1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie Audi A4 B6 cu motor Diesel

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de cristian_61, 23 Dec 2007.

1. ValiMan 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    A4B6 2.5 quattro 210CP 2002
    Cred ce spui..
    Nici eu nu cred ca in realitate o masina asa veche nu face cel putin 300.000 km. Cand o sa cumpar sau aleg ceva o sa merg cu un mecanic si cu un tester probabil duminica. Observ ca e la moda acum cu"accept orice test" da mai multa incredere insa eu din fire sunt mai sceptic.Nu prea am gasit ceva sa ma multumeasca cel putin din poze iar in tara nu am timp sa caut.
    Sa vad ce mai apare prin Brasov.

2. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
  3. ValiMan 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    Din pacate trebuie sa iau in considerare si taxa de mediu si trece peste bugetul meu. Caut ceva la 4500 neg.

4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    La banii aia care ii ai cu tot cu taxa o sa iei un "cotet" pe roti si o sa incepi sa plangi pe forum in diferite topicuri ca ai probleme. Masinile bune se cumpara de la pasionati si de obicei pe acestia ii gasesti doar pe forumuri auto. Oricum iti doresc bafta ca ai mare nevoie.

5. ValiMan 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    Asa e Domnu Cristi' insa doar de cotet am bani. Insa poate am noroc si voi gasi ceva cat de cat si imi pare rau ca masina recomandata de voi nu e la 4500 si in bv ca maine o luam asa ne ajutam reciproc insa asta e. Orice cumpar o sa bag bani in timp ca si eu sunt pasionat. Mulumesc pt sfaturi si mai astept!

6. K3nT Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4B6 1.9TDI AVF 2003 Berlina 155HP 1BV ; A6C7 Avant Quattro 2,0 TDI -DDDA-2018
    ValiMan,
    ce intentionezi tu sa faci e destul de dificil: P.ret bun,masina in toate mintile si sa fie doar in Brasov.
    Poti sa astepti mai bine de 1 an de zile in stilul acesta,ai spus ca ai 5800E..eu zic ca daca iti place masina postata mai sus de audi66 poti sa iei legatura cu vanzatorul si sigur mai lasa si el ceva la pret.Acuma te mai strangi si tu de 3-400 euro dar macar sti ca iei ceva ok.

La 6000 euro poti sa iti iei un B6 ok,asta daca nu te intereseaza dotarile si il iei cat mai "chel".

Bafta

7. ValiMan 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    Ca dotari ma intereseaza? pai cam ce intereseaza pe orice iubitor de audi. sa fie cat mai sport :)..Am postat un model de a4 albastru pe care as dori sa-l vad si sa-l testez si inafara de interior(prefer cularea neagra la tapiserie) in rest are cam tot ce vreau pe ea, momentan .mai pun odata link-ul
    http://olx.ro/oferta/audi-a4-1-9-tdi-131-cp-2002-berlina-ID6u0wu.html#4b4fd3287a.
    Jenti s-line si alte chestii vor fii adaugate in timp deocamdata vreau dupa achizitie macar sa schimb distributia,filtre..
    Sunt convins ca masina asta nu are 225k km insa mai stiu ca asta ce a luat-o din Ger nu a apucat s-o forjeze pe aci iar daca pe tester si la fata locului nu raman dezamagit e posibil sa o cumpar restul se va face in timp pt ca nu exista masina sa nu trebuiasca sa investesti in ea .pana si la cele noi sunt probleme..4500 e bugetul + inmatriculare cu dotari asemanatoare ca celei de mai sus si credeti-ma ca am vazut o droaie numai ca sunt in capatul tarii unde agati harta in cui si eu n-am timp sa ajung nici la bucuresti in weekend. Nu am alta masina.
    Daca pare bine in poze nu rezulta ca o sa o cumpar cand ajung la fata locului si de aia ma feresc sa fac drumuri de 10 de ore prin tara.
    Am vazut acum si asta pe forum.. La 5000e si inmatriculata imi surade mai mult si 1.8t sun benzinare super ok..
    http://www.clubaudi.ro/threads/vand-audi-a4-b6-1-8t.43169/

