Mai economic decat pe modul automat si cu accelerari liniare usoare(maxim jumatate de pedala) nu poti conduce pe manual.Insa atentie chiar daca este automata si schimba treptele la turatii joase asta nu inseamna ca nu mergi subturat.Fie ca este manuala,fie ca este automata talpa tot ii trebuie.In opinia mea masina trebuie condusa nu lasata sa mearga la vale,asa ca da-i pedala sa schimbe la 3000 de ture si din cand in cand peste.O turbina costa mai mult decat economia pe care o faci conducand subturat
a mea e fara quoatro,afara 6,2 daca nu ma dau la ea pe D .depasire le fac in lung,demaraje lungi si nu bruste.in oras 10-11-12.eu zic ca e ok la motorul asta
la a mea masina,in oras nu am sarit niciodata de 10 consum.si schimb mereu pe la 2500 ture . e cutie manuala.
a mea e multitronic,dar de azi o tin numai pe manual in oras maxim viteza 3.ca mi se infunda iar filtrul de particule.si din cauza ca se infunda filtrul ai consumul mai mare.record in 100km am scos 6,1 afara ,max 130km/h iar in oras cand e liber 10,8
Eu am un 2.7 quattro tiptronic de 180 cai. In oras ia undeva la 10 L si pe afara am scos si 5.8 mers normal, iar de lenesa nu stiu ce sa iti spun. Dupa mine e foarte sportiva pentru gabaritul masinii ,recomand motorul asta.
Domnilor scuzati-ma ca intervin dar eu nu mai cred in consumuri de 10L la motoare peste 2000 cmc pe A6. Consumurile indiferent de motoare V6 2.4, 2.7 TDI, 3.0 TDI in oras sunt 12-14 urban / 7-8 extraurban testat cu toate motoarele la pompa. Cine zice ca ii consuma 10 sigur e consum luat de pe bord. Daca un A4 cu 2.0 TDI consuma 10 urban ce va asteptati ? Cine vrea consum mic recomand VW golf 4 1.9 TDI, undeva la 8% urban. Testat la pompa.
Am masina de 3 ani. Nu exista consum de 10 in Bucuresti, poate la Dragasani sau Fălticeni. La mine 15 oraș, aer, trafic maxim si intre 7 si 8 inafara. Si computerul arată bine, exact ca pompa.
A mea 2,7 fara quattro si cu multitronic consumul afara e intre 6-7,5 iar in oras intre 9-12 in functie de cat sunt de grabit.
Am reusit si eu un consum de 8% afara ,e clar Bucurestiul te rupe la consum daca mergi 60km in BUC,consumul sare de 10 media la 400km facuti mixt.
Salut Eu am 2.7 quattro euro 5 2009 automata iar in afara consumul este undeva la 6.8 7 la suta mers 130 140 iar oras 13 14 facut la pompa consumul
6.8% afara consum facut la pompa distanta Bucuresti-Timisoara cu 4 ozmeni si bagaje mers tare.In oras 12,3% consum la pompa.
Ploiesti - Constanta, autostrada + centura Bucuresti (libera, de altfel), 2 persoane + aer 22 grade tot drumul, autostrada 165 km/h constant (am avut doar un radar pe toata A2 unde am incetinit la 140), consum 7.2 l la suta, varianta de 190 cp. Super multumit! In oras cam 9,5-10% (in Sibiu), cutie multitronic. Super multumit! Comparativ, am avut o Laguna 3 inainte 2.0 150 cp, manuala, consum la 165 km/h pe autostrazi era aprox. 8,1-8,2 %, iar in oras lua 9. Si nu comparam mere cu pere, confort, placere, etc. Pe ultimii 3500 km (60% oras-40% afara), consum 7.9. Voi ce ziceti? E un consum ok?