1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie Audi A4 B6 cu motor Diesel

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de cristian_61, 23 Dec 2007.

1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Cosmin si Cristi, la banii aia deja romanii cauta B8! :)

2. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Masina asta e a unui pasionat,observ multe modificari pe ea,ma intreb daca nu a fost a cuiva de pe forum?

De acord cu Mihai :)

3. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Mihai: touche :)

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Romanu isi cauta b8 la banii astia, pentru ca vecinii trebuie impresionati...
    Cred ca poti numara pe degete oamenii din Ro care au banii astia de dat pe un B6, fie el si full.
    Frumoasa masina, totusi.

5. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Tipul activează mai mult pe Facebook în grupul B6/B7, Zabava Ciprian îl cheamă și e pasionat. Nu știu însă dacă e și pe forum. Oricum daca cineva ar avea de ales intre B6-le lui și un B7 care e doar cu câțiva ani mai nou și posibil problematic, ar putea opta pt acel B6. Are deja upgrade-uri și retrofituri suficiente la care oricare din noi, posesorii de B6, încă mai visam dar într-adevăr, ca impresiona mai puțin vecinii ca un B8 chel cu 500mii km polishat frumos. E chiar o chestie de pasionați.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Omul vrea sa-si scoata banii bagati in retrofituri,ceea ce nu se va intampla;pun pariu si ca la 6500 euro romanii vor fi tot...reticienti :)

Asa cum a spus Mihai,la 8k euro se uita dupa B8,la 6500 euro se uita dupa B7,pe la 4k euro vine si randul unui B6,asta e piata la noi pt ca se cumpara pretul si nu masina.

7. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
    Nu e vb doar de upgrade, e vb si de intretinere. Cu 8000 nu iei un B7 S-line inscris si cu bubele remediate. Ce sa mai zic de jante 19 si cauciucuri noi, suspensie/directie noua.

Si eu am stat de taina cu proprietarul, chiar dupa ce a pus-o la vanzare voia sa cumpere un interior alb de la mine.. e maniac.

Ca romanii nu stiu sa aprecieze o masina bibilita sau macar ingrijita cat de cat, e din pacate 100% adevarat. Am un prieten care vrea sa dea in jur de 7000 pe o masina de la concurenta si gaseste doar CAZANE din 2005 trecute prin nu stiu cate maini. I-am zis de B6-le asta - "e prea vechi".

8. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Pentru cine vrea o masina in rand cu turma e plina piata. Pentru cine vrea o masina cu an bun de fabricatie, iar e plina piata de masini ieftine cu 2-3 ani vechime.

Insa pentru cine vrea o masina frumoasa si as putea spune chiar unica, la care nu prea mai are multe de facut... si care bate la fund in ce privesc dotarile, majoritatea B8-urilor de pe piata (ati observat ca nu am comparat cu Loganul) deci 2 modele mai noi: trebuie sa plateasca "putin" mai mult decat cei 4000 euro cu care se vinde un b6 obosit cu "200.000 km" si care e "s-line", "full" si alte pleonasme pe care le trantesc vanzatorii vanatori de fraieri. Asta de mai sus, nu e o masina pentru fraieri! E o masina pentru cunoscatori. Si cunoscatorii stiu ce costuri implica upgrade-urile. Si tu Cornel ar trebui sa stii ca upgradeurile nu sunt ieftine pentru ca masina are 1.000.000 km sau pentru ca e veche de 14 ani. Sa nu spui ca o masina veche nu e scumpa ca e plin internetul de exemple. Si culmea, exact astea vechi sunt intr-o stare mai buna decat astea noi de 2010+.

Si pentru cei care doar saliveaza, si mersul cu autobuzul e o optiune. Ce plm, doar au sofer personal... de la primarie! :)

Ultima editare: 10 Sep 2016
    pisti19, coco_catalin, gabitza121 și alți 2 apreciază asta.
  9. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mai baieti,eu vorbeam de cum merge piata si ce cumpara romanul in general,adica pretul masinii;ca e pt cunoscatori,pasionati,etc,sa vad cati dintre acestia vor cumpara la acel pret :)
    Logica este destul de simpla,sa zic ca voi achizitiona acea masina,o tin 2-3ani si cu cat o voi vinde?Voi mai gasi alt pasionat sa-mi dea sa zicem 6000euro pe ea?(eu pierd 2000euro+intretinerea+eventualele reparatii).
    O masina poate fi terminata in 4, 8, 12, 20, 30ani in functie de cum a fost intretinuta,asa ca nu e relevant.
    Suntem noi pasionati,vedem cu alti ochi o masina intretinuta,cu retrofituri si/sau alte modificari,dar pana la urma,realistic vorbind,piata si banul primeaza.

Weekend placut!

zamolxez, lowlife și MarianMaxx apreciază asta.
  10. posty

posty 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    audi a4 1.9 tdi 131 cp awx 2002
    Buna ziua!
    As dori si eu sa achizitionez un audi a4 si am gasit mai multe masini care au fost cat de cat pe placul meu si inca nu ma pot hotara! As vreau si eu sa stiu pararea vostra despre masinile asteaȘ
    http://www.olx.ro/oferta/audi-a4-1-9-tdi-2004-ID6BDgU.html#675c0a0941 asta a fost care mi a placut cel mai mult!
    http://www.olx.ro/oferta/audi-a4-1-9-tdi-an-2004-impecabil-ID6VsLu.html#675c0a0941
    http://www.olx.ro/oferta/audi-a4-1-9-tdi-xenon-ID6J75c.html#675c0a0941 asta am fost si am vazut o posibil sa fii fost implicata in vreun accident!
    http://www.olx.ro/oferta/vand-audi-a4-ID6InJG.html#675c0a0941

Astept parerile voastre!
    Va multumesc!

11. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Eu de prima as fugi. Vanzatorul este un samsar, in anunturile lui o are la vanzare de doua ori la preturi diferite si kilometri diferiti. Capota la motor este de alta culoare si se aseaza rau. Pana si rotile sunt la vanzare separat.
    Despre celalalte doua sunt niste cazane, una cu multi kilometri in bord, iar cealalta slab dotata si neingrijita. Pretul la toate este mare. Mai ai putina rabdare si mai cauta!

posty apreciază asta.
  12. posty

posty 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Multumesc de raspuns. Omul are de vanzare 2 masini. Una cu 4.050 Euro si una cu 4.350 Euro astea doua le are. Am fost si le-am si vazut. Asa este, aia cu 4.050 Euro nu arata deloc ok chiar deloc cred ca a fost lovita. Prima mi-a placut mai mult. Problema este ca, caut si nu prea gasesc. Cand am ajuns acolo nu mai avea CD-Playerul original si nici rotile numai erau astea si a zis ca o lasa la 4.200 ultimul pret.

13. zamolxez

zamolxez Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A4 B7 2004, 2.0 TDI BRE (Ex BLB)
    @MarianMaxx sunt doua masini diferite la vanzare in anunturile samsarului. Cealalta are xenon si scaune sport si 2din. Ce am vazut eu la prima strigare.

14. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    zamolxez acum am vazut ca sunt doua masini diferite, sunt foarte asemanatoare in mare parte.:)
    Daca continua sa vanda piese pe rand, in scurt timp nu mai are ce vinde. :)

posty nu stiu ce sa spun, eu vad ca mai are si alte masini plus o gramada de roti la vanzare. :(

zamolxez apreciază asta.
  15. posty

posty 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Masina arata bine la exterior! Nu stiu,as dorii niste sfaturi la motor la ce sa fiu foarte atent! asa estetic este ok,motorul conteaza si nici nu stiu ce sa zic de cutia cu 6 trepte!