Ultima editare: 24 Iun 2016
  8. K3nT Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4B6 1.9TDI AVF 2003 Berlina 155HP 1BV ; A6C7 Avant Quattro 2,0 TDI -DDDA-2018
    Mergi linistit sa o vezi ca nu ai nimci de pierdut,doar dupa ce vezi cateva modele incepi sa iti dai seama de multe chestii.
    Partea cu "forja"aici sau afara este aprox. acelasi lucru,sa nu crezi ca nemtii sunt sfanti,km uita de ei si nu ii pune pe locul 1 in achizitionarea unei masini.Audi sunt facute "sa reziste..reziste..reziste ":)
    Partea cu "bagatul in ea " nu este o regula,eu mi-am luat masina acuma 2.5 ani culmea din Brasov si pana in momentul de fata am fost nevoit sa schimb:termostat si switch pedala frana(cost total 180ron inclusiv manopera),restul au fost doar consumabile(distributie,ulei,filtre).Asa ca sa sti ca si pretul platit conteaza uneori si verificarile amanuntite inainte de achizitie.
    Testul iti recomand sa il faci la TESS Brasov,eu am mers acolo si am dat peste niste baieti seriosi.Si nu pune doar un simplu VAG COM sau umarul la roata.

Saftul meu:timp,rabdare si casca bine ochi daca nu o sa casti larg buzunarele.

Bafta

9. ValiMan 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    Multam mult pentru sfat! De la 18 ani casc ochii :) acum am 37:(..O sa vina si a mea inainte vroiam bmw seraia 3 iar acum m-am hotarat sa iau audi si cred ca am facut bine.

10. ValiMan 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    revin cu un scurt istoric in cautarea masinii:
    http://olx.ro/oferta/audi-a4-1-9-tdi-131-cp-2002-berlina-ID6u0wu.html#70c5be578f
    am avzut-o/pus tester si mecanicul a concluzionat: motorul in stare buna. ceva probleme la viraj pe partea dreapta probabil o suspensie ceva insa fusese lovita si in fata si in spate cu toate ca era reparata si arata ok foarte putine lufturi in spate la portbagaj si la un far. Asta a picat
    http://olx.ro/oferta/audi-a4-b6-vand-schimb-ID6rCoU.html#70c5be578f;promoted
    Acum am vazut-o pe asta parcata undeva in Brasov arata ok interior/exterior mai ramane tester si constatare mecanic...pretul este mult prea mare insa daca a bagat si a schimbat tot ce vroiam sa schimb eu(distributie/ filtre/ ulei ) imediat dupa achizitie atunci va primii banii. http://imgur.com/8icy2C2 http://imgur.com/nPyeZVUhttp://imgur.com/gWzk2VWhttp://imgur.com/30fBW2hhttp://imgur.com/UlFfPKEhttp://imgur.com/CijaCQ1http://imgur.com/T1z0Ifq

11. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
    Si.. de ce anume o vinde dupa ce tocmai a luat-o?

12. ValiMan 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    Raspunsul lui a fost ca doreste un spatiu mai mare in spate pt scaunul copilului . Eu nu zic ca minte insa este normal sa-ti pui intrebari si ca in minte sa-ti vina ce-i mai rau insa eu prefer sa-mi finalizez parerea dupa test si condus. O sa stau o ora in jurul ei ca la si cealalta si o sa ma uit la mecanic cum isi face treaba ca eu sunt strain de afacerile cu vanzare-cumparare. Vanzatorul s-a oferit sa faca toate reparatiile enumerate de el si in anunt daca nu sunt conforme cu ce a spus, in fine va anunt dupa ce merg la testare. Vanzatorul a schimbat suspensiile S-line de pe ea si niste stopuri tuning cu altele confort si stopuri normale.

13. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    La 3500-4500euro iti iei una tot neinmatriculata din germania cu vreo 2-300.000km reali, insa nu dai ca aici 5000 pe ea + 1000 inmatriculatul si poate iei un cazan cu peste 3-400.000km (200 in bord).
    Sunt supraevaluate deja pe piata din Romania, suntem in 2016 totusi, departe ca cineva sa mai dea 5-6000 pe un b6 neinmatriculat.
    Am observat acuma ca prin Germania de vreo 2-3luni s-au cam ieftinit b6-le de 101 si 131cp. Oare au bagat nemtii ceva taxe de poluare ? Sau ce se intampla ? Pana recent pana in 5000euro nu gaseam aproape nimic, iar acuma ai de unde alege.

