1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. edic 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 2010
    Sa va zic sincer nu prea am timp sa plec prin D sa-mi caut masina, poate daca as gasi la sigur pe un site sau ceva... In plus sunt mai scumpe e adevarat dar si mai bune (cred). Eu deocamdata ma limitez la 15000e, nu pot mai mult, daca nu-mi gasesc ceva bun ca si audi la banii astia, o sa-mi iau o masina obisnuita, mai ieftina.

Ca si interior, cum mi-ar place mie :D , si cum am vazut este asa [​IMG]
    Dar din pacate nu mi-a placut ca avea peste 170k km, adusa din D neimatriculata, si asta era singuru lucru care m-a impiedecat s-o cumpar.

Nu prea ma pricep la km dati inapoi si altele, dar cum va dati seama doar din poze la multe nereguli "ascunse" sa zicem ? :D

2. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Intra pe audi.de la Gebrauchtwagen si introdu acolo date si dotari asemanatoare cu ale acestei masini sa vezi un pret de referinta in Germania. Eu din ce am vazut o astfel de masina nu gasesti sub 18.000 acolo, la care se mai adauga costuri cu transportul, numerele provizorii si altele. Nu mai pun in calcul faptul ca cel care o vinde minte cu o serie de dotari: nu are s-line, nu are hold assist si ma indoiesc ca farurile sunt adaptive. Astfel de masini se cumpara, iar apoi apar proprietarii pe forum sa ceara ajutor ca pica una si alta. Mare atentie cand dati banii pe o masina, mai ales de la vanzatori de genul celui din anunt, care spun ca vand mere si de fapt dau pere.

3. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    Si eu recomand site-ul audi.de pentru masini SH. Majoritatea au garantie dar toate care se vand trebuie sa treaca testul de verificare in 110 puncte si practic daca apare ceva, ei schimba piesele defecte inainte sa puna masina la vanzare.

In plus poti sa cauti dupa anumite dotari. De exemplu daca vrei interior full piele sau daca vrei plafon negru. Poti sa specifici cam orice si cumperi exact ceea ce iti doresti.

4. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
  5. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    Daca la masina care ai postat-o tu, ii da km inapoi pana pe la 105k asa, se vinde ca paine calda :) 2.0 TDI, automata, piele, trapa, ce mai vrei? :)

6. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Masina care ai postat-o nu are TVA, adica vine de la un privat. Am mai discutat cum e cu masinile de privat.

Ultima editare: 5 Mar 2013
  7. rely71

rely71 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    a4, 143cp, 2011
    kane Și mie mi se pare ca are km. cam puțin pentru anul 2009, dar tinand cont ca nu are navigatie este un pret apropiat de cel real.

Salut Dragos,
    Ce ai mai facut cu masina, am si eu in intentie sa cumpar o masina de la ei dar mult mai ieftină. Daca ai ceva detalii despre cei de la parcul auto poate imi dai un raspuns pe forum. Masina ta mi se pare ok dar trebuie sa te duci sa o vezi.

Ultima editare de un moderator: 6 Mar 2013
  8. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    :)))
    acum sa va explic si de ce rad:

Am fost si eu in Ploiesti la A.A.A.CASA AUTO SARA sa vad o masina cand cautam si totul parea superb, chiar si masina arata prea bine la exterior/interior, pretul prea bun, km putini. Cand am deschis capota am aflat de ce, era lovita in partea dreapta destul de rau (pana la oala de amortizor, sudata, lonjeroane indreptate, nici macar schimbate.... etc)....

Deci? Chiar crezi ca masina aia este intreaga? eu zic ca a venit pe platforma la reparat. Si sunt mai mult de 98% sigur de asta.

Spor

9. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Masina cu mult sub pretul pietei si impecabila eu zic ca nu exista. Eu sunt de parere ca tot ce este cu cateva mii de euro sub pretul pietei are ceva ascuns. Dupa cum zice mabalaru, unii nici macar nu se mai obosesc sa ascunda, e de ajuns sa prinda o persoana mai naiva si au rezolvat treaba.

10. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Pe cumparatorul roman nu il inteeseaza decat pretul ,anul si km din bord,atat.
    Am pus masina tatalui la vanzare,un b8 din 2009,eu zic impecabil,nu am cerut mult insa nimeni nu a sunat.Cat exista b8-uri la 11-12k euro este imposibil de vandut.

11. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Eu te sfatuiesc sa tii la pret si sa nu o dai. Si eu daca ar fii sa pun masina la vanzare mai jos de 18.000 nu as pune-o.
    Eu am luat-o cu 16.500 de la neamtz, impecabila. Cu tot cu inmatriculare m-a dus ~17.500 ... si asa 18.000 mi se pare putin.

Bafta la vandut.

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Baieti aici nu este arie de vanzari-cumparari. Folositi functia PM sau afisati daca aveti ceva de vanzare in ariile dedicate de pe forum. Multumesc de intelegere.

Ultima editare: 6 Mar 2013
  13. edic 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 2010
  14. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Este revanzator,mai are 4 masini la vanzare.

15. Alekxxx

Alekxxx 2nd Gear Member

Locație:
    București / Craiova
    Masina:
    Audi B8 (CAHA) S-Line
    Masina arata bine, are si ceva dotari, dar sta la vanzare de mai bine de 8-9 luni , deci nu stiu ce sa zic. O verificare dupa serie ar fi buna daca esti interesat.

16. markizu' 1st Gear Member

Locație:
    -
    Masina:
    -
    Ultima editare: 7 Mar 2013
  17. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    in germania, asta: http://www.autovit.ro/show?id=C28120220 o gasesti la peste 18-20.000E, chiar si cu km aia ....
    Nu are start-stop si nici card CD .... dar cu toate astea nu cred ca o gasesti sub 18.000.

Spor

18. Motorrad 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI, 2010; Polo 9N 1.2 12v, 2003
    Am o intrebare despre senzorii de parcare. Am gasit masini care au butonul P de langa ESP si in poze se vad senzori si in fata si in spate si am intalnit masini care in poza nu au acel buton, au senzori doar pe spate dar sunt trecute ca masini cu asistenta la parcare. Care e diferenta ?

@macristian1 Am citit tot thread-ul dar nu am gasit raspunsul.:readit:

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    :) pentru ultimul comentariu

Unii mai denumesc PDC si asistenta la parcare.

Toate masinile care au senzori de parcare fata si spate au obligatoriu buton pentru dezactivat senzorii in bord.

Masinile care au PDC/senzori de parcare doar in spate nu au acel buton.
    S-a clarificat ? :)

20. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Cel mai probabil cel din Targoviste pierde TVA-ul pe drum.

Distribuie pagina asta