1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. claudiuh88 1st Gear Member

Locație:
    Maramures
    Masina:
    Audi B8 2.0 tdi 120 cp
  2. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    claudiuh88
    citeste topicul asta tot chiar daca iti ia timp mai mult!
    sa vorbit mult pe discutiile cu masini de la samsari cu km putini si extrem de ieftine, ca cele care le-ai postat tu! 75.000 km la 11.000 euro, nu prea cred!
    Cauta masini de pe germania la 75.000 km sa vezi un pret real!

3. nin86 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Audi A4, 2010
    Ultima editare: 27 Mar 2013
  4. claudiuh88 1st Gear Member

Locație:
    Maramures
    Masina:
    Audi B8 2.0 tdi 120 cp
    da chiar acuma am citit cateva pagini de comentari si sunt total dezamagit, bine ca am intrat aici ca altfel luam o teapa originala, era sa plec maine sa o cumpar pe asta http://www.autovit.ro/audi-a4-C28139868.html

Ultima editare: 27 Mar 2013
  5. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    claudiuh88 la fel si masina din acest link, 26.000 km cu 13 mii euro..nici nu cred ca are rost sa mai cauti pe De masini cu 26.000 km sa vezi un pret real.
    pretul e peste 2x.xxx euro! cum sa mai zis, ori is masini facute praf si aranjate, ori km dati inapoi! vad k e inmatriculata, s-a luat de noua in romania, a fost adusa de afara si inmatriculata recent? e ff dubioasa!

6. ajaccio 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 2.0 Tdi 2008
    99% din Audi-urile A4 B8 provenite din Germania, Blegia, Olanda sunt masini la care li s-a terminat perioada de leasing.Toate au kilometraj ridicat si sunt luate de samsari pe firme fara sa plateasca TVA-ul.De aici si pretul scazut cu care le vand in tara.
    Masini cu kilometri putini exista, doar ca astea le gasesti la persoane fizice si cu un pret real.Samsarii nu se ating de ele.. unu la mana din cauza pretului ridicat,si doi la mana din cauza ca ei vor sa cumpere fara TVA.
    Cine vrea sa viseze ca gaseste Audi A4 la 26.000 km la 75.000 adus din Germania nu are decat.

7. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    nin86
    masina din linku tau parca zicea ca are 130.000km, masina e la 14 mii de euro s-au ceva de genu? nu pot vizualiza linku ca sunt la servici si nu am acces!
    la fel uita-te si tu pe De masini pana in 150 mii km sa vezi ce preturi au si ce dotari! nush ce sa zic de masina din linkul tau, dar masinile din linku lui claudiuh88 erau chiar aberatii!!! O masina cu 30.000 km o iei din germania la preturi peste 20.000 euro, 30.000 euro..depinde si de dotari!

8. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B9 - 2016 - 2.0 TDI 190 CP - avant - S-Tronic, DETA
    Eu va recomand celor care va cautati masini sa nu luati in seama chiar tot ce se scrie pe topicul asta. Si eu mi-am luat masina acu vreo juma de an si daca ascultam toti carcotasii de aici, nu-mi mai luam Audi second hand in vecii vecilor. Sau dadeam pe el cat nu merita. Asa, mi-am luat un A4 cu 12.500 de euro de la cineva care aduce din Germania, am facut deja vreo 12.000 km, masina e beton, nu are nici o problema.
    Eu zic ca trebuie sa intrati la dubii atunci cand o masina dupa 2009 si cu mai putin de 140 000 km costa sub 12.000 EUR. De la acest pret in sus eu zic ca e un pret corect. Nu luati ca etalon preturile de pe mobile.de pentru ca cei care aduc masini din Germania nu le cumpara de pe mobile. Din punctul meu de vedere acest site are caracter orientativ. Vorba aia, vezi cat SE CERE. Cu cat se vinde o masina e alta poveste. Eu la un moment dat am gasit masina intr-un parc din Germania, un A4 B8 de 143cp, 132.000km la incredibilul pret de 10.800 EUR. Avea o foarte mica zarietura pe o aripa fatza, atata tot. Cu dotari minime, e drept, dar era un A4 B8 cu 130.000 km, nu era carutza. Cu toate actele la zi, de la firma nemteasca 100%, nu turceasca. Mai am oferta lor pe mail, daca cineva nu ma crede pot s-o pun la dispozitie. Se intampla anul trecut prin septembrie. Dar nu aveam chef sa pierd eu cateva zile si sa ma duc dupa ea, asa cam am preferat sa iau una adusa gata.
    Din punctul meu de vedere, regulile sunt foarte simple:
    -excludeti din start samsarii din zona Bucuresti-Pitesti-Ploiesti-Vrancea. Am cautat la un moment dat si pe acolo si am fost socat de cat pot sa fie de nesimtiti. Nu zic ca in restul tzarii ar fi usi de biserica, dar din punctul meu de vedere a umbla sa vezi masini prin zona mai sus-mentionata e o pierdere de vreme.
    -asigurati-va ca istoricul din cartea de service corespunde cu cel din baza de date Audi;
    -faceti-i un test amanuntit diagnoza + un test fizic/optic si daca totul e OK, go for it.

Pe acest topic exista foarte multe persoane care au dat pe masini o caurtza de bani si acuma nu le convine sa vada ca aceleasi masini se vand mult mai ieftine, este oarecum normal sa fie carcotase si sa indemne extra-precautie. Dar asta e situatia: la o masina pierzi bani fie ca ne convine fie ca nu.

9. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Site-ul pe care il recomanda toata lumea pentru a verifica un pret real al unei masini in DE este audi.de, nicidecum mobile.de, care e plin de turci si arabi, nu cu mult diferiti de toti samsarii rasariti ca dupa ploaie la noi. Lumea trebuie sa fie constienta ca neamtul pune un enorm de mare accent pe KM unei masini. Cand gasesti masini la 40.000 - 50.000 de KM fie si ele cu dotari minimale la 12.000 EUR la noi trebuie sa iti pui nu unul, ci 100 de semne de intrebare. Nu cred ca e cineva deranjat de pretul care l-a dat pe masina ca apoi sa ii indemne pe altii sa nu dea o suma mai mica pe o masina asemanatoare. Lumea incearca sa ii ajute, pentru a evita apoi sa umplem topicurile cu probleme tehnice.

10. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    M3K
    Ai afirmat asta:"Eu zic ca trebuie sa intrati la dubii atunci cand o masina dupa 2009 si cu mai putin de 140 000 km costa sub 12.000 EUR"
    Intreb: ai vazut masinile din linkurile postate de claudiuh88
    uita-te la ultima: 18.225 km la pretul de 11.900Euro! daca masina aia are 18 mii km si pielea aia maro arata in halul ala..pffff!!
    Nu e vorba de nimeni ca nu le convine ca altii isi iau masini ieftine si bune, doamne ajuta, dar sa fim seriosi! Cascati ochii bine nu va imbatati cu apa!

11. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B9 - 2016 - 2.0 TDI 190 CP - avant - S-Tronic, DETA
    Am intalnit si eu cazuri de-astea cand cautam masina, am sunat si mi-a zis "ah, am uitat sa pun un zero la sfarsit":))

12. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    haha, bine ma asta e altceva!! dar cand scrii 18225 km cu 11.900 euro tre sa fii de pe alta planeta sa musti asemenea oferte!, chiar si asa ok a uitat un zero..182250 km, dar daca o si "gresit" si 1'le din fata si trebuia 2 sau 3? ce zici?:))

13. codico 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 Multritronic, 2010
  14. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Salut, ai venit cu un exemplu de o masina de aproape 20000 Euro, cu siguranta intretinerea acestei masini nu va fi o problema tind eu sa cred. Daca locuiesti in Bucuresti ai putea trece maine pe la intalnire, s-ar putea sa fie cateva B8-uri acolo.
    Din cele 2 variante as alege prima, aia HARD :))

15. codico 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Hmm.. nu chiar! doar ca imi place sa cumpar ceva frumos... Din pacate nu am cum ajunge sunt prins cu munca. Mi ar fi utile cateva sfaturi despre cutia automata.. daca renteaza pentru Bucuresti... si ce recomanzi.. pentru bucuresti automata sau manuala..
    Prima mi se pare dubioasa, nu prea arata scaunele de 100k cat zice ca are.. :) aacum astept seria sa o verific.

16. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Cred ca sunt destule topice care sa te indrume despre ce si cum apropo de cutia automata in general, insa pana cand nu conduci tu singur sa vezi diferentele intre automata si manuala, ne pierdem timpul aiurea. Eu pot sa iti spun sincer ca imi place mai mult cea automata, mai ales pt un oras aglomerat cum e Bucurestiul. Pot exista insa alti cocosi care vor sa simta ca sunt in control si sa prefere cutia manuala. Depinde de gusturi.
    A, si sa nu uit al treilea aspect, destul de interesant si asta: ce te faci cand iti pica cutia automata (sanse slabe totusi la B8)?

17. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Ambele oferte sunt parca prea frumoase incat sa fie adevarate:)
    Cred ca la Hamburg ajungi mai repede decat in Mures:laugh:
    Nu stiu cand a aparut masina din Hamburg pe mobile, insa o masina in configuratia aceea, daca este in regula, ar trebui sa se vanda in maxim 2-3 zile!
    In principiu pentru traficul din Bucuresti as merge pe o automata, insa multitronicul se intampla sa mai pice si pe B8.
    Optiuni multe egal posibilitate mai mare de functionare defectuoasa a diverselor componente.
    Asta insa nu ne impiedica sa ne dorim/cumparam masini cat mai dotate.
    Suucces in alegere!

18. robertnrm 3rd Gear Member

Locație:
    București / Pitești
    Masina:
    Audi Q5 8R FL, CNHA, 2016
    Daca tot iti permiti/si vrei ceva deosebit parerea mea e ca trebuie sa te indrepti catre un 3.0 TDI.

19. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    nu prea exista comparatie intre o masina quattro si una normala cu tractiunea fata, iar asta are impact si asupra cutiei, daca nu vrei sa sari la impozit de 10 ori mai mult (de la 2.0 la 3.0)

20. codico 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    cei drept imi plac ambele, ca dotari as alege cea din Mures dar pentru siguranta tind pentru cea din Germania, arata impecabil! :)
    Nu mi doresc 3.0 din cauza impozitului...
    cat dspre cutie automata.. este mai comoda, dar daca ar exista probleme cu cutia automata, trebuie sa recunosc ca ma cam da peste cap, ma ciufuleste de destui banuti din ce am citit...

Distribuie pagina asta