1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    >Am gasit o masina care are multe optionale dar are doar ecranul moncrom.

Vezi ca aproape toti vanzatorii mint de sting cand vine vorba de optionale. Sau trec tot felul de prostii de baza ca dotari. Mai bine pune tot anuntul si-ti spunem noi ce are din poze, de fapt. In poza pusa in afara de scaune si volan sport, cam bate vantul la optiuni. Daca gresesc scuze, dar de obicei masinile fara navigatie sunt din start cele mai chele, pt ca asta este dotarea cea mai importanta ca aspect/utilitate, nu ignora nimeni asa ceva in schimb umple masina de briz-brizuri minore care pot costa triplu daca sunt multe. Cel mai probabil ti-a trecut acolo la optiuni proiectoare cu cornering, scaune reglabile, scrumiera detasabila samd.

Instalatul unei dotari ulterioare este mai scumpa decat sa suplimentezi bugetul si sa iei alta masina care o are deja. Plus, ai mari sanse in banii aia sa "cresti" nivelul de echipare per total si sa primesti la pachet si alte dotari invizibile, nu doar navi. Un servotronic, un bluetooth nu se vede in poze dar e o mare diferenta sa zici "scuze trebuie sa inchid ca imi trebuie doua maini sa trag de volan".

Ultima editare: 12 Mar 2013
  2. tibit Guest

atasez cateva poze cu ea
    AUDI A4 2.0 TDI 16V S LINE PACK SPORT DESIGN DPF 02/2009
    dotarile:
    4 ELECTRIC WINDOWS + ALCANTARA + ALLOY WHEELS + AUTOMATIC AIR CONDITIONING + ESP + LEATHER + VOLANT MULTIFONCTION + METAL COLOR + PARK DISTANCE CONTROL BACK + XENON+

80k km

Ultima editare de un moderator: 12 Mar 2013
  3. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    cum am zis, o gramada de optiuni care sunt pe orice masina fara nici un fel de dotari:
    4 geamuri electrice din cate stiu sunt standard
    esp este standard
    climatizarea este standard

masina are pachetul s-line, intr-adevar, volan, scaune, body-kitul, jante de 18 si xenon.

senzorii de parcare pe spate eu nu-i vad! mare atentie la alte minciuni.
    mai ai in plus oglinzi rabatabile automat. cam atat.

este o masina frumoasa la exterior, aproape cheala la interior ca functii, proritatea ei a fost factorul estetic si atat. daca este pe gustul tau si la pret bun, o poti lua, de aratat arata f bine.

4. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    Mie unul imi place masina, si in caz ca ai verificat si masina are km reali si nu a fost lovita, iti recomand.

Insa, daca iti plac optiuniile, mai bine cauti alta sau te gandesti de pe acuma ce inseamna retrofit. Ideea e ca optiuniile interioare sunt cele mai importante si acestea costa cel mai mult sa ti le pui dupa daca nu le are de la inceput. Ca idee, un retrofit complet de la ce ai tu la navigatie MMI 3G te duce undeva la 3000EUR. Daca iei masina din DE, cel mai bine dai un ban si o montezi acolo. Stiu ca asa a facut cineva care si-a pus B&O la reprezentanta, a costat cam 1600EUR dar au facut treaba cap-coada.

Tot ceea ce inseamna exterior, se pune foarte usor si fara foarte multe batai de cap.

Bafta la achizitie :)

Ultima editare: 13 Mar 2013
  5. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Daca nu ai pe cineva care sa te ajute sa stii ca retrofiturile astea nu sunt floare la ureche chiar daca ai toate piesele necesare ;)
    Asa ca gandeste-te bine ce ti-ar place sa ai la interior si nu renunta la ele indifirent ce masini gasesti ;)

6. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    Da, la retrofit-uri ai o problema. In timp ce in DE sunt numeroase firme care fac aceste lucruri, unele din ele care se pot face chiar la reprezentante mari unde sunt ingineri "doctori docenti" in tot ceea ce inseamna Audi, in RO foarte greu gasesti pe cineva sa iti faca aceste lucruri.

Eu de exemplu, am intrebat la PBN daca pot sa comnad separat piesele+cablaje pentru B&O si mi-au zis foarte sec ca ei nu fac tuning :)

7. tibit Guest

cred ca o sa fie foarte mare bataie de cap daca as face un retrofit ulterior, mai bine ma orientez catre altceva cu mmi :)

8. jonnyy_b

jonnyy_b 4th Gear Member

Locație:
    Giurgiu
    Masina:
    AUDI A6, 2.0 TDIe, 2010, CAGB
    Am si eu o intrebare. Lamurit-ma si pe mine la a4 b8, 2010, care ar fi cel mai recomandat motor 2.0 tdi (ma refer cod motor), la care au fost semnalate cele mai putine probleme.
    Si inca o problema, as vrea sa stiu cate sisteme de navigatie au ?
    am vazut unul monocrom, altul color, si altul color cu butoane multe pe consola cotierei? Care e diferenta intre ele? M-ar interesa ca vrea sa cumpar un A4. Va multumesc.

