1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. lordairon

lordairon 2nd Gear Member

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI 2013
    Merci mult. Eu fac cam 8000 km lunar afara si cred ca imi iau manual si diesel

Ultima editare de un moderator: 28 Iun 2014
  2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Noi am crezut ca pe an :) ,desi ai scris ca faci pe luna;ei atunci categoric ai nevoie de diesel :)
    Din pacate sunt f putini care au motorul CR de 2litri pe forum;din ce am mai spilcuit pe ici pe colo,sunt motoare silentioase,cu putere lineara de benzinar.Dar cum sunt aparute numai de 2ani,iti dai seama ca nu prea putem discuta de fiabilitate,fiind prea noi.

3. lordairon

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI 2013
    da ai dreptate. ma gandeam cum calculati voi de e mai bine benzinar :) . va mai spun ceva poate ajuta pe cineva.
    la oradea este un service de audi mare si e al unui prieten de-al meu si a zis ca sunt reusite motoarele de 2.0 diesel. si asta m-a influentat sa fac alegerea. acuma din 2008 a vazut cateva chiar daca numa la revizii si mai ziceau proprietarii ca sunt f multumiti

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Orice motor nou e reusit :);cu o masina trebuie macar sa faci 100k km sa poti avea o impresie cat de cat clara,dar unde sa faci in RO peste 100k km in 2ani?

5. calinbalan 1st Gear Member

Locație:
    privat
    Masina:
    Mercedes-Benz E-klasse 2012,Audi A4/B8 2008
    Buna

Sfat de achizitie ,nu cumpara benzina nu este atat de longeviv ca dieselul
    cumpara cu cutie manuala
    fi atent cum ti=o dotezi ca in caz de vanzare fiecare lipsa
    bate pretul ,si cum ti le monteaza din fabrica nu le monteaza nici mecanicul lui D-zeu
    atentie la jante nici prea mari ,nici prea mici ,prea mari inseaman prea rigida ,prea mici inseamna ca masina nu va arata bine estetic o alegere buna este jante pe 17 ,
    atentie la culoare culorile deschise nu o fac o masina cu tinuta
    alege culori inchise negru sau gri perlat

6. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Revin cu un post ...
    In calitate de detinator a4 b8 (nu mai pun alte masini la mele dar cred ca am toata gama ;)) )
    2.0 TDI este perfect de bun !! motorizare noua .. nu este ce a fost pana acum tractorase .. silentios .. nu vibreaza .. este motorizarea noua ..
    Cuplu mai mare decat la benzina !!!
    Consum mai mic ca la benzina !
    Mai usor de intretinut un TDI
    cat despre optiuni .. astea se fac si in timp .. daca nu ai ceva .. audi este exact ca un sertar scoti si bani piesa nou si o codezi putin si aia e ;)
    Manuala .. este ok ..
    Km putini verificati la porse ..
    in rest este o masina super super super bunaa !!! de oras si nu numai ! cosum mic !!! intretinere mica !!! impozite mici !!
    Hai sa ia bafta cu ea .. si sa vi in sectiunea masina mea sa ne-o prezinti si noua
    aa... am uitat si multe milioane de km fara incidente sanatate numai bine

Grauru apreciază asta.
  7. lordairon

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI 2013
    pt calinbalan si isvaly va multumesc. asa m-am hotarat sa imi iau 2.0 diesel manual. zilele astea sper sa reusesc pt ca azi am vandut vechiul audi :sex: apoi revin cu poze

8. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Nu ai pentru ce sa imi multumesti placerea este de partea mea sa pot sa te ajut cu ceva ce stiu de aceea suntem aici in comunitatea audi sa ne ajutam reciproc fie cu sfaturi fie la nevoie ..
    Bafta multe si ai facut o alegere foarte buna te asteptam in sectiunea masina mea cu o prezentare asa cum se cuvine .

9. lordairon

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI 2013
    Nu o sa am garantie pe masina. Credeti ca ca e bine sa pun soft ? Softul in oras imi afecteaza consumul ? Merci
    Mi-am gasit azi in Franta un A4 2.0 diesel, 2009, pe acte imi iese 2010, 46.000 km, jenti pe 19 de S line, full option. euro 5 taxa fiind 300 euro. la pretul de 23.000 adus acasa cu nr rosii, RAR tot. va rog sa ma sfatuiti ce sa fac daca stie cineva. eu eram pregatit pt ceva 2009 cu mai multi km si nu chiar full option la mai putini bani, maxim 20.000 . astept sfaturi daca merita sa ma intind. azi daca se poate. ms

10. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Pretul este marisor

11. sab197

sab197 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 tdi multitronic, MY 2009
    In primul rand, pe tine te intereseaza ce iese pe acte sau din ce an e? In al-2-lea rand, ce inseamna full option? Spune mai bine ce dotari are, un B8 cu toate dotarile depaseste lejer pretul unui A6 mediu ca dotari. Nu lua masina pe vorbe, probeaz-o inainte, ai grija cu ambreiajul. Orice motor de 2.0tdi se poate face euro 5 printr-un update de soft.

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Salut, explica-mi si mie fraza de mai sus. La ce motorizare faci referire Pumpe Duse sau Common rail. Nu am inteles.

O zi buna

13. sab197

sab197 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    doar 2.0TDi CR, ele sunt motoare euro 4 plus pentru ca nu au fost omologate ca euro 5 si acum se poate face un update de soft la reprezentante si motorul va indeplinii normele euro 5.

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Merci. Asa ma gandeam si eu. Cu toate ca doream si eu Euro 5 :).

O zi buna

15. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Probleme de proiectare,de fabricatie nu cred ca are motorul de 2.0 tdi avand deja mai mult de 3 ani de cand a fost lansat si pana acum eu nu am auzit de probleme cum s-a intamplat cu 2.0tdi pd; am vazut A4 2.0 tdi,143cp cu 130000km fara probleme. Cum a zis si Sabin, fraza aia cu full option f multi o supraliciteaza; un 2.0tdi,143 cp,tractiune fata, full option ajunge la 50 000 euro fara probleme. Bafta la alegere!

16. lordairon

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI 2013
    Audi A4 2.0 TDI 143 CP Euro 5 cu doar 42.469 km sasiu si cartea la RAR sunt 2010!!! culoare negru ,interior antracit,Bi-xenon,Tapiserie Piele,Navigatie color profesionala,dublu climatronic,geamuri electrice,volan piele multifunctional,pilot automat,bord computer,ornamente alu touch,senzori de ploaie ,lumini si parcare ,pachet crom,servo dir ,inchid centralizata,ABS,ESP,oglinzi si faruri reglabile electric,audio Audi MMI,genti aluminiu orig.Audi S-line19,cotiera fata-spate,halogene ceata,imobilaizer orig .fabrica.. masina o platesc dupa ce ii fac test in oradea la un service de audi la un prieten. tot el a verificat seria si mi-a zis ca e ok si merita

Ultima editare: 9 Feb 2011
  17. sab197

sab197 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    dublu climatronic e dotarea standard, optionalul este clima cu 3 zone. Volanul este in 3 sau 4 spite?Senzori parcare fata spate sau doar spate?servodirectie, de care: normala, servotronic sau dynamic?Audio audi mmi nu exista. Imobilizator doar din fabrica vine si e original:P. Geamurile electrice si oglinzile electrice sunt dotari standard. Din ce spui tu nu este o masina full deloc, mai are cel putin 20 de optionale pana la full. Faptul ca pe carte este scris 2010 se datoreaza faptului ca masina e fabricata dupa jumatatea anului 2009 cu alte cuvinte este model year 2010 dar fabricata in 2009 asta te poate ajuta doar in cazul unei revanzari. Acum cand o cumperi poti profita si negocia pe tem asta caci masina nu e 2010 ci 2009.

18. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Iordairon daca asta este masina care o doresti si are acesti km pretul este corect. Dar pana la full option cum au mentinat si colegii mei mai sunt muuuulte optiuni care nu le are. Ca o idee masina mea din semnatura cand am cumparat-o din Germania in februarie 2008 cu 0 km la bord a costat 39 500 Euro si mai are multe lucruri lipsa ca sa fie full option cu toate ca ce lipseste efectiv nu le-am considerat importante. Si am tot ce ai mentionat si tu mai sus ca dotari. Sa mai tii minte un lucru masinile cu Km putini si reali nu dati inapoi costa foarte multi bani chiar si in Germania.

O zi buna

Ultima editare: 9 Feb 2011
  19. lordairon

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI 2013
    RE

ms. nu prea cunosc modelu si optiunile. cine mi-o aduce si a gasit-o asa mi-a zis la tel ca e full. acum pe forum am copiat mailul care mi l-a trimis. mie mi se pare destul de acceptabil pretu tinand cont ca mi-o aduce acasa si o iau cu rar facut si cu tot ce trebe pt ca nu am timp sa umblu dupa nimic. plus ca nu mi-am gasit decat la 18.500 dar fara xenon vreo 4 bucati. si in belgia una la 17.500euro, 150.000 km 2008 , si taxa 1500, si negre inca una la 19.000 dar 142.000 km si fara piele si senzori. oricum va multumesc

20. lordairon

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI 2013
    buna

mi-am gasit azi in germania alt A4 2008 luna 7 de 2.0, 80 mii km verificati, culoare lavagri, interior piele coniac(moroniu roscat) bi-xenon, navigatie color profesionala, dublu climatronic, volan piele multifunctional(4 spite), ornamente alu touch, senzori de lumini ploaie si parcare fata spate, incalzire in scaune, genti originale pe 16, imobilaizer, pilot autom, la 19 mii adus acasa cu nr rosii si rar facut. apoi ar mai fi taxa de 1800. astept sfaturi si pareri. e dragutza culoarea la intuneric se vede un fel de negru parca am vazut in poze

Distribuie pagina asta