16. zamolxez

zamolxez Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A4 B7 2004, 2.0 TDI BRE (Ex BLB)
    Ia si tu un mecanic cu tine daca nu prea le ai in domeniu. Pune un tester, macar vezi injectoarele sa nu te apuci dupa sa cumperi. Egr-ul de obicei are probleme. Dar daca il curata cam greu sa iti dai seama. In general cand faci ceva km cu o masina iti cam dai seama cat e de alergata. Ca e cam greu sa aiba km aia e partea a doua. Dar si daca are 3-400 000 km , daca a fost o masina intretinuta nu o sa ai probleme. Vezi cutia sa nu agate, sa nu bata volanta (trepideaza la plecarea de pe loc dar numai cand e calda), sa nu patineze ambreiajul. Sunt chestii care se repara usor, nu sunt ieftine, dar la care mai tragi la pret. Poate gresesc dar la 6 trepte mai apar probleme la timonerie. Iarasi nu e un capat de tara, se poate inlocui dar nu stiu daca pe loc iti poti da seama daca e din cutie sau din timonerie. Vezi caseta de directie sa nu aiba scurgeri.
    Ia cu tine pe cineva care are habar .

Ultima editare: 11 Sep 2016
    Caracal și posty apreciază asta.
  17. posty

posty 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Multumesc frumos pentru răspuns. O sa țin cont de chestiile astea. Marti o sa ma duc sa fac o verificare mai amănunțită si sa vad, daca imi place o sa o iau. Oricum vreau sa mai trag de preț ca nu are cd playerul original.

18. posty

posty 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Buna seara!
    Am fost si am vazut masina, la prima vedere era ok masina, dar in momentul cand am plecat între 1000 si 2000 de turaratii masina ma punea in bot ca si cum s-ar îneca,prima data am crezut ca mi se pare,la a doua tura aceeaiasi poveste si in treapta 1 si in treapta a doua aceeași chestie! I am zis sa ies cu masina undeva pe drum sa încerc toate vitezele si mi a zis ca nu se poate ca nu are numere! Explicația lui pentru faza cu inecatul sau întreruperile ca nici nu stiu exact ce erau ar fii ca nu are suficientă motorina deși nu cred asa ceva! Decizia a fost sa nu achiziționez masina, era riscul prea mare,poate ma trezească cu vreo problema mai gravă! Nu imi explic de la ce sa fii fost chestiile astea!

19. sharpE

sharpE 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B5 1.9 TDI
  20. MrYtip 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B6, 2004 berlina, 2,5 V6 TDI , 2496 cc, 120kw, Euro 4 (BDG)
    Salut,
    Doresc sa achizitionez un audi a4 din 03.2002, 2.5tdi v6, 114 kw (155 cp), stare estetica 9/10 si stare tehnica normala, avand in vedere ca inca nu l-am dus la verificat, dar vanzatorul merge cu ea zilnic, intrucat este masina personala (il cunosc bine). Am condus masina si se misca bine, echivalent cu un bmw 320d cu 150 cp. Toate comenzile merg, ruleaza fluent fara probleme evidente, fara scaderi de putere sau turatie. Taxa de prima inmatriculare nu o voi plati, se circula pe numele lui. Pret de achizitie 3.000 Euro. Trecand peste faptul ca imi place per total masina, am cateva intrebari:
    1. Sentimentul de directie mult prea asistata este prezent pe majoritatea masinilor audi?
    2. Este posibil ca senzatia de plutire pe asfalt (la viteza in viraj parca e cam nesigura chiar daca isi pastreaza directia) sa fie data de amortizoare uzate sau bucse/pivoti stabilizatori?
    3. Ca raport pret/achizitie in cazul in care masina se prezinta ok si la service, voi ati cumpara-o? (daca suma max cu reparatii de investit este 4200 euro iar pretul ei este 3.000)?
    4. Pe google nu imi da nimic la cautarea dupa tipul masinii ( 8 e stiu ce inseamna), puteti sa ma ajutati? 8E LAYMF1 ?
    Multumesc.

Distribuie pagina asta