1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie Audi A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de silviubb, 13 Ian 2008.

1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu am spus ca dieselel pd nu este fiabil,dar non pd -urile sunt dieseluri simple cu pompa rotativa cu turbocharger intercooled,ceea ce e mai simplu de intretinut fata de pd care incorporeaza mai multa tehnologie.Si apropo de consum,parca am citit in unele posturi de ale tala ca mergi la consum,nu sportiv;i-a calc-o si vezi cum se schimba situatia.

2. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Pentru ca in anii cand au fost facute A4 1995 dieselul nu prea era preferat fata de benzina, asta explica de ce ai gasit numai benzinare la dezmembrari. Cred ca se vindea un diesel la 10 benzine. Au fost mai multe modele exploatate si bineanteles durata de viata a motorului pe benzina e mai scurta decat la diesel.Sunt sigur ca ai gasit si modele accidentate acolo. Daca esti in Anglia cred ca acolo nici nu prea au fost preferate diesel, mai mult ca sigur.;)

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sa-ti spun ca vad mai multe dieseluri pe strada decat benzinare?Chiar si masini puternice tot diesel sunt mai multe decat benzinare;singurul lucru cu care sunt de acord cu tine,e ca durata de viata a unui diesel e mai lunga decat a unui benzinar:diesel de 5-600 000km am auzit,dar de benzinare niciodata.La diesel chiar daca papa ulei,are compresia slaba,tot mai merge,e adevarat,mai fumigen,da merge.

4. stelianSM 1st Gear Member

Locație:
    satu mare
    Masina:
    audi A4 motor 1.8T 150 de cai an fab 1996 inmatriculat ro
    buna

de curand mi-am luat si eu un audi A4 1.8t din 1995,va rog sa-mi spune-ti si mie daca stie careva de ce tot imi mi se aprinde pe bord senzorul de la ulei,cand de curand am facut schimbul si am vreo 2000 de km cu el si motorul face un zgomot zici ca e diesel,am fost la mai multi mecanici ,unii au zis ca e gata motorul,altii ca trebuie sa schimb injectoarele...bla bla bla,daca a mai avut care aceasta problema cu masina lui sa-mi spuna si mie cum si-a rezolvat-o.:(

5. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Cred ca ai probleme la pompa de ulei nu da destula presiune (de aia se aprinde becul si sunetul probabil vine de la tacheti, acestia sunt hidraulici si nu se incarca cu ulei), apropo ai avut aceasta problema si inaintea schimbului de ulei? ce tip de ulei ai folosit (ma refer in primul rand la vascozitate) poate fii o cauza si uleiul?, eu as incepe prin a schimba uleiul cu unul recomandat pentru acest tip de motor, cauta pe forum sa vezi ce tip de ulei au utilizat colegii pentru 1.8T . O zi buna:thumbs-up:

Ultima editare: 8 Apr 2009
  6. stelianSM 1st Gear Member

Locație:
    satu mare
    Masina:
    .......

am bagat ulei shell 10w 40 in germania am facut schimbul de unde am luat masina si nu am mai avut problema asta cu masina pana acum,de ieri a inceput sa faca figuri,adevarul ca am calcato putin asa pe la 5800-6000 de turatii

7. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Ia legatura cu " Iulian 1976 " el stie mai multe despre acest tip de motor, poate o sa poata sa iti dea un sfat mai calificat decat al meu, vad ca esti din Satu Mare daca vrei pot sa iti dau un numar de telefon de la un mecanic bun care o sa-ti spuna sigur care este problema;) ... O zi buna!

8. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    http://www.clubaudi.ro/audi-a4/6324-se-mai-stinge-becu-ulei.html
    Senzorul in bord de culoare rosie cred.
    Inainte de a intra mecanicii prin motorul tau schimba si curata ce am scris in topicul de mai sus.

9. stelianSM 1st Gear Member

Locație:
    satu mare
    Masina:
    am fost la mai multi mecanici cu ea sa vad fiecare ce-mi spune,1: i-am zis de problema ca am calcat-o putin si mi sa aprins senzorul de ulei si catalizatorul era asa incins ca era rosu,mi-a zis pompa de ulei si catalizator defect,al 2:un intinzator la lantul de la motor,al3:motorul ars,trebuie segmentat....cred ca am sa ma duc in bm la reprezentanta cu ea,acolo sigur vor depista problema....:sob:..

10. TaucheR Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    BMW 525D
    Ca sa nu mai deschid alt topic intrucat e tot din '96, pun si eu o intrebare aici.

In momentul cand ii dau cheie si mi se aprind toate becurile in bord, cand toate palpaie cel de la benzina sta in permanenta aprins, aveti idee de ce?

