1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Dau km inapoi si aia de la CJ,pana la ultima revizie,oricum trebuie sa faci un compromis cand vrei audi ieftin.

@Cole,masina respectiva ar trebui sa aiba garantie,samsarul nu pomeneste de asa ceva.Sfatul meu,daca tot vrei sa dai o caruta de bani pe o masina de clasa medie,cumpara de pe audi.de.

2. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Km se dau inapoi si de cate 3-4 ori, la unii cand suni si intrebi de masini ieftine, rad de tine daca intrebi "cati km are" ti se raspunde "cati vrei tu".

Cu dotarile mai greu sa le dai inapoi. Adica minte lumea in anunt si promite marea cu sarea, dar degeaba, ca vine omul si te lasa cu ochii in soare cand iti vede modelul "full-chel-line".

3. cole10 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4, 2, 2004
    pai m-am uitat pe site-uri in germania si nu prea am gasit nimic la pretul asta raportat la anul de fabricatie si kilometri

4. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Nu aveti vreo cunostinta ceva de unde ar putea omul sa cumpere un A4 in mintile lui? E la moda acum cu cunostintele ;)

5. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Poti sa-l trimiti la mine, dar sa aiba ~18.000 la el :D

Deja o dam in off-topic.
    Parerea mea ca la 10k au cam sarit calu astia cu pretul lor. Or fi lovite, or avea 300k km, dar 10k ? totusi, vorba unui amic.

La banii astia ma duc la Audi si ii spun sa imi comande motor nou la masina si aia e :D (nu incepeti sa desfaceti firul in 4 ca stiu ca duce mai mult de 5k un motor nou cu toate cele, dar ziceam asa) ...
    Eu chiar sunt multumit de masina mea, si asta cred ca conteaza cel mai mult. Da, era super un 3l, era super un quattro, ADS ... piele, trapa ... si sa nu mai adaugam.
    Asta am gasit, asta am luat si la banii aia (mult mai mult de cat gasesti la noi in tara).

Spor la achizitii :)

6. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Vrei sa iti zic cu cat am dat-o eu pe a mea? :) Iti dau un PM. Chiar au luat-o razna rau preturile..

7. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    am fost sa imi fac casco si mi-au spus pret de catalog 31000e.acum vad masina de anu asta cu 22000e.deci si audi a mai lasat din pretul pe care il cerea acum 5 ani.sunt curios daca a scazut si calitatea la tot ce inseamna audi.
    http://www.autovit.ro/audi-a4-C29694959.html

8. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    deci daca o reprezentanta din Ramnicu Valcea vinde o masina de showroom, rulata cu 1.500km, dar pune textul "masina noua" si cere 22k pe ea, tu ai tras concluzia ca asta e noul pret al modelului A4 2013? :)

9. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Cred ca am putea lejer spune ca masina aia este ca si noua daca ar fi sa o comparam cu toate exemplele date pana acum in acest topic. Clar ala nu e pret de A4 nou insa nu as da inapoi daca as lua-o sa o tratez ca pe o masina noua.

LE: ce repede scad preturile la A4 mai nou, daca stau si ma gandesc la B6 cand a aparut stiu ca a fost o vreme indelungata cat a tinut la pret comparativ cu B8-ul de exemplu.

Ultima editare: 9 Iul 2013
  10. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
  11. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Nu este nimic in neregula, te rog sa nu te superi, dar masina noua pe comanda din fabrica cu optiunile dorite de tine si masina de showroom fie si cu doar 2 km rulati prin curte, nu sunt acelasi lucru, este normal cea de-a doua sa aibe un discount masiv, pt ca o accepti asa cum este, nu cum ti-ai dori-o tu. Asta nu inseamna ca a scazut pretul la audi si mai nou A4-ul costa mai putin decat un Passat :)

12. alexgeana 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 Avant 2010, 2.0 TDI 170 CP
    http://www.mobile.de/ro/marcă/audi/...diesel,vcg:limousine/pg:vipcar/180654763.html

despre asta chiar nu stiu ce sa zic, pentru simplu motiv ca in poze apar mai multe masini, deci nu stiu despre care e vorba. Intr-una din pozele interior apare volan fara comenzi si scaune normale, in urmatoarea apare volan cu comenzi si scaune sport. In plus eu stiu ca la modelul nou este volanul care e si pe A6-le nou, deci nu volanul asta.

13. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    inclusiv scaunele sunt diferite

14. ionut_marius 5th Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    bmw,4.0d,2010
    Hai sa fim seriosi,ca tot vb de cei de la Luxautomobile Cj,au un A4 2011.02 - 153k km,pe cartea service apare ut revizie la 150k km in 02.2013.In cazul ac eu zic ca masina a fost data inapoi doar pana la ut revizie.

15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    :):)
    De ai sti ce obicei prost au unii sa mearga la o revizie in reprezentanta si urmatoarea la un service oarecare pentru a putea jongla km ... :) Asa ca nu te mai baza ca doar ultima revizie se poate maslui ...

Ultima editare: 9 Iul 2013
  16. b_marian 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    VW Passat, 1.9
    Ce parere aveti de aceasta oferta?

http://www.weltauto.ro/weltauto/ro/LIST/WA!ro!!!!l!!!/WA/Marke|Audi/MG|Audi_A4/ID|1010500560|Audi_A4_B8_2.0_TDI,_143_CP,_M6/detail.htm?src=list.htm&ml=[/URL]

Cum sunt cei de la weltauto? A cumparat cineva de la ei?
    Multumesc

17. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    De la Oradea de la aia a luat un amic de-al meu acu 3 sapt o skoda octavia.
    La Welt vei avea garantia KM (in limita in care se poate, ca daca omu face 1 revizie la reprezentanta si 2 pe alocuri si da km inapoi, nu ai ce sa mai faci)...
    Eu nu am vrut sa iau de la ei pentru ca sunt foarte scumpi, de banii aia (~15.000) iti iei masina super dotata din DE (care nu a fost rulata in Ro) si cu an mai bun.

18. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Am si eu o intrebare ,poate mai naiva de ce un proprietar vinde o masina in aprilie un B8 inmatriculata pe Cluj apoi acelasi proprietar dupa 3 luni aceeasi masina inmatriculata masina pe Brasov ?
    Care este fenomenul ?!

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Iulian fi mai explicit ca nu am inteles ce ai vrut sa intrebi. Acelasi proprietar vinde aceeasi masina de 2 (doua) ori sau cum ? De unde stii ca este aceasi masina. Ai verificat seria de sasius (VIN Number) ?

20. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München

Distribuie pagina asta