1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cum se reseteaza SERVICE ?

Discuție în 'How-to / Operatiuni de intretinere' creată de ovidiutm, 24 Iul 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. jashem

jashem 3rd Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    audi a4 1,6 petrol B5 /1997
    stie cineva ce inseamna semnul asta din bord ? parca scrie 1 in 1....e resetul pt ulei sau altceva?:think:

2. jashem

jashem 3rd Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    semnal in bord ce inseamna ?

Am cautat perin threaduri si nu am gasit mai exactce inseamna semnul asta din bord(postam poza). am vazut ca e ceva de la service dar ce? trebuie resetat? mai poate astepta? ce service sai fac ? e problema mare /?

3. Rapier

Rapier Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 Sportback, 2.0 TDi (CNHA), 2016
    Da, stie... Si ai stii si tu daca ai citi topicul asta in loc sa intrebi.

P.S. Daca nu gasesti, ai raspunsul in link-ul ASTA...da nu da click pe link pana nu cauti. E mai simplu sa capeti raspunsul asa direct si sa-si piarda altcineva timpul sa ti-l dea, decat sa cauti o rezolvare pentru problema ta in conditiile in care ea exista.
    P.S.2 Daca metoda respectiva nu merge, se reseteaza cu VAG-COM

4. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    nu e nimic grav. si s-a mai discutat pe tema asta :p ala iti dispare dupa cateva minute. e o avertizare care iti spune cand tre sa faci schimbul de ulei .. alea alea "in"= inspection. normal ala ar trebui resetat din vag de fiecare data cand se face revizia.si la mine apare. se mai poate reseta si manual. eu unu nu am incercat. uite..incearca tu. poate reusesti :)

5. tid 2nd Gear Member

Locație:
    ploiesti
    Masina:
    AUDI A6
    Stie cineva daca la audi a6 din 2005 se poate reseta service din butoane ?

6. tedyshor

tedyshor 2nd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4 B5 1.8T AEB(150cp)
    asta mi-a aparut si mie odata... dar acum a ramas In 2... tre sa ii fac oricum schimburile...probabil si tu la fel

7. jashem

jashem 3rd Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    :) frate nu am zis ca nu stiu cum se reseteaza...am intrebat ce inseamna mai exact vroiam sa ma asigur daca e ce cred eu....nu stiam ca la audi apare asa....la alte marci e diferit... oricum vroiam sa stiu de ce scrie in 1 si nu altfel ca la vw de ex.... si daca nu se strica ceva daca merg cu ea asa...pt ca de ex la mercedes mi se opreste motorul dupa un timp daca merg asa.

8. jashem

jashem 3rd Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    schimburile e leam facut toate.... trebueie doar sa f:beerchug:ac resetarea . Merci

9. hro

hro 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.7 quattro, 120 kw model 2006
    eu am mers peste 500 km si...nimic.a trecut aproape o saptamana....

10. jashem

jashem 3rd Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    ok, la b5 meu din 97, nu merge asa cum ziceti.......deci sa tin butonul apasat si pun contactul, pot sa tin oricat apasat si sa pun contactl ca nu merge nika. mai exista vreo varianta sau trebuie sa setez cu vag-comul ?:haudrauf:

11. kostas

kostas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 REVO Audi A5 Sportback Quattro 3.0 TDI V6 300 CP S-tronic
    pt cei din bucuresti daca veniti la intalniri vineri seara va resetez eu Service cu VCDS (fostul vag-com)

12. fever

fever 3rd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDi PD 131CP
    Nu trebuie sa pui pe tester sau alte nebunii, dupa resetare asa apare, e normal ..computerul de bord face o medie a consumului in raport cu stilul tau de mers in primii 500 de km de-aia apare ----, dupa ce vei parcurge cei 500 km o sa iti apara normal.

13. Parasutistul

Parasutistul 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    Audi A4 1.8T 20v AEB quattro 1997
    Mesaj "In 1"/"In 2"

Cand pun contactul , imi apare un mesaj acolo unde sunt kilometri 'trip' (de se pot reseta la zero) ,un mesaj ciudat ceva '' ln 2 '' sau asa ceva (cat permite afisajul respectiv), care palpaie si nu dispare decat daca apas butonul de resetare.Am cautat pe nemti dar nu gasesc....o fi un mod de a-mi arata ca am erori?Inca nu am facut un vag.Stie cineva?I-a mai aparaut la cineva?

14. bigarel

bigarel 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI 140 cp S-line
    este un mesaj care te atentioneaza ca ai condus deja de 2 ore si ca trebuie sa faci o pauza. daca lasi masina cu contactul scos aprox 30 de minute o sa se reseteze singur.

15. Parasutistul

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    ...interesant... am de atata timp masina si nu stiam!!:)

16. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    bigarel . da-mi voie sa te contrazic :p mesajul "in2" este de la interventiile service. acesta apare dupa ce masina afacut un nr de kilometri si avertizeaza ca tre facuta inspectia.teoretic acela ar trebui resetat la fiecare schimb de ulei.din VAG-COM se poate reseta si se pot introduce kilometri dupa care sa aprara iar.

17. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Tare explicatia :) :)

Nu, cum zice si Mircea, te avertizeaza ca ai trecut de un anumit nr de km si trebuie facuta inspectia la un service. Si la mine apare, trebuie sa-l resetez cu un VAG-COM.

18. aryes13 Guest

Mircea are dreptate.
    Din cate stiu mesajul cu "ai condus 2 ore, e timpul sa faci o pauza" exista si este afisat doar de la modelul B6 in sus.

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Models up to 1997: OIL-15000KM service requierd;IN 1- 12month,30 000km or 60 000km inspection service requierd,according to mileage completed;IN 2- 24month service requierd.Models from 1997: SERVICE OIL-15000km service requierd;SERVICE INSP- 12month,30 000km or 60 000km, 120 000km or 24month service requierd,according to mileage completed.Sa mai discutat de cateva ori,da nah,trebuie cautat.

20. Parasutistul

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    Oricum am vazut ca dupa o noapte de lasat fara contact tot apare.Si nu exista si la modelele noastre un stil de resetat fara vag?Adica la un model mai nou am resetat cu buton apasat,luat contact pus contact etc etc....

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta