1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cotiera A3 8L - montare ulterioara - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A3 8L (1996 – 2003)' creată de cip2712, 22 Ian 2008.

1. GHIRLEA DORALIN 1st Gear Member

Locație:
    arad
    Masina:
    AUDI A4, 1.8 t, 150 C.P. , 2001 sau 2002.
    Caut cotiera fata audi a4, an 2002.

Buna.
    Eu am un Audi A4, an 2002, 1.8 T, 150 CP.
    Am nevoie pentru masinuta mea, de o cotiera fata originala, nu o improvizatie !
    Am fost chiar astazi in reprezentanta Audi din Arad, QUARK MOTORS, iar pretul cotierei este de 1150 lei + suportul, suruburile si nu mai stiu ce accesorii, inca vreo 250 lei, deci in total 1400 LEI.
    Doresc sa cumpar una originala, dar second-hand, cine ma poate ajuta si pe mine sa ma contacteze, va rog mult, la adresa de e-mail : semprebene@rdslink.ro.
    Mersi mult !!!
    Salut.

2. ALH

ALH 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A3 8L 1,9 TDI [ALH]
    A intalnit careva cotiera la Audi A3 8L cu telefon ? As vrea sa-i dau jos acel suport de telefon care se afla in interiorul cotierei dar nu am nici un habar cum s-o desfac. Nu are nici un surub la vedere si cred ca trebuie dezasamblata toata cotiera pentru a scoate acel suport. Ma poate ajuta cineva cu niste informatii cum as putea da jos acel suport de telefon ? :sos:

Ultima editare de un moderator: 25 Iun 2012
  3. Nyku

Nyku 2nd Gear Member

Locație:
    Piatra Neamt
    Masina:
    Audi A3 1.9 tdi 131 hp
    Imi poate spune cineva daca la toate A3-urile 8L se poate monta cotiera ? Au toate din fabrica acele gauri pentru montare in spatele franei de mana sau e posibilitatea ca unele sa nu fie prevazute cu asa ceva ?
    La mine de exemplu in spatele franei de mana este o tavita din cauciuc si din cate am inteles daca se da jos ar trebui sa se vada suportii pentru montarea cotierei, dar la mine nu este nici o gaura, doar plastic. Ar trebuie sa decupez portiunea respectiva ca sa vad daca este ceva acolo dedesubt ?

Ultima editare de un moderator: 4 Feb 2013
  4. Oxygen

Oxygen 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca / Baia Mare
    Masina:
    EX A3, 1.6, 2002
    unele au unele nu, in principiu in locul tavitei acelea intra cotiera.

5. alexpadu 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 8L 1.6 2001
    As vrea sa imi montez si eu o cotiera pe un A3 8L 2001. Stie cineva ce cotiere sunt compatibile ? Precizez ca vreau sa o cumpar de la dezmembrari, deoarece as vrea ceva original AUDI si la un pret decent. Am inteles ca de pe A6 C5 se potriveste pe a mea. Oare de pe A4 B6 ar merge ?
    Va multumesc anticipat!

Ultima editare de un moderator: 16 Iun 2014
  6. MariusSCM

MariusSCM Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 - 1.6 (BFQ) 102 CP
    Ar trebui sa potriveasca,in principiu sunt la fel.

7. KrallBogdan

KrallBogdan 2nd Gear Member

Locație:
    München
    Masina:
    Audi A4 B8 3.0 TDI v6 2014 automata
    Salutare tuturor...cine ma poate ajuta cu un sfat. Mi-am cumparat de pe ebay o cotiera originala pt a3 8l. Nu stiu exact cum sa o montez. Tin sa precizez masina mea e a3/s3 8l din 2003

8. John_otto 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A3 8L 1.9 ASZ 2001
    salutare tuturor.
    Am o cotiera la care trebuie sa ii schimb pielea ca s-a uzat tare.
    A incercat cineva sa scoata rama interioara care tine si pielea/materialul? Oare sistemul de prindere se desface sau se rupe/sparge?

Multuemnsc pt sfaturi

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    john te rog, sa modifici/completezi profilul tau cu masina care o detii (in speta Audi), adica: tipul masinii, model, an de fabricatie, tipul motor/capacitate cilindrica si obligatoriu cod motor pentru ca data viitoare, daca mai pui intrebari, sa nu stam sa ghicim despre ce tip de masina si motorizare vorbesti. Uita-te la profilul meu si ai sa intelegi, cum trebuie sa arate si profilul tau. Multumesc.

10. ianculets

ianculets 5th Gear Member

Locație:
    Buzău / Ploiești
    Masina:
    A6 C6 3.0TDi Avant /A̶4̶ ̶B̶8̶ / A̶3̶ ̶8̶L̶
    AUDI A3 8L 2001 FACELIFT
    Cotiera ( originala ) blocata in pozitia ridicata
    Am incercat sa trag sus apoi in jos si invers , nu functioneaza....
    Am dat pana la urma cotiera jos si nu pot sa desfac butonul ei.Suruburile sunt terminate.
    Pentru cei ce vor sa o dea jos toturial aici:

Ultima editare: 7 Iul 2017

Distribuie pagina asta