1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie Audi A4 B6 cu motor Diesel

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de cristian_61, 23 Dec 2007.

1. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Sa nu-mi fie cu suparare, dar ce anume cauti la o masina ? Vrei sa fie B6 si atat ? Sau te uiti la pret ?
    B6-uri sunt multe la vanzare depinde acum ce vrei, sa aiba ceva dotari extra spre deosebire de celelalte, o culoare mai deosebita etc. un pret relativ mic ? Preturile pleaca de la 3000 euro pana la 5000 euro.

Cea postata nu imi inspira incredere prea mare si km reali clar nu are ! Dotari de nivel mediu, stock, singurele lucruri bune ca are 2 randuri de jante.
    Am gasit 2 anunturi care ar fi mai ok :
    1. http://olx.ro/oferta/audi-a4-1-9-tdi-131-cp-an-fab-2002-ID5pMoI.html#f27b42e39d ( km reali 233.000 cu TUV existent, dotari medii)
    2. http://olx.ro/oferta/vand-audi-a4-s-line-2003-ID5xjHi.html#f27b42e39d ( km reali 270.000 , interior sport, dotari medii )

2. Nita Gabriel

Nita Gabriel 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B6,1.9 TDI AVF 170+ ,2004
    Duminica dimineata ma duc sa o vad pe cea din Pitesti,o sa iau pe cineva priceput cu mine si va anunt si pe voi :D,daca se mai pricepe cineva sa-mi spuna si mie cum e (din poze).

3. Florin Rad 1st Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    nu am
    salutare !
    sunt nou pe aici imi cer scuze daca a mai fost pusa intrebarea dar imi place foarte mult modelul audi a4b6 1.9 tdi 131cp.
    As dori sa stiu cat ar consta intretinerea unei asemenea masini si care e pretul corect de cumparare de aici din Ro a unei masini proaspat adusa neanscrisa si as dori sa stiu daca intretinerea e mai mare fata de bmw 320d e46

4. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    1. Nu avem de unde sa stim cat costa intretinerea unui BMW pe un forum Audi pentru a face o comparatie.
    2. Nu stim ce masina, ce an, cu ce dotari si in ce stare este pentru a iti spune un pret.
    3. Intretinerea costa in functie de cat de "cazan" o cumperi.

Bineinteles, gaseai toate aceste raspunsuri daca te oboseai si citeai macar un sfert din topicul asta.
    O sa vezi si cat costa un B6 decent si cat costa un B6 "cazan".

Florin Rad apreciază asta.
  5. Nita Gabriel

Locație:
    București
    Masina:
    Daca te uitai la posturile mele si citeai raspunsurile colegilor sigur iti dadeai seama care e pretul corect la un B6 (decent) vorba colegului de mai sus :D :))

6. Cosmin ZKG

Locație:
    Roman
    Masina:
    @Florin Rad -Salutare si bun venit !

Vei gasi in acest topic raspunsuri la toate intrebarile tale :) ideea e sa citesti. Un mic rezumat personal :
    Avand in vedere ca au fost masini produse in aproximativ acelasi timp ( Audi 2001-2005, BMW 1998-2005 ) au cam acelasi costuri de intretinere, depinde acum de la masina la masina si de modul de exploatare.
    Un pret decent pentru o astfel de masina ( cu km reali si o intretinere regulata ) pleaca de la 4.000 euro ---> + 5000 euro, totul tine de dotarile masinii.

7. drogas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B6 1.8T AVJ 2002
    Mai bine te duci sa le vezi pe cele postate de cosmin zkg- pentru 4-5 sute de euro in plus sunt "ultra loaded" de dotari care te costa mult mai mult daca ai vrea sa le pui ulterior ( jante 17, interior piele)

8. Cosmin ZKG

Locație:
    Roman
    Masina:
    @Nita Gabriel - Daca vrei o masina buna, eu zic sa cercetezi bine piata, nu de fiecare data masina ideala se afla in curtea din spatele casei. Decat sa faci rabat la 100-200 euro ( un drum pana la masina + verificare ) o sa ajungi mai tarziu sa investesti mult mai mult. Gandeste-te ca sunt persoane care merg 1500-2500 km pentru o masina ( Germania, Olanda, mai nou tarile scandinave ) si ajung sa aiba surprize destul de neplacute. Nu inteleg de ce se mai cer sfaturi daca nu se iau in considerare ?! Sa ne aflam in treaba si sa avem comentarii la activ ? Poti sa mergi si sa verifici respectiva masina, sunt banii tai si alegerea ta, poate fi o masina buna, dar si un cazan veritabil ( cel mai probabil )