14. ValiMan 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    Salut din nou!
    O sa i-au masina nasului meu pana la urma cu 4000 de euro. Are motor mare de 2.5cm2 si mi-o vinde pentru ca el nu prea se plimba cu ea pentru ca mai are si alte masini. Mentionez ca inca nu am condus-o ci doar am fost pasager in dreapta de cateva ori pana sa vina vorba sa o cumpar. Are impozitul platit pana in 2018 si este inmatriculata dar nu cu taxa de mediu achitata(e luata pe comodat). Are 220 de mii de km reali. Masina nu a circulat foarte mult in Germania, ea a fost adusa aici la noi prin 2003 cu vre-o 40k km iar proprietarul autohton a intretinut-o foarte bine, nasu' nu a facut prea multi km. E pasionat mai mult de masinile vechi:)) f vechi. Audi-ul se infinge foarte bine datorita celor 210 cai, interiorul reflecta km reali doua butoane au ceva probleme cu vopseaua(cele de la climatronic) .Are suspensii sport din fabrica\(asta stiu ca mi-a spus cand l-am vaz prima data cu ea)si inca foarte bune nu se simt damburile alea din fata trecerilor de pietoni cand trecem peste ele si in oras am vazut ca avea si 6.5 consum in a 5-a insa nu mai stiu daca era intre 1500-2000 de ture sau pana in 1500..
    Astept sa o conduc insa destul de murat ca nu am mai apasat pedala de acceleratie cam de mult timp, 6 ani si ceva :(. mai multi km i-am facut cu bicicleta cred:)
    De vreti sa stiti eu am avut o tentativa sa-mi iau o masina cu credit in 2004-2005 insa pana la urma nu am mai luat si am condus masini de servici ocazional. De imprumutat de la prieteni nu-s amator deoarce sunt pe principiul: femeia si masina nu se imprumuta:D. sambata ma duc sa o iau la spalat si sa vad cat de nervoasa e ..

15. dhan67

dhan67 Silver Member

Locație:
    LOGROÑO,LA RIOJA,ESPAÑA
    Masina:
    Audi A6/C7 Avant, 2.0 tdi 177 cp,multitronic, an fab. 2014,luna octombrie
    Inainte de a o lua informeaza-te bine asupra motoarelor de 2.5 tdi.
    Sunt destul de costisitoarr ca intretinere.
    E un sfat, hotarirea e a ta.
    Si cei 210 caluti de unde i-ai scos?
    2.5 tdi are cel mult 180

16. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    Salut,

Am ocazia sa merg cu o ruda in Germania luna viitoare.
    Un 1.9tdi quattro 175co/2 emisii are ? Taxa ar fi mult mai mare ca la unul cu tractiune pe fata.
    Merita quattro pe 1.9tdi ? Nu face masina prea grea ?

La aproape 300.000km mai e ceva de masina sau incepe sa cada tot de pe ea ? Nu as vrea sa iau din tara prin simplu motiv ca poate iau una cu 200.000 in bord si 4-500.000reali (am vazut multe cu 400.000 pe mobile.de care arata foarte bine si sunt foarte dotate (xenon, bose, piele, navi, etc) si un pret foarte mic.

1. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1

2. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1

Ms.

17. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    A doua merita..cel putin din poze arata bine. Are dotari mult peste medie, daca km este real iar starea tehnica e ok, eu zic ca merita. Dar, la sfarsit cand tragi linie: pret achizitie + drum + taxa = o sa sara multi in cap ca mai bine iti luai B7.

18. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    La asta ma gandeam si eu. Sa zic, ca o scot la 6000. Mai dau pe combustibil si ce imi mai trebuie vreo 400euro, mai taxa cel putin 1100euro si imediat ajung la 7500euro ceea ce nu imi prea convine. Pana la 6000 daca m-as incadra ar fi perfect.
    Dar nici nu stiu cum se comporta daca e quattro, nu as vrea sa fie foarte lenesa. Am condus 1.9tdi de 105cp si e acceptabil.

19. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
  20. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Pretul este foarte corect daca masina chiar arata si functioneaza ok.

Distribuie pagina asta