1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. markizu' 1st Gear Member

Locație:
    -
    Masina:
    -
  2. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Audi drive select, adaptive cruise control, magnetic ride, dublu climatronic, sistem audio bang &olufsen, si lista poate continua, si probabil la masina asta lipsesc si niste km asa cum e traditia la noi.

3. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    mi-e frica ca la 13k cu cat a fost luata (daca o vinde cu 14 si ceva), quattro ala a vazut ceva km, dar mai e cineva in ziua de azi care nu verifica vin-ul inainte de o vizionare?
    un servotronic nu se vede in poze, dar face diferenta enorma in confort (fara el, volanul unui megane o sa fie lux pe langa cel de pe audi-ul tau). oglinzile anti-orbire dupa umila mea parere sunt foarte utile la noi si masina in cauza pare sa nu le aiba, iar decat dublu climatronic eu prefer o trapa, daca vorbim de preferinte personale. drive select iti pui si ulterior, suspensia magnetica este oricum ceva f rar/scump, nu prea o sa gasesti la fel si side asist, lane asist, beam asist si alte cioace de gen. incalzirea stationara iarna face toti banii, daca tot vrei sa vanezi o masina cu cele mai bune optiuni, insa nu la banii astia...

Ultima editare: 8 Mar 2013
  4. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Daca esti din zona merita,daca poti verifica VIN-ul inainte ar fi si mai bine.

Oricum nenea din Targoviste 100% pierde tva-ul pe drum,nici daca avea 300k km tot nu avea cum sa o cumpere din de. atat de jos.

5. Motorrad 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI, 2010; Polo 9N 1.2 12v, 2003
    Ce parere aveti de asta ?

http://tinyurl.com/d9qydx9

Are dotari de bun simt, km relativ putini la banii astia. Sper ca sunt si reali.
    Pretentiile mele nu depasesc dotarile acestei masini.

6. vlad213 1st Gear Member

Locație:
    rm valcea
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI 2009
    salut baieti. urmaresc de ceva vreme acest topic si as dori sa aud si parerea voastra despre aceste doua masini.

http://cautare.mobile.ro/automobile...ity=2000&minConstructionYear=2009&tabNumber=1

http://suchen.mobile.de/auto-insera...00&categories=Limousine&maxCubicCapacity=2000

o alternativa era weltauto, dar se pare ca si la ei se fac magarii.
    la prima masina am vazut ca parcul are ceva vechime , dar nu scrie nimic de carte service , iar la a doua masina nu stiu ce sa zic de parcul auto ...

Masina as vrea sa aibe macar xenon , volan care sa aiba comenzi si nici peste 150k km. bugetul ar fi cam 16000euro. plus drum, acte germania , acte romania , rca, timbru, cred ca ajung aproape de 17000e

exclus acele super mega giga fenomenale ocazii de pe autovit la 14mii euro "full option"

7. dragosdragos 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Touareg 2,5 tdi 2008
    Dupa ce am analizat situatia nici macar nu m am mai dus sa o vad, era clar ca ceva nu e in regula si se pare ca bine am facut.
    Ca atare am achizitionat di Germania un a4 1,8 tfsi monsungrau metalic de la dealer audi . Masina este din noiembrie 2011 ,deja am platit-o prin banca si cred ca plec in 10 zile sa o iau ( abia astept)

O sa fie masina sotiei dar e ambition, cu scaune si volan sport asa ca o sa mi ofere exact ce nu imi ofera Touaregul meu ( de care altfel sunt extrem de multumit)

O sa va contactez dupa ce o adug. sa ma sfatuiti ce pot sa fac cu vag com ( as vrea sa stiu daca pot sa fac sa apara senzorii de parcare de pe spate pe ecranul navigatiei)
    Salutari la toata lumea

8. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    vezi ca daca e versiunea de 120 de cai, motorul este limitat software la puterea aia, din considerente de taxe/marketing. uite cum ramane linia gri in stanga la nivel orizontal, desi turatia creste (lucru anormal)

http://www.mybluefin.co.uk/curves/18tfsi 120ps.pdf

o resoftare la valorile de fabrica ii va descuia puterea reala in jur de minim 170-180 de cai (cu cat se vinde el in rest stock), fara nici un fel de risc/problema, masina va rula in parametrii ei normali, motiv pentru care la sh aceasta motorizare este un fel de ou de aur invelit in staniol

Ultima editare: 10 Mar 2013
  9. dragosdragos 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Touareg 2,5 tdi 2008
    Nu ,este versiunea 160 cai si abia astept sa o conduc pe drumul spre tara. Nu stiu exact cum se va comporta suspensia sport in Romanica dar mai vedem.
    Ai idee daca se poate face sa apara senzorii de parcare spate pe ecran ?
    Merci

10. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Se poate Dragos ;) Adu-o acasa intai si dupa aia cu un vag-com se rezolva multe.
    Apropo, daca e din nov 2011 e faceliftul sau ai prins ultimile B8-uri inainte de facelift ?