9. Nita Gabriel

Locație:
    București
    Masina:
    O sa ma duc sa vad cum e masina,in ce stare e,daca nu e destul de ok sigur o sa ma duc si la cele doua postate de tine,sunt foarte ok :) cum ai spus si tu poate fi o masina buna,dar si un cazan :) , merita sa incerc macar sa ma uit cum e,asta vreau sa spun,nu ma costa nimic.Nu vreau sa crezi ca nu iau in considerare sfaturile postate mai sus :) ,dar daca ai fi in situatia mea si ai avea o masina langa tine nu cred ca nu te-ai duce sa ii dai o verificare :D

10. Cosmin ZKG

Locație:
    Roman
    Masina:
    Avand in vedere ca zicala "crede si nu cerceta" e valabil doar in cadrul Bisericii, poti merge linistit sa verifici respectiva masina, dar iti spuneam ceva general valabil, ca pentru a te alege cu o masina buna, ar trebui sa cercetezi bine arealul samsarilor de la noi, sa nu crezi ca 250.000 km sunt multi pentru un B6 daca sunt reali, si sa te multumeasca 180.000 dati inapoi. Gandeste-te si ca au 12-15 ani de cand au iesit de pe poarta fabricii si au anumite puncte slabe de care trebuie sa tii cont. Spor in gasirea masinii potrivite !

11. Nita Gabriel

Locație:
    București
    Masina:
    Da cosmin,stai linistit nu ma bucur la km :)

12. gabi_74

gabi_74 Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, C6, 2.0 TDI,CAGB,136 CP,2010
    Din proprie experiență spun,ca un B6, bun,cu ceva opțiuni,ok la caroserie,motor în parametri ok,pleacă de la 4300 de euro în sus neinmatriculat.Cine vinde un B6 la un preț de golf 4,ar trebuii sa-ti dea de gândit.Acuma nu spun ca o mașină scumpă trebuie să fie și extra bună,dar de regulă un B6 bun dacă-l găsești face și bani buni.

13. Ciprian93 1st Gear Member

Locație:
    Roman, Neamț
    Masina:
    Audi A6, C5, 2003, 1.9 TDI 131 CP, 6+1 Viteze
    Salut! Doresc să îmi cumpăr zilele astea un Audi A4 B6 din 2002, 1.9TDI 130 cp. Am găsit o mașină cu dotări destul de multe pe ea (dublu climatronic, încălzire în scaune, scaune s-line, încălzire auxiliară, etc) la prețul de 4700 euro. El zice ca are 165.000 km cu carte service. Printr-o cunoștință de la AUDI am verificat seria de caroserie și mi-a zis că în 2012 la ultima revizie avea 130.000. Menționez că a fost unic proprietar în Germania. Ce ziceți? Să fie pe bune? Merită să mă duc să o văd? Ce aș putea să verific la ea (aș vrea s-o duc la un test în reprezentanță înainte de a o cumpăra). Aștept răspunsurile voastre! Mulțumesc! :)

14. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Pai posteaz-o aici, ca sa putem sa ne dam o parere din fata calculatorului...

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ciprian ai citit acest topic integral ?

16. Ciprian93 1st Gear Member

Locație:
    Roman, Neamț
    Masina:
  17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Citeste tot topicul ca nu ne referim la preturi in acest topic. Se pare ca nu ai inteles rolul unui forum. Citeste topicul asta integral si dupa ce termini o sa intelegi ce ti-am spus. In alta ordine de idei, citeste si aceasta arie ca sa inveti ce inseamna Audi A4 B6.

18. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Salut Ciprian,

Iti raspund aici la pm-ul trimis. Masina 99% nu are incalzire auxiliare, e o dotare extrem de rara pe B6. Daca masina avea 130k km in 2012, conform verificarilor facute si un singur proprietar, eu as zice ca e o ocazie unica. Din poze arata destul de ok, nu pare sa fi fost trosnita..consider ca merita sa dai o fuga si sa o vezi. Pe urma, chestiile comune: verificare amanuntita (cat de mult posibil), probabil ca o sa mai necesite investitii si din partea ta, inmatriculare..etc.

19. Ciprian93 1st Gear Member

Locație:
    Roman, Neamț
    Masina:
    Mersi mult! De înmatriculare nu mai discut, știu cum stă treaba. Mă aștept la ceva investiții în ea dar nu la investiții majore. Oricum mă duc să o văd și apoi o duc la reprezentanța Audi. Să vedem ce se întâmplă acolo. Totuși mașina e pe net de vreo 2 săptămâni. Oare cum de nu s-a vândut încă?

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Poate e o idee preconceputa insa eu nu am vazut vreun B6 decent in zona Nurnberg-ului. Si zic eu, ca aia nu sunt km reali pentru simplul fapt ca neamtul la km aia nu o vinde sub 5000. Cauta pe mobile.de sa vezi cate au km aia si sunt la vanzare maxim 4000 euro (pentru ca atat a costat masina aia).

Distribuie pagina asta