9. prise 1st Gear Member

Locație:
    Birlad
    Masina:
    Audi a4, 2.0 , 2010
    Salut. Incep sa ma lamuresc si eu cum sta treaba cu masinile la noi. De aceea am hotarat sa iau masina si eu din Germania. Am cautat pe site-ul audi.de am gasit multe avant-uri break automate cam asta ma intereseaza cu km intre 125k - 160 k km cu preturi intre 12-14mii euro. Acum ii intreb pe cei care au cumparat prin intremediul reprezentantei audi la nemti care au luat masina pe firma si daca se poate deduce TVA-ul ? Multumesc!

De asemenea ce parere aveti de masinile de pe autohus.de?

10. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Se poate deduce 50%. Majoritatea reprezentantelor serioase germane incaseaza si TVA-ul, urmand sa ti-l returneze dupa ce faci dovada inscrierii masinii in Romania pe persoana juridica.

11. AudiLover93 1st Gear Member

Locație:
    Prahova
    Masina:
    Audi
    Imi cer scuze daca s-a mai pus intrebarea aceasta, insa de ce la 2.0 TDI sunt doua versiuni: 120 CP si 143 CP?

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Se vinde si in UK varianta cu 120cp ;)

13. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Cand imi cautam B8 am gasit unul cu 120 CP si prin tara ... Doar softul cred ca difera ...

14. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Pe a4 b8 motorul a fost livrat in patru variante de putere 120 136 143 si 170 cp , versiunile de 136 si 170 cp au fost montate si pe a6 4f facelift.
    Cu softul diferenta intre ele e discutabil unii zic ca ar fi acelasi motor detunat, cel mai bine ne poate lamuri un tuner.

15. alexcele 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4
    Salutare. Vreau sa-mi achizitionez un Audi A4 din 2009 Diesel si am nevoie de consiliere. Pun un link cu ce am gasit eu. Astept pareri si sfaturi. Precizez ca nu am habar de acest model si in consecinta am nevoie de ajutor.

http://www.autovit.ro/audi-a4-C28175006.html

Asta este masina pe care as vrea sa o cumpar. Am verificat km dupa serie si par reali. Ce varianta este ca si dotari ?!

Astept sfaturi. Va multumesc!

16. vlad213 1st Gear Member

Locație:
    rm valcea
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI 2009
    Audi-ul de pe autovit mi se pare prea ieftin pentru cum arată si cărți km sunt trecuți acolo... Nu am găsit așa masina in Germania sub 16-17.000€. Km poate sunt reali, dar baga un vag com pe ea si o uita-te pe sub ea... Sau mergeți la reprezentanta pt un diagnostic total. Mai bine pierzi 100€ decât sa iei teapa de 14.000€.

Eu nu mă mai uit pe autovit. Mor de inima rea. Numai mașini sub 125.000 km , xenon si navigatie la 12-13 mii € .

Aceleași criterii pe mobile.de si nu găsește sub 15.000€. Ceva nu da bine la toată treaba asta... Nu toți samsarii aduc 10-15 mașini odată pt a avea discount... Si cu TVA depus, nu cred ca se multumesc cu 200€ la o masina ...

17. alexcele 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4
    Km i-am verificat 90k si ceva acum 5 luni, deci oarecum plauzibil. oricum merg la un test cu ea. ma interesa daca am cum sa verific ce dotari are pe ea cu seria. cine ma poate ajuta cu asa ceva?!

Ultima editare de un moderator: 18 Mar 2013
  18. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Exista pe acest forum un thread care se numeste vin decoder in care un coleg poate furniza aceste informatii, dar la ce optiuni miraculoase te astepti in afara celor scrise de samsar, si a oglinzii interioare electrocrom omise, banuiesc ca esti constient ca la pretul asta cumperi masina de la un samsar.

19. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Acum daca masina nu a fost lovita serios (airbaguri sarite,lonjeroane sudate,etc),iar pe tester totul iese ok nu vad care este pb.

20. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    daca pana si protv a facut reportaj ca 99% din masinile din ro au km dati inapoi, eu nu stiu ce mai conteaza ce scrie pe bord la orice masina adusa din germania, mai bine ignorati pur si simplu, e ca si cand ai cumpara un calculator si ai plati mai mult in functie de ce imagine de desktop are pusa in windows la momentul vanzarii.

Distribuie pagina asta