1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. madalinc

madalinc Bronze Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A4, b8, 143cp
    Masina are reviziile facute la reprezentanta, ultima intrare a fost in februarie la 172k km. A fost la un singur proprietar si eu tind sa cred ca 172 de mi sunt km ei reali.
    La interior e impecabila, volanul schimbatorul nu stralucesc arata ca a prietenului meu care are 70k cu ea.
    Cred ca bara si capota se pot vopsi cu 20 milioane lejer. Asta nu e un impediment totusi e masina sh.
    Si ovidiu nu inteleg de ce vrei sa treci la jigniri, eu v am spus ceva pur informativ, masina a fost verificata la reprezentanta nu a avut evenimente, dupa care eu am fost cu ea la un service auto unde urmeaza sa i dau un polish, vopseaua nu e sarita poate n ai inteles sunt mici ciupituri care ies la polish.
    Si baieti de acolo au inspectat o atent si nici unul nu a gasit vreo diferenta de nuanta, strat muchii, au analizat foarte multe aspecte, nu sunt in materie sa va spun detalii concrete. Eu atata stiu atat va spun.

Ultima editare: 24 Iun 2013
  2. ClwMite

ClwMite 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    Audi A4 B8 143cp
    Si a mea arata absolut impecabil si are 250.000, interiorul e aproape nou cu exceptia a 2-3 pete foarte mici care sunt vizile doar din pricina tapiteriei care este crem. De multe ori aparentele inseala....si nu e bine sa te bazezi doar pe aspectul fizic al masinii. Dar daca zici ca ai verificat-o din punct de vedere tehnic si totul a iesit bine inseamna ca este ok....dar totusi eu iti recomand sa faci o verificare completa la reprezentanta.
    Daca masina este exact cum ai descris-o, ineamna ca ai facut cea mai buna afacere posibila si tin sa te felicit pentru asta :friends: iti uram si noi multi km fara incidente deosebite si probabil ne intalnim sa facem un schimb de pareri dupa ce termin si eu cu bacul asta stresant :))
    Si nu cred ca este cineva invidios pe tine sau ceva de genul asta, nu e corect sa judeci gresit o persoana doar pentru simplul fapt ca a reusit o afacere buna....e posibil sa fie si exceptii de genul tau, dar foarte rar cei drept. Chiar este greu de cezut ca poti gasi un A4 full S-line cu km putini si fara incidente deosebite la pretul precizat de tine, dar traim intr-o lume ciudata in care totul e posibil .

3. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Asta cu parbrizele schimbate nu cred ca are prea mare relevanta. La a mea am incasat o piatra chiar pe autostrada in Germania(schimbat parbriz), iar azi masina e la service pentru al 2-lea parbriz. Maine intra la vopsit capota si bara fata(urme de pietre), usa spate(picturi rupestre) fara ca asta sa insemne ca masina a fost rostogolita.

Poate pretul bun al colegului este cel fara TVA;)

4. madalinc

madalinc Bronze Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A4, b8, 143cp
    Atat am dat pe ea cu tot cu TVA. Am verificat o la reprezentanta saptamana trecut 380 lei.

5. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4, B9, 2.0 TDI S-Tronic, 2016
    Eu nu inteleg unde gasiti voi masini cu asa dotari la preturi de nimic, indiferent de numarul de KM. Pe audi.de, daca alegi filtru de pret sa fie pana in 15.000 EUR si fabricata din 2009 in sus, fara alte filtre, indiferent de nr. de KM, gaseste nici mai mult nici mai putin de 1 masina, care si aia e 15.000 EU si are ca dotari optionale doar Clima Plus si Senzori Ploaie si Lumina. In fine, bravo voua si sa va bucurati de ele fara nici o problema, cat timp le aveti.
    Pe mobile.de, cu filtru pana in 15.000 EU, fabricata dupa 2009, fara limita de KM, cu dotari doar xenon si navi, apar 12 masini. Daca modific pretul pana in 13.000 EU, apar 2 masini, una la care de fapt navi este monocrom, iar cealalta, culmea, este din Romania, si de fapt este un B7 cred cu faruri de B8: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-2-0-tdi-dpf-multitronic-s-line-sportpaket-bistrita/180494479.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxPrice=13001&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine
    Sa nu aveti impresia ca ii este ciuda cuiva de faptul ca ati gasit masina perfect la preturi cu mult sub pretul pietei, dar trebuie sa intelegeti si voi un pic o anumita doza de scepticism din partea celor care pentru o buna perioada au studiat piata acestor masini.
    Chiar va rog si eu sa va prezentati masina in aria de Masina Mea, din foarte mare curiozitate. :) M-ati facut si pe mine foarte curios.

Ultima editare: 25 Iun 2013
  6. robertnrm 3rd Gear Member

Locație:
    București / Pitești
    Masina:
    Audi Q5 8R FL, CNHA, 2016
    Astept cu nerabdare ca, colegul madalinc sa isi deschida un topic in sectiunea masina mea ïn care sa ne prezinte in detaliu masina achizitionata de el la acel uimitor pret si cu toate dotarile descrise de el in postul anterior.

Ultima editare de un moderator: 25 Iun 2013
  7. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Stimati colegi,nimeni nu isi cumpara masina de pe audi.de daca doreste b8 la 12k euro,acum daca masina fost cumparata de la un samsar care a pierdut tva-ul pe drum nimic nu este imposibil.Eu am platit acum mai bine de un an 13500e pe b8 2009 E5,cu piele , masina vea 141k km cu 4-5luni inainte sa o cumpar,o aripa revopsita si cam atat,merge perfect si acum.

8. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Am dat exemple si de pe mobile.de, unde nu sunt masini doar din Germania. Colegul madalinc spune ca a luat masina cu 12.600 EUR direct din Germania, cu TVA inclus. Hai sa ne gandim la ipoteza ca aceasta masina ar fi fost luata de cineva care recupereaza TVA, deci ar fi putut sa o vanda in Romania cu 11.000 EUR si tot sa scoata cateva sute de EUR profit. Vorbim despre un B8, 170.000 KM, 2009, Navigatie, S-Line, B&O, Senzori Parcare F+S+Camera, Webasto. Vorbim despre o masina care la aceste dotari a costat acum 4 ani pe putin 50.000 EUR, poate chiar mai mult. Unde sunt frate masinile astea aproape gratis, full option ca vreau si eu vreo 2 bucati din astea la 11.000? Sa fie nemtii chiar asa filantropi? Ma indoiesc...

9. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Ultima editare: 25 Iun 2013
  10. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Pai din ce vad sunt masini relativ normale, cam lipsesc S-Line Int+Ext, B&O, Senzori Parcare F+S+Camera, Webasto. Dotari care sunt mii de Euro.

11. madalinc

madalinc Bronze Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A4, b8, 143cp
    Baieti o sa v-o prezint dupa ce termin cu agitatia in care sunt implicat acum. Peste o luna o sa iau concediu si atunci o sa am timp din belsug, momentan sunt ocupat cu licenta, inmatricularea, serviciul etc.

12. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Da,dar nu are xenon,piele,dublu climatronic.

Cand mi-am comandat x6-le am platit 5k euro pt un motor mai performant,mai bine de 5k euro pe un set de roti pe 20 si aprox 15k euro pe optionale,daca vand maine masina nu voi obtine cu mult peste una cheala.

Ultima editare: 26 Iun 2013
  13. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Este bine stiut ca o masina scumpa la achizitie va pierde in primii 3 ani peste 60% din valoare. Daca mai are si 200k km parcursi in acesti 3 ani procentul se apropie de 70%. Trist dar asta e realitatea.

14. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Daca tu vrei sa dai o masina cu dotari la pret de una cheala e treaba ta. Eu, ca cumparator nu ma uit la masini chele. Stiu ca sunt unii care cnsidera ca alea sunt cele mai bune masini insa asta e, sunt segmente diferite caruia i se adreseaza o masina cu dotari... nu e pentru tot adormitul care se multumeste cu cotiera.

15. mirceaB8

mirceaB8 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    O pierdere a valorii de 70% la masina de 55.000, ar insemna ca dupa 4 ani o dai cu 16.500 EUR. Problema e ca la noi masina de 150.000 KM, cu dotari de te saturi, se cumpara cu 13.000 EUR.

16. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Hai sa fim seriosi cu A4 2.0tdi la 55k euro,sunt cam rare.

17. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Stau si ma intreb, care e problema unora cu masinile chele ?

In cazul meu, e prima masina, si chiar nu vroiam sa dau bani in plus pe o masina care probabil in 2 ani o sa o vand, cine stie in ce stare :D In cazul meu, am dat 13 mii pe 140 mii la bord(masina fusese procurata de la reprezentanta locala), in Moldova la un motor de 2.0TDI platesti cam inca 2500 euro devamare, in cazul cand o aduci din UE.

La pretul de 13 mii si 140 mii KM desigur ca ma asteptam sa aiba ceva probleme, si chiar avea, cu electromotorul, dar am schimbat periile si merge perfect de atunci :)

Cred ca fiecare are motivele lui pentru care merge pe dotari mai putine sau mai multe...

18. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Pana acum nici eu nu am avut masini prea dotate...dupa ce le ai vei simti foarte bine care sunt diferentele!
    La masinile Sh diferentele in valoare absoluta vor fi relativ mici, insa procentual diferenta se pastreaza.

Uite un exemplu de configurare care ajunge la 50000 euro...si mai sunt cateva optionale de adaugat.http://cc.porscheinformatik.com/nwa...rie=true&showmaus=true&showtechnicaldata=true

http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/nws_ro/ICC3/AUDI!ro!!!A!!!/?&MGN=362
    Mda, ideea era ca in configuratia de mai sus masina costa 49387 euro.

Ultima editare: 27 Iun 2013
  19. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Nici nu neg ca nu as vrea o masina mai dotata, doar ca in cazul meu, e foarte OK si asta care o am acum, urmatoarea cu siguranta o sa fie mai dotata :)

Stau si ma gandesc care ar fi pretul la noi pentru o motorizare de 3.0 TDI, devamarea pentru motoare mai mari de 2500cm3 e 3 euro per cm3... deci una care in ro e undeva 50 mii euro, in Moldova o sa fie vreo 60 mii offff....

20. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    E bataie de joc,2900e niste jante pe 18 ,500e covorase,500e magazie cand ai Audi Music Interface,cititor de card,mp3,etc.Si te mai poti lipsi de cateva dotai,unde mai pui ca la fata locului mai primesti si o reducere.

Sunt putini care platesc 50-55k euro pe A4 2.0tdi,la ac buget o dai in clasa mare sau suv.

ML 250 CDI BlueTEC 4M 7G-tronic 52700e ddp

Gri tenorite
    Jante aliaj usor cu 7 spite 19" (48,3 cm)
    Asistent activ parcare
    Volan multifunctional
    Transmisie automata 7G-TRONIC PLUS
    Filtru de particule diesel
    Sistem avertizare pierdere presiune din pneuri
    Suspensie standard joasa
    Becker® MAP PILOT
    Audio 20 CD
    Scaune fata reglabile electric
    Climatizare automata (THERMATIC)
    Plafoniera din stofa gri
    Tapiserie piele
    Instalaţie de spalare a farurilor
    Impachetare cu inele de fixare
    Roata de rezerva temporara
    Ornamente din aluminiu cu striatii longitudinale
    Geamuri fumurii si termoizolante
    Scaune fata incalzite
    Functie ECO start-stop
    Trusa de scule pentru schimbarea rotii
    Program ECO-SWITCH/SHIFT
    Lumini de frana adaptive
    Pachet Iluminare
    Asistent adaptiv pentru faza lunga
    Sistem Inteligent de Iluminare cu faruri bi-xenon pentru masinile cu volan pe stanga
    Anvelope vara
    Echipament suplimentar BlueTEC
    Nr catalog 4272

Distribuie pagina asta