1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cum se reseteaza SERVICE ?

Discuție în 'How-to / Operatiuni de intretinere' creată de ovidiutm, 24 Iul 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. paul_e88

paul_e88 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    -
    service la 138.000 km

am un audi a3 din 2004, cu motorul de 1.9tdi, adus in tara la 122000km.acum am 137000 si de la vreo ~136300 mi-a aparut in bord "service in ~1700km. ~420 tagen" sau ceva de genul.."~" am pus eu.din cate stiu revizia si-a vazut-o la 120000 si urmatoarea ar fi la 180000. deci de ce imi apare? sunt km dati inapoi si a ramas cu serviceurile de atunci?

2. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    pai se refera la service_ul de ulei si filtre. care la majoritatea 1.9 TDI in afara se face la 15.000 km dar la noi in tara e mai recomandat ceva de genul 10.000 - 12.000. tu cand ai facut ultima data schimbul?

Ultima editare: 10 Apr 2009
  3. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    In general atentionarea de revizie se reseteaza odata ce este facuta aceasta si este programata sa anunte iarasi urmatoarea revizie peste 15.000 km sau 365 zile (1 an).
    In mod normal revizia trebuia facuta la 120.000 km asta inseamna ca urmatoarea va fi la 135.000.
    Daca a fost facuta la 122.000 - atentionarea la 137.000.
    Deci .... revizia a fost intarziata cu ceva km ...

Parerea mea

4. Cyrus33 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A3 Sportback 2.0 TDI 140 CP 2005
    Daca masina este adusa din Germania , service-ul se face cu uleiuri "long life" care mereg 30.000 km sau 2 ani, iar la noi uleiuri care merg 15.000 km sau un an, deoarece in Romania nu facem un numar mare de kilometrii pe an. Astfel rezulta din mesajul din computerul de bord ca schimbul facut ultimata data este clar unul "long life" si ca trebuie schimbat ori peste 1.700 km sau daca nu vei face km aia :) in 420 de zile.
    Recomandarea mea: schimba filtre si ulei si fa intr-un loc unde iti si poate modifica in computer noile date referitoare la schimb pentru a nu-ti aparea mesajul si dupa aia.

Bafta

5. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Corect ... nu am luat in considerare "long life".
    Mea culpa.

6. paul_e88

paul_e88 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    -
    am inteles, m-am mai linistit acum. dar totusi, daca apare la 137, la 15 mii dupa ultimul service, de ce ar fi vorba de long life? :uhm:

7. Cyrus33 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A3 Sportback 2.0 TDI 140 CP 2005
    Exista posibilitatea ca cel care a efectuat service-ul (mecanicul) sa fii introdus datele gresit legate de urmatorul service si de aceea sa nu bata zilele cu kilometrii sau se mai poate ca cineva sa fii umblat la kilometrii.
    Sfatul meu e sa mergi la o reprezentanta VW, Audi si pe baza seriei de sasiu sa rogi un consilier service sa-ti spuna ce fel de service s-a facut ultima data la masina (revizie mare, mica, long-life sau nu). Spune-le ca te intereseaza ca sa stii cand trebuie sa faci urmatoare revizie si ce trebuie schimbat la ea. Daca masina este adusa din Germania la reprezentante folosesc acelasi program de service si apar toate inregistrarile (revizii, reparatii). Spune-ne ce ai rezolvat.
    Bafta

8. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Acel contorizator de service se poate reseta doar la 15.000 de km. Am inteles ca se poate schimba acel interval din vag, dar nu vad rostul. Si la mine cand resetez acel contor imi sare automat la 15.000!

9. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Merge :)
    Cu mici diferente...
    Pe canalul 8 nu m-a lasat sa pun 720, am pus 70 si gata cu "In 2":yahoo:
    Mersi de pont :icon_thumright:

10. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mie nu-mi da voie,imi spune ca WAG COM-ul trebuie sa fie inregistrat si activat.Am stored value pe toate canalele 0.

Ultima editare: 20 Apr 2009
  11. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Asa aveam si eu, 0 peste tot...
    Mesajul apare cand nu e crack-uit cum trebuie VAG-COM-ul. Eu am un programel ce copiaza din 5 in 5 secunde fisierele "d1", "d2" si "d3" peste cele vechi pentru a pacali sistemul de protectie al VAG-COM-ului. Tu ai asa ceva? Tot 4.09 ai si tu, nu?

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,tot 409.1 am si eu,dar habar nu am despre ce program vorbesti.

13. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    In primu rand, ai incercat de mai multe ori si nu a mers? Si la mine face figuri cateodata, daca insist merge. ;) Daca nu reusesti nicicum iti trimit programelul, cu instructiuni de utilizare.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Am incercat de mai multe ori,dar tot nu a mers;ca si exemplu,nici avansul static nu-l pot activa.Raman dator sa-mi trimiti programul,dar mai bine discutam pe mess sa nu poluam topicul.

15. vladubog

vladubog 1st Gear Member

Locație:
    Olt
    Masina:
    audi a4, 1,9 TDI, 131 cp, 2002, piele, navigatie, xenon
    am incercat asta azi dar nu merge

16. vladubog

vladubog 1st Gear Member

Locație:
    Olt
    Masina:
    butonul cu cheia pe el imi arata cati km mai am pana la service. la mine ca sa verific masina mai am un boton pe care scrie check. am incercat asta dar nu am reusit

17. vladubog

vladubog 1st Gear Member

Locație:
    Olt
    Masina:
    asa a mers si la mine, ms mult. eu am apasat butonul cu cheia inainte sa pun contact si l-am tinut apasat apoi am pus contact si am apasat si pe cel de iti da km la 0

18. iacovita 2nd Gear Member

Locație:
    Gălănești
    Masina:
    AUDI Q5, 2.0, MHEV, DTPA, 2022
    resetare oil in bord

Am un A4 1.6 din 1996. Am incercat variantele prezentate de voi, dar nu pot reseta "oil" din bord. Mai stiti vreo posibilitate? E posibil ca la masina mea sa nu functioneze resetarea manuala?
    Multumesc!

19. aryes13 Guest

The service interval display can also be reset by implementing the following procedure:

Model Year 1996:

Sequence of operations
    – Switch off ignition.
    – Press and hold the trip recorder reset button -2- in the dash panel insert.
    – Switch on the ignition whilst pressing the button.
    – Release the button.
    Up to Model Year 1997, the trip recorder displays “Oil change” and as of Model Year 1998 “Oil change service”.
    – Keep pulling the time setting knob -1- in the dash panel insert until the display is reset.
    The display -3- indicates “- - -”.
    – The next service is accessed by pressing the trip recorder reset button -2- again.
    Up to Model Year 1997, the display -3- indicates “In1” and as of Model Year 1998 “Inspection service”.
    – Keep pulling the time setting knob -1- in the dash panel insert until the display is reset.

Up to Model Year 1997:
    – The next service is accessed by pressing the trip recorder reset button -2- again.
    The display -3- indicates “In2”.
    All models:
    – Switch off ignition

Ultima editare de un moderator: 1 Mai 2009
  20. iacovita 2nd Gear Member

Locație:
    Gălănești
    Masina:
    AUDI Q5, 2.0, MHEV, DTPA, 2022
    Am incercat si asta. Nu am reusit. Oricum mai incerc. Daca reusesc te anunt.
    Multumesc!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta