1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    141k km,facut in Fr.

2. prise 1st Gear Member

Locație:
    Birlad
    Masina:
    Audi a4, 2.0 , 2010
    Va salut dragi colegi. Am fost si eu recent in Germania de unde am achizitionat un a4 break din 2010. Confirm si eu multele discutii legate de pretul de achizitie. Eu am platit 17500 pe un a4 break nu este extraordinar de dotat, am vrut sa fie automat, restul nu prea m-a interesat. Ce va pot spune sa aveti grija ca nr galbele numai sunt valabile. Din lipsa de timp(trebuia sa ajung urgent in tara) dealerul mi-a recomandat sa iau aceste numere si la granita cu ungurii m-am trezit cu amenda.A doua problema , dealerii mari incepand cu reprezentante audi cu masini sh nu iti dau tva-ul inapoi pe loc. Mie mi-au facut o factura cu minus valoarea tva-ului la care era adaugata valoarea tva-ului ca un avans care va fi restituit inapoi cand inmatriculez masina in Romania. Din 10 autohusu-ri vizionate un singur dealer a vrut sa imi dea factura fara tva. Marele meu avantaj a mai fost ca am rude in Germania, si ne-am inteles destul de usor(chiar daca mare parte din ei vb engleza) tot odata vizionarea a fost facuta mult mai usor pentru ca sunt foarte greu de gasit reprezentantele. Ori vii cu temele bine facute de acasa , ori mare lucru nu ai sa gasesti. Tot odata daca sunt doritori , verisoara mea va poate ajuta daca doriti sa aveti un ghid (nu o luati ca pe reclama) sta in zona Bonn - Koln (daca sunt doritori msg pe prv)
    Stima,

3. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Salut
    Poti sa ne dai mai multe detalii ? Km, cateva dotari ?
    Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente.

Legat de nr galbene, se stia chestia asta.

O zi buna

4. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Poti prezenta masina aici cu poze si detalii.

5. prise 1st Gear Member

Locație:
    Birlad
    Masina:
    Audi a4, 2.0 , 2010
    mabalaru Multumesc pentru urari. Masina e o bijuterie, mai ales ca am trecut de pe Renault megane pe audi a4. E masina doar de drumuri lungi, orasul si drumurile proste de la mine din zona le fac tot cu meganul :))
    Legat de numere asa e,dar eu am aflat cand m-am intors, poate afla acum si alti colegi. Informatiile circula mai greu.
    Legat de masina are 120 mii km, carte service la audi ultima revizie 113 mii km. Din dotari navigatie, automata , mmi, senzori parcare spate,scaune fata incalzite, clima si poate mai sunt dar nu le bag eu de seama acum.
    Inca o chestie care am observat la nemti pe langa optionale, intradevar pretul tine de km.Ca masina mea erau 2 bucati : a mea cu 120 mii km 17500 eur si a doua 100 mii km 18500 si cam toate preturile functionau la fel. O diferenta de 20 mii km pe masini asemanatoare facea 1000 eur.

L.E

Multumesc WUG. Asa am sa fac cand o sa am niste poze mai decente. Oricum excursia in Germania a fost facuta si datorita sutelor tale de mesaje date pentru constientizarea noastra. Si eu la inceput am vrut sa o iau din tara, dar cand am vazut ce masini si ce bataie de joc e cu preturile m-am lasat pagubas. Ma gandeam, ca fapt divers, daca e sa o pun de vanzare acum zice lumea ca is nebun, cred ca. :) Multumesc de ajutor ;)

Ultima editare de un moderator: 4 Iul 2013
  6. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Da, la nemti asa e legat de km.
    Eu am luat-o pe a mea la 130k km si am dat 16.500, poate un pic mai multe dotari dar cu manuala.
    Exact aceasi senzatie am avut-o su eu cand mi-a trecut prin cap sa o pun la vanzare. Ar insemna sa o pun la un pret de ~17.000 E la vanzare .... Cred ca multi ar rade ....
    Spor

Ultima editare: 4 Iul 2013
  7. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    >Cred ca multi ar rade ....

Nu va mai luati dupa preturile la tzepele de Vitan. Mereu exista cativa cumparatori care aprecieaza o masina ok si nu vor compara niciodata una dotata si ingrijita de 17.000 cu o bataie de joc din aia de 10-11.000, chit ca din poze si specificatii par la fel.

Toti prietenii mei pasionati de masini, inclusiv eu, ne-am vandut masinile cu MULT peste pretul pietii si de fiecare data am avut clienti, fara prea multe probleme. Singura chestie e ca nu se vinde pe net, se vinde prin cunoscuti. Este imposibil sa vinzi o raritate in targ, tinand-o in soare cu usile larg deschise si muzica la maxim ca sa vina clientul in slapi si scuipand seminte "cat face sefu". Stai mai mult cu ea la vanzare, dar este normal.

Ultima editare: 4 Iul 2013
  8. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Eu cred ca este greu si sa o dai la cunostinte la asemenea pret. Cred ca cei care si-au achizitionat masini bune cu km sa tina bine de ele pt ca preturi de genul de mai sus la revanzare rar o sa vedeti. Nu mi-o luati in nume de rau insa chiar atat de multe cunostinte in tara asta nu sunt. Iar cand stai cu o masina mai mult la vanzare, automat din cand in cand la un anumit interval de timp esti obligat sa ii scazi pretul oricat de chitit esti sa ai un pret fix. Am intalnit multi oameni care vor sa cumpere o masina cu 15000 euro si apoi 2 ani mai tarziu sa isi scoata aceiasi bani cat au dat pe ea, probabil si ei tot la cunoscuti o dau..

9. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    >Am intalnit multi oameni

Eu vorbeam de oameni pasionati, care isi intretin si imbunatatesc masinile constant, baga o groaza de bani cu placere in ele, nu doar cand se strica sau apare pe bord revizia (si-atunci intreaba pe toata lumea unde-i mai ieftin).
    Nu zice nimeni ca nu vei pierde ceva din pretul initial, asta e clar. Dar daca o consideri doar un fier, nu te astepta sa primesti pe ea cat a luat altul care a intretinut-o ca pe un bibelou.

Pretul pietii e dat de gioarse, nu de masinile ok. Fie casti ochii si te uiti in egala masura atat la proprietar cat si la masina (ce fel de om este, si-a permis sa o ingrijeasca cum trebuie?), fie inveti asta pe banii tai, cum doresti.

Ultima editare: 5 Iul 2013
  10. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Iar incepem cu povestile cu pasionati care ar plati o avere pe masini,eu nu reusesc sa vand b8 tatalui,masina in mintile ei, nici cu 12,5 (cred ca am 3 luni de cand tot incerc) si voi vorbiti de 17-18k euro.

Cine are de dat 17-18-19k euro pe o masina de clasa medie si nu este comod merge frumusel in Germania si cumpara o masina aproape noua.

11. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    @Ionut - este posibil sa ai dreptate, nu neg. Oricum decat sa o dau la 12.5k mai bine o tin si aia e ... :)
    Si in germania ai impresia ca umbla cainii cu covrigi in coada ? acolo dai ~16k pe una si mai ai de adaugat drum, taxe, inmatriculare la noi.
    Fie, nu este relevant pentru ca oricum nu as vinde masina acum.

Bafta la vanzare si spor

12. prise 1st Gear Member

Locație:
    Birlad
    Masina:
    Audi a4, 2.0 , 2010
    Eu ma refeream ca daca ar fi sa o vand acum, dupa ce o inmatriculez daca ar fi sa ma aliniez la pretul din Romania as pierde rau si ma oftica treaba asta pentru ca numai la romani se intampla asa ceva. Daca ar fi sa o vand peste 2 ani normal ca m.as alinia la pretul pietii. Oricum ar fi nu imi pare rau de alegerea facuta.
    Ca o parenteza , in toate locatiile in care am fost nu am dat de masini cu mai mult de 160 mii km. Deci pe unde le gasesc astia cu 200 - 300 iar e o chestie care ma intriga.

Ultima editare: 6 Iul 2013
  13. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    @mabalaru,
    Nu am zis ca umbla,insa cand ai buget mare gasesti lejer,un prieten si-a luat de pe mercedes.de C-klasse fl 2012,27k km cu aproape 19k euro,adevarat chelios,motorizare de baza insa masina este noua,2 ani garantie.

@prise,daca vrei sa vezi cam ce fel de masini cumpara samsarii intra pe site-urile de licitatii,majoritatea au 150-200k km.

14. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    Si uite asa pe autovit apar primele A4 B8 in maxim 10.000euro. Unul chiar inmatriculat. :))
    Ce parere aveti ?

15. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
  16. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Foarte tare. Cei care vand masina aia sunt aceiasi oameni care mi-au vandut mie A4-ul, am recunoscut curtea :) By the way, pt cei interesati la mine km erau reali cand am cumparat masina mea de la ei.

17. cole10 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4, 2, 2004
    Salutare,
    Sunt nou pe forum. As dori si eu cateva sfaturi in privinta achizitionarii unui audi a4 b8. mentionez ca nu sunt atat de hotarat in privinta motorizarii diesel 2.0 143 sau 170 cai vs benzina tfsi 1.8 170 cai.
    avand in vedere ca nu sar de 15.000 km pe an, mi s-a recomandat sa optez pentru benzina si chiar as zice ca inclin balanta in dreptul benzinarelor. pe scurt, vreau si eu o opinie despre aceasta masina. se merita , nu se merita , cateva argumente pro, contra. pretul e ok ? (mie asa mi se pare ), ce altceva mai bun as putea sa iau la banii astia ? http://www.autovit.ro/audi-a4-C29690126.html

In alta ordine de idei, tot citesc dspre motoarele TFSI si vad ca se plang multi care au motorizarea 2.0 tfsi de consumul foarte ridicat de ulei. la 1.8 tfsi 170 cai facelift 2012 s-o fi rezolvat problema asta ?
    rog pe cineva care detine aceasta motorizare sa ma lamureasca in acest sens si daca mai exista ceva probleme persistente. multumesc anticipat

Ultima editare de un moderator: 8 Iul 2013
  18. madalinc

madalinc Bronze Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A4, b8, 143cp
    Dumi si eu tot de la aia am luat-o :)). Mari hoti

19. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Ce te face sa zici asta ca sunt hoti? Eu am avut o experienta foarte placuta cu ei si nu le reprosez nimic.

20. madalinc

madalinc Bronze Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A4, b8, 143cp
    Eu nu, mi au pus fiscalul cu ramburs 250 lei, motivand ca a trebuit sa plateasca amenda la primarie pentru ca ei nu si luasera masina in evidenta. De ce trebuie sa le platesc eu lor amenzile n am inteles. La verificarea autovehicului ma luau cu vrajeli ieftine de bijnitari, de parca ma nascusem ieri, cand sa facem actele nu aveau talonul iarasi alte minciuni, ne am invartit 40 min pe lg masina, le am spus ca fara talon nu o iau. Pe scurt niste borfasi, nu mi a raspuns la telefon si multe faze.
    Eram foarte determinat sa i fac putina reclama pe google, dar inca nu am avut timp.

Distribuie pagina asta