1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Curatare EGR motor Diesel 1.9 si 2.0 TDI cod AWX, AVF, AJM, BKE, ... etc.

Discuție în 'How-to / Operatiuni de intretinere' creată de musicdok, 28 Oct 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. musicdok

musicdok 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9 tdi
    poze de la final cu piesele curate si montarea inapoi a galeriei si a egr-ului

mici reziduuri se dataoreaza faptului ca cineva a pierdut coala de smirghel care ar fi asigurat un finisaj superior,dar e mult mai bine ca la inceput

2. musicdok

musicdok 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9 tdi
    la sfarsit am sarbatorit finalul fericit al operatiuni

rog moderatori sa nu se supere de micul of topic

Ultima editare de un moderator: 25 Noi 2009
  3. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Bravo baieti ati facut treaba buna,urmatoarea zi caniculara demontam benzinarul:)

Ultima editare: 25 Noi 2009
  4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mersul asta prin oras ce face din galeria de admisie:(;Cristi,tu nu ai pus mana sau doar i-ai incurajat pe baieti?:pLa benzinar eu zic sa o lasi balta,nu se aplica ca la diesel.

5. xaby69

xaby69 Gold Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 2.0i
    sambata demontez eu la benzinarul meu, sper sa nu apara complicatii! @Cristi: am sa te tin la curent...

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Iti spun eu... pur si simplu si-a luat zborul! :p

P.S. Toata lumea vrea sa demonteze masinile. Ce i-o fi apucat? :p

7. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    eu le-am tinut reflectoru + ca au adus doar 2 perechi de manusi.Si la benzinar ar fi o gramada de furtune,clapeta,am mai curatat-o anu trecut si era groaznic de murdara,poate chiar mai mult ca la diesel.
    Cornel am uitat sa iti trimit ce mi-ai cerut astazi ii fac o poza si atasez.

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Da,clapeta de acceleratie,sunt de acord.dar nu galeria de admisie;nu-i graba cu ce ti-am cerut,vreau sa-mi satisfac o curiozitate,merci.

9. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Cristi,spune-mi te rog,uleiul de pe capacul de culbutori din dreptul EGR de unde este? De la el?Sau de la neetansarea garnituri capacului?Era cam mult. Am si eu EGR-ul imbibat putin ,desi l-am curatat asta vara plus de-asta ii mai dau cu spray degresant din cind in cind.La tine ma uimeste "boroghina" aceea multa.
    Cit despre treaba de-ati facut-o,jos palaria.(eu nu m-am gindit sa pozez.:)

10. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Este de la EGR uleiul,iar mazga sa format de la praf si cel mai mult de la acel burete care sa macinat de sub capacul de protectie + ca am mai dat si eu pe langa cand am facut schimbul.Trebuie sa ii mai schimb acele furtune subtiri si sa o iau la o talpa caci iarasi imi sacada dupa 300rot/min de la treapta 2 in sus,sper sa dau vina pe ce am facut.

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Murdarirea EGR-ului cu ulei e apanajul pd-ului,asa ca live with that;mai curatati-l si voi din cand in cand si gata.:p

12. spyball

spyball 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Audi A4 B5 Avant 1.9 TDI
    Sunt curios cat ar costa operatiunea asta la service, cred ca si la mine e cazul sa fac chestia asta. Am 45k km de cand o am si luata la 180k km reali si schimbat doar distributia.

13. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Buna treaba ati facut :thumbs-up: si pe mine ma bate gandul sa ma apuc intr-o zi (nu stiu cand, cu zilele astea scurte, cand ajung acasa e noapte :(). Ce n-a zis nimeni e: se simte ceva dupa operatiunea asta? Trage mai bine? Si cam la cati km se aduna mazga asta?

14. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    La mine dupa cum arata nu cred ca a mai fost desfacuta vreodata,anumite coliere erau cele standard,nu stiu daca neamtul a fost curios de asa ceva pana la km cei avea cand am luat-o,iar daca se simte ceva inca nu stiu,nu am mai deschis-o de atunci.

15. dannypapuc

dannypapuc Bronze Member

Locație:
    Găești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI,motor AVF,2002,6 viteze,130 cai. The best!!!!
    Este mare diferenta intre operatiunea de curatare a EGR/ului pe modelele de motor de mai sus si AVF?Eu am un motor cu cod AVF si m/ar interesa si pe mine o curatare.Poate bagati in "operatie" si un motor de tipul asta ,si sa postati pozele...

Tot respectul pentru munca depusa,si sa mai veniti cu initiative dinastea:applaus:

16. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    AVF = AWX + treapta6 :p

17. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Dani, EGR-ul si galeria de admisie sunt identice si la AWX si la AVF.

18. dannypapuc

dannypapuc Bronze Member

Locație:
    Găești
    Masina:
    Audi A4,1.9 TDI,motor AVF,2002,6 viteze,130 cai. The best!!!!
    ok.atunci e super bun si pentru mine acest tutorial:thumbs-up:
    jos palaria inca odata

19. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    am eu de gand saptamana asta sa ma bag la AVF_ul meu, dar e asa cum au spus si colegii aceeasi operatiune.

20. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    audi 80 B4 1.9 tdi 90cp 1994; A4 1.9 TDI AVB 2004; A6 allroud 2,5 TDI BCZ 2004
    Eu cred ca l-am curatat fara demontare. Aveam probleme in sensul ca erau momente cand se bloca si simteam cum da in nas. Dar am pus niste solutii din alea de curatare a injectiei si dupa ce am forjat-o vreo saptamana de mi s-a rupt inima cred ca s-a curatat. Acum nu mai da in nas. Eu am tendinta sa merg si mai sportiv. Schimb intre 3000 si 4000. Problema e ca am luat masina cu un usor fluierat la turbina care vad ca nu dispare. Are cineva vreo solutie in privinta asta sa o salvez?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta