici.

17. edic 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 2010
    Salut,

Sunt nou aici si caut o masina sh, audi evident, A4 2.0 TDI neagra, nav + leduri si piele/partial piele, pana in 150000 km, an 2009-2011, euro 5.

Buget 15000 e

Am gasit una pe gustul meu si vreau niste pareri http://www.autovit.ro/audi-a4-C28101631.html

Seria inca n-o am, dar fac rost de ea.... pana una alta mai discutam.

Ultima editare: 4 Mar 2013
  18. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Ca si optiuni este ok ..
    Problema care pune multe semne de intrebare
    este de ce a dat km inapoi ?
    Sunt oare si alte probleme asunse .. ?
    Ramane sa studiezi daca te decizi la ea..
    Este sfarsit de 2009 nu 2010

PS: "AUDI S LINE SPORT"
    atata tot ca nu sunt stantate :D si cele de pe aripa sunt din autovit :D
    si nu vad start-stopul ... de care vb ..
    Prea posibil sa fie euro 4
    Ma rog asa in fuga la prima vedere..

Ultima editare: 4 Mar 2013
  19. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Salut,

Masina este superba. Ba chiar prea superba!

Parerea mea este sa mai cauti. Nu cred ca trebuie sa iti scriu si tie ce am mai scris acu cateva zile :). Daca masina aia era "reala" poate ca o cumparam si eu direct din Ro, nu mai plateam ca prostu' transport si timp pierdut sa ma duc in DE.
    La nemti din start cand spui piele (chit ca e partial sau full) platesti pretul cu ~1000 in plus ... asta am vazut eu.

Bafta la achizitie

20. salamaha

salamaha 1st Gear Member

Locație:
    Roma
    Masina:
    Pfuuu cum arata :) marfa. Parerea mea ca asa masinii au probleme, e cam imposibil sa fie ieftina tinand cont ca cineva o cumpara din Germania ii pune si un pret de 15 mii in care e inclus si castigul lui. El cat o fi dat pe ea ? Masina ca si femeia trebuie sa investesti in ea la inceput cand o cumperi, poate fi frumoasa te vrajeste repede, dar daca a dus multi km si/sau proprietari, la un moment dat incepe sa faca figuri. :)
    Eu te sfatuiesc sa ai rabdare si bani, mai adauga ceva, daca vrei ceva mai full si bun desigur. Eu am fixatie cu km, nu as cumpara masina cu mai mult de 100k, cu toate ca in ziua de azi motoarele sunt facute sa mearga km "fara nr.'' :)

Ultima editare de un moderator: 4 Mar 2013

Distribuie pagina asta