1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Azi am schimbat eu parbrizul la B8 si a costat 1000 RON dar vorba lui wug , daca nu e deja crapat se poate reface si costa aproximativ 50 lei de ciobitura ...

2. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Se gasesc B8-uri mult mai ieftine la licitatie, transportul pe samsari ii costa 350e-500e (in functie de cum prind masina, multi aduc pe platformele care exporta dacii)

Pe autorola, este un b8 berlina tdi 143cp, de Germnaia (automat, xenon, navi, 05.2010 175k km, ultima intrare la 154 in 02.2013 la 9240e cu 14 ore inainte sa se termine.

Sa zicem ca se va vinde la 97-98-9900e, in tara cu tot cu tva ajune la mai putin de 13k euro, samsarul daca castiga si 6-800e fara sa faca nimic e foarte multumit.

sau A4 B8 combi 2009/05 2.0tdi 136cp, 175k km de Belgia (automat, piele, navi, scaune incalzite, PDC) cu 16 ore inainte de terminare a licitatiei este 6150 Euro. La masina asta se mananca 1000 Euro lejer, fara sa pierzi TVA-ul pe drum.

Nu iti vinde nimeni masina la licitatie fara airbaguri, nici samsarii nu se mai complica in ziua de azi.

Ultima editare de un moderator: 17 Iun 2013
  3. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Care e modalitatea de achizitie la aceste licitatii?
    Sunt si masini cu 300-400 euro si finalizare de licitatie azi, e posibil ?

4. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    A4 berlina a ajuns la 9244 cu 3 ore pana sa se inchida licit.,iar combi-ul la 6250 cu 5 ore.

@xxxxx,trebuie sa ai firma cu activitate principala -comert auto,trebuie sa ai ceva sange sa trimiti banii inainte,fara sa vezi masina.

Degeaba castigi o licitatie la un pret f.bun,proprietarul daca nu isi atinge tinta nu este obligat sa o vanda.

5. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    A4 berlina in cauza are multe elemente revopsite. Prea multe zic eu pentru o masina din 2010. Pare o masina muncita.

Am atasat conditiile Autorola.

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Am fost personal la licitatii auto si imi vine sa rad cat de naivi sunteti unii din voi.
    Participati 1 singura data si o sa va treaca repede. Nu zic mai mult.

7. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Mai bine de 90% dintre masinile de pe autovit sunt luate de la licitatii,cosmetizate in tara si vandute de bune.Unele merg,altele mai scaratie,dupa noroc.Ultimile doua sh-uri le-am luat din tara,masini cumparate de samsari la licitatie,amandoua au mers f bine,ambele trecute de 150k km

8. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Si ca sa inteleaga tot omul cum e la licitatii vis a vis de ce spunea un coleg mai sus iata un exemplu. B8 limuzina de care se discuta dimineata pe Autorola s-a terminat in jur de 11800 euro. In seara asta masina a intrat la licitatie si pe carsontheweb. Acum e licitatia la 10800 euro. Sunt convins ca daca mai caut si pe alte situri de licitatii o gasesc si pe acolo. In concluzie, treaba cu asteptarea dupa castigare e loterie. Nu depinde de dealer, banca, lichidator sau cine o fi proprietarul, ci in functie de pretul final din celelalte licitatii. Licitatia care urca cel mai bine aia e castigatoare. Aceeasi masina intra in licitatii paralele sau cel mult 1-2 zile distanta. Personal mi sa intamplat sa castig 3 masini consecutiv in decurs de o saptamana si toate au fost refuzate de banca. Evident le-au luat altii pe bani mai multi.

9. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Mai m-am intalnit cu un client ,a verificat-o omul in nu stiu ce service la mecanicul lui,ala ii spune ca e perfecta masina,o arpia revopsita dar profesional,se duce cu VIN-ul la audi,141k km anul trecut,concluzia multi km domnule,este plin netul de audiuri cu 90-100k km la 12k euro ,asta mai are si aripa revopsita,o zgarietura pe bara spate,deci la 12400e si cu piele nu a fost buna.....:)

Ultima editare: 19 Iun 2013
  10. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Inseamna ca eu care am schimbat deja un parbriz ; bara fata / spate inlocuite cu varianta Sline si vopsite ; capota si cupola revopsite si adaugate praguri Sline nu o sa vand niciodata masina ca voi da mereu de carcotasi dintr-astia :))

Nici nu stii cum sa mai faci .. daca vopsesti un element te suspecteaza de dauna totala daca nu il vopsesti si il lasi zgariat comenteaza si trage de pret :))

Bine ca nu vreau sa vand acum masina ca imi crestea par alb probabil ...

Ultima editare: 20 Iun 2013
  11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Genul astia de clienti sunt cei care vor lua cele mai mari tepe. Asa ca, isi merita soarta: ei umbla dupa B8 de 90.000 km la 12.000 euro. Ha, ce gluma buna...
    Stai linistit George, poti oricand sa schimbi pe tuica! Sau varianta a 2-a... :)

12. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Nu se poate compara o masina de pasionat, intretinuta/upgradata permanent, in care s-au bagat o groaza de bani, timp, bucurie si satisfactie....cu o masina cheala, doar folosita la maxim, aruncata la gunoi de cineva si carpita/lustruita de altcineva pentru revanzare la pret minim.

Este cum ai incerca sa vinzi in piata de carpete, faianta colorata si tapet, un tablou de Grigorescu

13. bogdel.david

bogdel.david Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro - Mercedes-Benz C240 4matic
    @GunX: Asa este! Si mai e o chestie, genul de cumparator de B8 la 12.000 ii place sa se lase pacalit. El stie in subconstient ca masina nu are acei km si e luata de la cineva care a "aruncat-o".

Dupa vin si se plang pe forum ca nu merge nimic la ea si ca e "imadmisibil" ca o masina premium de 40k EUR sa fie asa. Si imi vine sa le zic ca sa se duca sa cumpere o masina premium de 40k si dupaia sa faca afirmatii ca sunt de proasta calitate. 2 lei dai, 2 lei face sau nici atat.

14. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Romanii in gaeanral au prea multe pretentii la bani putini,exact asa le-am zis si lor,toti vor audi la pret de logan.

Sunt curios la ce concluzie vor ajunge dupa 10 testari si pb 1000ron cheltuiti,timp pierdut,stat in caldura.

Ultima editare: 23 Iun 2013
  15. madalinc

madalinc Bronze Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A4, b8, 143cp
    Dragi prieteni, mi am luat b8 din 2009, fara incidente verificata la reprezentanta, istoric curat, distributia schimbata la reprezentata la 170 de mi chiar inainte sa o cumpar eu.
    Bang &olufen, parkttronic + camera , navigatie, volan +schimbator s line, exterior de s line, incalzire auxiliara, cruise control, incalzire scaune, lumini ambientale in manere picioare etc, sertare sub scaune in cotiera etc. Toate displayurile color, comenzi pe volan, ramele cromate la exterior + altele la 12600 euro.
    Nu are nici un element revopsit doar bara fata trebuie polisata de la pietricele. A fost rulata in germania am luat o de acolo.
    Masini bune la preturi bune se gasesc, nu mai au oamenii bani cum aveau o data.

16. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Si numarul de km care ii are aceasta masina , care este ???
    Nu a spus nimeni ca nu se gasesc masini bune la 12k - 13k euro , dar nu cu km putini si nu care sa arate destul de bine la interior ; de exterior nu vb ca nu are rost ca la peste 200k de km este imposibil sa nu aiba bara zgariata de la pietre sau un parbriz schimbat ... Ideea este ca masina la 12k euro cu km putini si dotari multe si scumpe , nu cum ai spus tu ca ai sertare sub scaune ... (ex: senzori fata-spate , xenon , Sline ext-int ) , nu o sa gasesti sigur REALA !!! Multa bafta

P.S. : Poate ne prezinti masina ta sa vedem despre ce vb Madalinc !!!

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Madalin, nu vreau sa te jignesc insa daca tu crezi ca bara de fata iese la polish in urma loviturilor de pietricele ma indoiesc serios ca iti dai seama daca masina are vreun element revopsit.

18. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Nu mai sariti pe el ca dupa aia zice omul ca va e ciuda ca si-a luat masina full la 12.000 EU. Cam asta e trendul, daca te apuci sa critici, chiar si constructiv, e clar ca iti e ciuda si esti fraier ca tu ai dat mai mult pe masina ta, mai slab dotata.

19. ClwMite

ClwMite 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    Audi A4 B8 143cp
    Eu ma declar putin invidios :p am dat pe a mea 13.000 acum o luna si mi-as fi dorit tare mult sa gasesc una s-line ca a lui madalin si sa fie euro 5 , sa nu mai vorbesc de faptul ca a mea are 250.000 km :)))), stiam cati km are inainte sa o cumpar, dar mi-a placut prea mult si am decis sa nu o las altuia. :cool:

20. alexgeana 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 Avant 2010, 2.0 TDI 170 CP
    Banuiesc ca nu are foarte multi daca a spus ca are schimbata distributia la 170.000 chiar inainte sa o ia (si a luat-o recent).

Distribuie pagina asta