Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Ce e curios e ca ia ceva timp de la stingerea becului pana la afisarea erorii in bord ... insa nu e obligatorie oprirea motorului pentru a putea reaprinde becul.
    E suficienta o trecere de pe AUTO / faza scurta pe DRL si invers pentru ca becul sa se reaprinda in schimb o sa ramana eroarea in bord pana la prima oprire a motorului.

2. Allin86

Allin86 2nd Gear Member

Locație:
    Dej
    Masina:
    Audi A6 Allroad BiTDI 313cp 2013
    Daniel_steaua|: Becul este devina, si ai doar un singur bec pe o parte (xenon) Cand se duce balast ul nu mai merge deloc becul..O zi buna!

3. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
    Eu am crezut ca sunt doua becuri.Deja ma pregateam de achizitionarea a doua becuri.

4. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Pai sunt 2, ca ai 2 faruri. Eu am luat 2 sa am acolo, la mine deja a inceput si celalalt sa palpaie astept doar sa moara si sa il schimb :D

5. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
    Pentru moment o sa-l schimb pe cel cu probleme.Celalalt lumineaza foarte bine.Va multumesc tuturor ptr ajutor.Este primul meu contact cu o masina Audi.

6. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
    Din pacate astazi am observat ca am si un led in stopul pe spate care nu se aprinde si din ce am citit pe internet, reiese ca trebuie schimbat cu totul si costa in jur de 900 ron.

7. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    e,astea sunt probleme minore,nu exista nici o masina second hand fara probleme.sa nu fie altele mai costisitoare.pacat insa ca sunt chestii pe care nu le-ai observat si bagi pina in buzunarul tau.

8. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Nu vrei sa ne preziti masina pe un topic nou unde putem discuta despre ea si sa te ajutam cu sfaturi pe cat putem?

Eu cel putin sunt interesat sa vad mai multe poze si eventual sa ne faci o scurta descriere de cum iti place la volanul ei.

Legat de xenon, eu procedez asa: Se arde un bec, cumpar doua noi. Le montez pe cele noi pentru a avea o lumina uniforma (egala ca intensitate si culoare), evident si durata de viata apropiata si pastrez becul functional vechi de rezerva. Cand pica primul bec am de rezerva si clar se va "pupa" din aceleasi considerente enumerate mai sus cu cel ramas, timp in care am sa achizitionez alte doua becuri noi ;)
    Si uite asa nu vei mai avea timpi de asteptare "chior de un ochi" ;)

Cu stopul, din pacate asta este rezolvarea: sa il schimbi. Incerca sa cauti unul pe ebay poate ai noroc la un pret mai bun ;) sau chiar pe sit-urile romanesti.
    Spor in continuare si astept cu interes o pagina de prezentare in sectiunea "masina mea" :hi:

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    daniel_steaua aici este un topic pentru consiliere achizitie nu despre probleme si reparatii la B8. Exista topicuri pe care le poti citi ca sa stii ce sa faci atunci cand ai diverse probleme la masina. Bafta

10. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
    Am inteles.Imi cer scuze.Va multumesc pentru sfaturi.

11. robertnrm 3rd Gear Member

Locație:
    București / Pitești
    Masina:
    Audi Q5 8R FL, CNHA, 2016
  12. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Robetnrm , ai seria de sasiu , fugi si vezi ce este cu masina . Apoi daca este totul ok (sau daca are doar vreo 20-30 k km in plus nu este o tragedie ) , fugi sa o vezi daca in cazul in care nu prea te pricepi poti uite-te atent la masina fara sa te grabesti ! Fugi cu ea la un test de vopsea si ce mai crezi tu ca este necesar. Bafta si ce sa zic masina este ok si vopseaua imi place mult !

13. alexgeana 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 Avant 2010, 2.0 TDI 170 CP
    pretul pare astronomic, dar pe de alta parte ... ce ti-ai putea dori in plus de la o masina? la banii astia s-ar putea si km sa fie reali.

14. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Mie unu imi place cum arata masina, e dotata.Cruise controlul ala e super, imi place. Eu zic ca nu e mult pretul, totusi is dotari ok pe masina, iar daca aia is km reali, 16 mii de euro nu mi se par multi pt masina asta. Putea avea jenti mai faine dar in rest mie imi place masina!
    Bafta!

15. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Pretul e astronomic pe langa multitudinea de B8 care sunt la vanzare "tzipla", 100.000 km, dar ele de fapt se duc spre 300.000 km, si dotari ca 4 geamuri electrice, clima, dezaburire, stopuri cu becuri cu incandescenta, usi, capota si motor. Daca are acei KM, si masina nu a fost avariata serios, face banii. Nemtii pun foarte mare pret pe km unei masini.

16. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    la 16000e as visa spre un S line care e altceva.oricum contrastul interior da bine.

17. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    tine cont ca o masina cu cat este mai buna/dotata, cu atat vei auzi mai multe "prea scumpa, nu merita" de la cei din jur.

cu cat iei o tzeapa mai mare, cu cat ai ghinionul sa te alegi cu o masina mai alergata mai cheala sau mai lovita/cu probleme, de aia vei auzi "super pret, super masina" de la cei care vor auzi cat a costat ;)

in locul vostru as masura impresiile negative si pozitive legate de pret si as alege pe baza lor, fix INVERS. oamenii compara cu "piata" gri unde 90% din masini sunt pacaleli. o masina ok la pret corect daca o aduci, stai cu ea la vanzare cu lunile de zile. asa ca se aduc numai cazaturi pt ca se vand imediat, iar cei care stiu asta, nu cumpara de la noi nici batuti.

mai tineti cont ca masinile ingrijite de proprietari pasionati, se vand cu cel putin 30% peste pretul pietii, de cand lumea, chit ca in jurul lor sunt zeci de alte optiuni cu o treime mai ieftine. oare de ce? ;)

Ultima editare: 8 Iun 2013
  18. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    GunX, pune pretul cu care ai cumparat tu masina sa vezi cum jumate de forum sare si iti zice ca ai platit mult prea mult. :)) Pana la urma calitatea chiar are un pret, si din pacate putini sunt dispusi sa il plateasca. Multi prefera o serie de compromisuri care mai devreme sau mai tarziu, se pot intoarce impotriva lor. Clar exista si exceptii, dar nu m-as baza pe asta. Toata lumea vrea sa cumpere o masina care de noua acum 3-4 ani a costat 45.000 EUR, cu 12.000 EUR. La o masina la un asa pret mic, clar se vor aduna de-a lungul exploatarii cheltuieli destul de mari cu intretinerea (riscul sa cada o piesa costisitoare este mare).

19. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Este o masina foarte bine dotata, este clar ca a fost cumparata pentru confortul interior si pentru a se rula cu ea, avand ACC. In afara de ADS si s-line exterior cu jante si suspensii, chiar e completa.
    Mie pretul mi se pare prea mic pentu un diesel cu acei km si asemenea optiuni. Daca la o verificare ies km, posibil sa fi fost avariata. Nu va lasati furati de peisaj din cauza dotarilor si sa va aruncati sa cumparati.

20. daniel_steaua 3rd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    Audi A4,2.0 TDI,2010
    GunX,crezi ca daca cumperi o masina dotata si scumpa nu poti sa ai probleme cu ea? Si la masini este dupa noroc.Eu accept in acest moment si o masina cu multi km dar sa fi fost intretinuta.O masina se vede daca o studiezi in 10 min.Eu cand am luat-o pe a mea m-am grabit putin si au fost cateva lucruri cu care mai puteam sa obtin un pret mai bun.Eu zic ca nu are acei km.Imi este imposibil sa cred.Nu mai gasesti in acest moment din 2010 sub 200k.

Distribuie pagina asta