11. dragosdragos 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Touareg 2,5 tdi 2008
    Nu e faceliftul, e modelul vechi . Pentru a lua faceliftul mai trebuia sa adaug vreo 6-7000 euro si chiar nu consider ca merita ,desi stiu ca noul 1.8 tfsi se pare ca e un motor de exceptie

Mi se pare o masina foarte frumoasa iar sotia mea si-a dorit-o de mult timp asa ca de 8 martie a primit in cadou frumos. Astept confirmarea neamtului ca a primit banii pentru a vedea cand imi iau biletul de avion

Masina e identica cu astahttp://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=225511493&cd=634914477870000000&asrc=st%7Cfs

Ultima editare: 10 Mar 2013
  12. Distrat 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a6 3.0 2005
    Salut,
    Vreau sa imi iau un Audi 2,0 2010 va pun si linkul
    si va rog sa imi spuneti daca este o alegere buna.Daca e ok modelul, motorul si toate cele.Mi se pare putin suspect pretul raportat la nr de km care sustine ca ii are masina

Va multumesc anticipat.

13. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    33000 km la 11000 euro? Ma pufneste rasul, nici nu are rost sa scriu mai mult de atat.

14. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Cred ca nici la 300.000 de KM nu iei masina aia la 11.000 EUR.

15. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    dotarea "ANVELOPE NOI" ar cam trebui sa te lamureasca ce si cum in ceea ce priveste rulajul masinii... dar la banii aia, cu xenon si navigatie deja este ca si cand ai intreba "am un milion de lei, ce telefon sa-mi iau?" - de parca la bugetul asta iti mai permiti sa emiti pretentii.

masina a fost dusa probabil la o singura revizie la reprezentanta, apoi D-zeu cu mila, de asta este ieftina pt ca istoricul pariez ca este gri. de verificat volanta sau alte defecte grave/scumpe care ar putea impinge vanzatorul sa "scape" de ea la super oferta.

Ultima editare: 11 Mar 2013
  16. radiera 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    Audi
    Salut

As dori achizitia unui A4 2008 luna 11 imi spune proprietarul si ca e euro 5

Am vin-ul rog cel care ma poate ajuta in descifrare . In copia dupa brief scrie ca are Euro 5

VIN:WAUZZZ8K19A161839 sa fie euro 5?

Intrebare: daca farurile sunt Xenon adica si tehnologia led sunt si adaptive sau doar dupa anul 2010 sunt adaptive?

Ultima editare: 11 Mar 2013
  17. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Conform decodarii vinului pe care l-ai primit in topicul dedicat sunt adaptive.

"8Q5 Headlight-range adjustment, automatic/ dynamic with
    dynamic bending light (AFS 1)"

Sunt masini si din 2013 fara faruri adaptive. Nu este o optiune standard la xenon.

Ultima editare de un moderator: 12 Mar 2013
  18. radiera 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    Audi
    mii de multumiri

19. tibit Guest

salutare ,

merita pus o navigatie mmi 2g/3g pe o masina care nu are decat ecranul monocrom ? Am gasit o masina care are multe optionale dar are doar ecranul moncrom.

A mai facut cineva la noi?

20. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    M-am gandit si eu candva la o varianta de genul asta si o sa te coste min 1000E sa montezi alea. Doar daca le gasesti mai ieftin la dezmembrari ... dar nu cred ca se justifica ...

Ai 2 variante:
    1) chinezisme - eu nu am suportat navigatiile cu touch, deci pentru mine a iesit din calcul....
    2) Original din dezmembrari - gasisem si eu pe ebay componentele pentru nav 2g, dar sincer, costa super mult si nu cred ca se justifica.

Ori o cauti directu cu Navi, ori o lasi asa.

Spor

Distribuie pagina asta