Ultima editare: 9 Apr 2009
  11. Never666

Never666 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4
    Ca nu ai benzina:)

12. rimel:P 1st Gear Member

Locație:
    focsani
    Masina:
    a4
    achizitionarea unui a4 din germania din 96-97

buna tuturor.sunt potin nedumerit k achizitionarea unui a4 din 96-97 din germania.Prima mik-mare prob sunt bani ...la un 1500-1800 euro as putea gasi cv bunicel? ....ma refer la faptu k sa ajung k ea in tara nu sa ma lase amanet p drum:|...Iar a doua prob ar fi intretinerea..este o masina costisitoare sau accesibila la piese?:ermm:si la c consum sa astept:| la un motor de 1.6-1.8 benzina:P
    Oricum c am vazut prin oras la mn a4 din 96 2800 neinscris...
    Cam la 3000 euro as putea sa inchei toata afacerea, find incluse toate cele(inscris,asigurare,drum ,etc)....Eu unu' ador masina ,adik decat logan SECOND....ast parerile voastre ms:P

13. codrin1300 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4 b5,1.6,1996
    salut, eu sunt proaspat posesor de a4,1.6 , te sfatuiesc sa iti iei 1.8 gandestete ca daca il iei full dai la taxa 1200-1300 nu mai merge treaba cu depreciatu ca il conosc eu pe nea gicu de la rar, sa il iei chel nu te sfatuiesc, in banii astia nu sh ce sa iti spun, gandestete ca daca il aduci din germania, dai pe el cat dai, dai 100 de euro pe numere pe 5 zile, mai dai inca vreo 20 pe autostrazi, mai bagi benzina de 200 de euro, plus drumu tau acolo , ca sa ajungi acs, mai ai de plata numerele aici si tradus actele, te mai costa raru 10 milioane ,plus taxa xcum toate actele si cu drumu tau sunt cam 1500 in caz ca e motor de 1.6 decizia tu o iei da la 1500 nu stiu ce iti iei, cauta cv trecut de 2000 si mai mergi si u 3 luni cu numere rosii, si poate iti faci rost de bani de taxa. numa bn si sa ai noroc de masina

14. rimel:P 1st Gear Member

Locație:
    focsani
    Masina:
    a4
    mda cam ai dreptate:P....dar totusi este o masina costisitoare sau nu..ca majoritatea cand aud audy,bmw,mercedes,se gandesc la masini scumpe si tot o data la piese scumpe...care aveti masina de mai moolt timp imi poteti da o parere ,cam ce probleme apar?ms:)

Ultima editare: 30 Mar 2010
  15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Domnilor, NU MAI VORBITI in limbaj de mess. Suntem pe un forum respectat si nu toata lumea are rabdare sa descifreze limbajul folosit de voi. Atentie la regulament daca l-ati citit.

O zi buna

Ultima editare: 30 Mar 2010
  16. rimel:P 1st Gear Member

Locație:
    focsani
    Masina:
    a4
    scz de limbaj....am modificat:)

17. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Fosta ADR 1.8i 125Cp ; prezentele 1.9 AFN + 2.0 CBAB
    Salut,se vreo 4 lu isunt fericitul posesor al unui B5 din 1995.Pret pe mobile.de 2000E,am negociat am ajuns la 1800.Drum dus cu niste prieteni 150E intors cu masina +numere,rovinita,acte,hotel etc 250E(viteza 160-180km/h,iar in Romania 130-140 din Arad pana in Mangalia 300lei benzina+mancare).Presupun ca stii dar totusi sa-ti zic:dupa ce o iei trebuiesc schimbate distributia si filtrele care te va costa cam 800ron fara manopera,acum depinde de la magazin la magazin.Inscrisul 5000ron la o masina din '95 cu un motor de 1800.Sfatul meu ia-ti una din '95 pentru ca ai taxa mai mica decat una din '96 sau '97!Cel mai serios site unde iti poti programa masina este www.mobile.de .Sa exluzi autohaus sau alte site-uri si mai ales nu da avans!Masina mea o poti vedea aici :)http://www.clubaudi.ro/masina-mea-prezentarea-membrilor/14163-a4-b5-limuzina.html .Pe mine pana acum m-a ajuns la 3800E toata afacerea cu distributie,filtre,discuri,placute,asgurare,RAR,si alte nimicuri pe care le-am notat pe un carnetel:).Am vazut ca aici se dau cam cu 4000-4500,dar eu ma pot lauda ca am piele si nu regret faptul ca mai bag bani in ea.Deocamdata se comporta bine sa vedem mai incolo...Succes!

18. rimel:P 1st Gear Member

Locație:
    focsani
    Masina:
    a4
    Felicitari Emy sa o stapanesti sanatos:X:X:X:shi sper sa imi iau shi eu una:X:X:X

19. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Fosta ADR 1.8i 125Cp ; prezentele 1.9 AFN + 2.0 CBAB
    Toata chstia este sa o programezi prima data,iar daca vrei sa te ajut da add la emy_charming4u :)

20. rimel:P 1st Gear Member

Locație:
    focsani
    Masina:
    a4
    ma gandesc la ce a zis codrin....mai strang ceva banuti si poate imi iau cv trecut de 2000, ms oricum pentru initiativa:)...iar cu gasitu' masini p acolo o sa ma descurc k am o matusa prin germania:)(pe care inca nu am vazut-o decat l web:))...dar o sa ma ajute cand ajung acolo)...asa ca numa' bine si sa va bucurati de bijuteriile voastre ,caci o sa ma bucur shi eu de a mea intr-o zi:X:X:X:

Distribuie pagina asta