1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Sa o stapanesti sanatos(chiar daca eu inca nu m-am prins care e masina in cauza:think:)
    PS: nu exista Carrefour in Mures.:p

2. alexgeana 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 Avant 2010, 2.0 TDI 170 CP
    Jos palaria, un om hotarat! Daca eram si eu la fel de hotarat, aveam deja si eu una. Dar asa, visez la cai verzi pe pereti ...

3. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
  4. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    CO2 134g/km si minim 200k km ...

5. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Aia sigur nu are km aia.. Daca te incanta pilea si BO insa lipsa MMI-ului mai nou, go for it.
    Sunt altele tot pe la pretul ala dar mai dotate.
    Aia iti ia ochii cu pozele alea, in rest nothing special..

Sent from my iPhone 5

6. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    caii aia face o diferenta.numai ca interiorul acela este pretentios,am avut si stiu ce inseamna.tot caii m-au ademenit sa o iau.eu am BO si iti zic ca este spectaculos.dar lipsa mmi este un minus mare.

7. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Cai se pot pune sa zoc asa, pielea e un plus in opinia mea. BO-ul nu mi se pare atat de spectaculos precum zic unii, daca esti fan inalte atunci o sa -ti placa. Pe mine ma lasa rece BO-ul ala. Chiar nu zic din invidie sau ceva, dar cred ca depinde de urechea fiecaruia pana la urma. MMI-ul in schimb e ceva mai important as zice. Si dpdv a costurilor, daca o iei asa, e cel mai scump de montat ulterior.

Sent from my iPhone 5

8. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    Explicati-mi putin despre MMI.
    Am inteles ca este sistemul de navigatie.
    Nu toate au din fabrica ecranul ala in bord ?
    Si am inteles ca sunt mai multe tipuri de MMI ? Multumesc.
    Masina in cauza cred ca este cumparata de o persoana pe care o vad uneori. O sa ma interesez daca este sigur masina aia si sa vad ce probleme are. De aia am intrebat.

9. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    MMI - Multi Media Interface in principiu reprezinta o interfata integrata, care controlează o serie de optiuni și funcții ale masinii.
    Navigatia poate fi una dintre optiunile masinii controlate prin intermediul MMI, insa nu se identifica cu aceasta.
    MMI poate fi basic, MMI 2G si MMi 3G, primul avand ecran rosu, monocolor.

10. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
  11. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Daca ai posibilitatea sa mai pui ceva fugi in Germania si iti cumperi MASINA , nu minciuni !!!

12. M V P 1st Gear Member

Locație:
    In romania din pacate
    Masina:
    Audi A6 3.2 FSI C6
    Buna seara. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi in privinta alegerii urmatoarei mele masini fie ea un a4 sau un a5. Momentan sunt cam in ceata deoarece nu prea sunt la curent cu cele mai importante dotari pentru un audi.

O mica lista cu ce mi-as dori eu:

-Scaune incalzite si dual clime
    -Sistem multimedia longitudinal color
    -Sub 185k km
    -Motor de preferat Tdi

Am gasit asa ceva:
    http://home.mobile.de/CELIK-AUTO-DUEREN#des_179086730
    http://home.mobile.de/BIRKESAUTOMOBILE#des_178461589

De asemenea mai am cateva nelamuriri: Pe audiurile care nu au Led-uri la faruri se pot pune? VIM se poate activa pentru orice fel de audi care are mmi color?

Daca aveti variante mai bune cu cutie automata si care sa fie mai ok decat la ce m-am gandit eu va rog sa ma ajutati.

Ultima editare de un moderator: 30 Mai 2013
  13. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Salut MVP . In legatura cu led-urile pe care vrei tu nu poti pune led-ul efectiv , trebuie sa schimbi farul cu totul ... Dupa parerea mea , cel mai bine este sa cumperi masina direct cu leduri , ce este din fabrica este din fabrica . Si am impresia daca nu gresesc ca trebuie sa modifici si ceva la caroserie pe fata (daca gresesc va rog sa ma corectati , cine stie 100% sigur ) . Merita sa iti cumperi automata dar daca faci multe drumuri prin oras , dar mare atentie ca multitronic este o cutie delicata , la maxim 60k km trebuie schimbat uleiul in cutie si filtrul ... Deci costurile sunt mai mari decat la una manuala ... In rest ce zic citeste acest forum si o sa gasesti tot de ceea ce ai nevoie ... Sa cauti cel mai bine pe audi.de acolo gasesti masini cu km putini si adevarati , si dotate , la pretul reale !!! (Nu minciuni ce gasesti prin Ro) . Multa bafta si sper sa gasesti ceva bun pe placul tau.

P.S. : SA NU TE GRABESTI SA ITI CUMPERI MASINA !!!

14. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Referitor la schimbarea farurilor, ca sa fie totul perfect legal in UE, tre sa ai si intalatia pentru spalarea farurilor pe bara fatza, asa ca daca esti in faza de a procura masina, cauta cel mai bine cu leduri. Nu iti trebuie dureri de cap pe urma.

15. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
    Multumesc pentru sfat.Alte pareri?

Am mai gasit inca una care imi surade http://www.autovit.ro/audi-a4-C27326612.html

Ultima editare: 30 Mai 2013
  16. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Daca nu te intereseaza faptul ca o masina are in jur de 200k km sau peste arunzi poti so iei de la noi..

Sent from my iPhone 5

17. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
    dr_dumi Masina pe care o voi cumpara, o voi verfica la reprezentanta. Daca km din cartea de service nu corespund cu cei de la reprezentanta, cu siguranta nu o cumpar. Nu am posibilitatea sa ma duc in Germania. Pentru inceput m-am orientat la cele doua masini si nu am luat legatura cu proprietarii. Inca mai caut si alte variante.

Ultima editare de un moderator: 30 Mai 2013
  18. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Ce treaba are verificatul cu ce am zis eu? Eu m-am referit daca esti ok cu ideea de a avea o masina cu 200k km. A mea are 198000 km si sunt ok cu treaba asta, tu ai putea fi?
    Iar legat de reprezentanta, s-a arhi-discutat, daca fostu proprietar nu a trecut pe la Audi, oha istoric.. Asta cum mai verifici?

Sent from my iPhone 5

19. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
    Daca nu a trecut pe la Audi nu o cumpar.Vreau ca totul sa corespunda.Eu as vrea totusi sa nu depaseasca 150k si trebuie sa ma incadrez undeva in 14000 E.

20. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Daca aia sunt km reali la masina aia, pretul e ok.
    Personal nu as lua-o, afara de piele si oglinzi rabatabile el, e cheala. Pana si display-ul din bord e monocrom, prefer mmi in loc de piele, daca macar era automata mai ziceam.

LE: si cu **** in *** si cu sufletul in rai nu prea se poate cu masinile de la noi. Tre sa te obisnuiesti sa lasi la ceva, km sau pret. Parerea mea.

Sent from my iPhone 5

Ultima editare: 30 Mai 2013

Distribuie pagina asta