1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cutie Automata - discutii - probleme si rezolvari

Discuție în 'Motoare si transmisii' creată de Shuny, 30 Noi 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. floroiu82 1st Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi,a4 b5,1996
    Deci daca am socuri la schimbatul treptelor ar putea fi uleiul ? Ai idee cat ulei imi trebuie si ce fel de ulei ?

Ultima editare de un moderator: 22 Apr 2013
  2. Roberto2011 1st Gear Member

Locație:
    Marseille
    Masina:
    Audi a6 model 2001 motor 1.9 tdi cod AJM
    Depinde daca ai quattro sau nu. Daca nu ai audi quattro intra aproape 4 L ulei special Febi bilstein. Cam 70 lei litrul. ATF scrie pe bidon. Oricum e German

Sincer am vandut masina, mai mult de frica sa nu am probleme cu cutia. Odata te lasa si e foarte scumpa la intretinere daca ai probleme cu ea. Prefer manuala, e mai durabila.

Ultima editare de un moderator: 22 Apr 2013
  3. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    floroiu82 topicul asta l-ai citit integral/de la inceput ? Mie mi se pare ca nu. Spor la lectura.

4. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    floroiu82, uleiul la cutiile multitronic si tiptronic se schimba la 60.000km, tocmai pentru evitarea aparitiei diferitelor probleme. Dute repede la un service care a mai facut asta si fa schimbul de ulei cu speranta ca vei scapa doar cu atat. Mai jos ai codul de ulei original cu care trebuie sa faci schimbul, completeaza si codul cutiei tale acolo unde ai scris ce masina ai, la profil, ca sa vedem exact daca acest cod de ulei e si pentru cutia ta. Bafta.

5. floroiu82 1st Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi,a4 b5,1996
    Salut,
    Are cineva o schema de la cutie automata ca sa vad pe unde se verifica uleiul ?

Ultima editare de un moderator: 23 Apr 2013
  6. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Nu ti-ai completat profilul cu codul cutiei, eu iti atasez o schema pentru multitronic dar nu stiu daca este la fel si pentru cutia ta. Macar poti verifica daca o urci pe un elevator.

7. floroiu82 1st Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi,a4 b5,1996
    nu stiu codul cutiei si nici nu stiu sa il caut sa il gasesc

8. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Floroiu ca sa te ajutam trebuie sa inveti si sa faci un minim de efort. Daca o sa tot pui intrebari, copilaresti, despre lucruri simple fara ca tu sa depui un minim de efort nu o sa mai primesti nici un raspuns. Codul cutiei il gasesti in cartea service sau in sticker-ul care exista in portbagaj (daca mai ai sticker-ul cu dotarile si optionalele masinii).

Ti-am spus sa citesti integral acest topic. Vad ca nu vrei sa faci acest lucru si asta denota altceva din partea ta.

9. Marss 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 1.8tfsi 2008
    Salut!
    Proaspat proprietar de audi a4 B8 1.8T multitronic...am citit si rascitit topicul de ma dor ochii...as vrea si eu o recomandare pentru schimbul ulei+filtru la cutie...am sunat la cativa care au pe forum topic cu service si sincer pareau din alt film...la pbn costa 1400 ron si dureaza o zi..la arad am inteles ca e cineva dar n am gasit detalii..
    .mersi anticipat

10. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Mergi la ZF Faur Bucuresti sau la reprezentanta Nurvil Ramnicu Valcea. Bafta.

Ultima editare: 2 Noi 2013
  11. b0n3s

b0n3s 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi Allroad, 2.5 TDI, 2001
    macristian1 - legat de ZF Faur, ai feedback-uri sau din ce-ai auzit de la diverse persoane? Ma intereseaza sa schimb uleiul + filtrul si la cate am auzit despre diverse service-uri stau cu ceva frica.

12. jonix

jonix 6th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 Avant 1.9 TDI, 85kW AJM, Tiptronic, B5-06.2000
    Pe ce de la Arad ii gasesti daca cauti pe net. Mercom Arad
    La Faur am fost si eu indrumat de cei de la ZF Germania, se pare ca Faur sunt agreati de ZF in service cutii. Mai mult eu nu stiu, sa se pronunte eventual un coleg care a apelat la serviciile lor.

13. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI Quattro, BMK, DPF, 2005.
    Am fost eu la ZF, așa cum am mai spus.
    Oamenii își fac treaba bine, repede, pentru ce trebuie făcut.
    Mai pe scurt, nu stau, nu te fac sa aștepți.
    Eu sunt mulțumit, desi ma asteptam la mai multa tehnica implicată și la o manopera mai mica. De manopera stiam, dar nu am vrut sa fac rabat de la calitate.
    Am vorbit mai multe, i-am intrebat, mi-au răspuns fiind foarte amabili, dar ce, eu unu' nu mai spun nimic (deși am spus niște detalii) , nu am chef sa intru în polemici.
    Neavand vreo problema la cutie, nici înainte și nici dupa, o sa mă retrag pe alte topicuri, ce tratează unele chestii de care am nevoie sa stiu.
    Baftă și numai bine.

14. radu20

radu20 Silver Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A6 ;2.0 TDI,2009(CAG) 136CP, Multitronic + Audi A3 8P, 2.0 TDI,2007(BMM) 140CP,DSG
    Da de ce fuge lumea de reprezentante?Eu am facut schimbul la reprezentanta din Bacau,nu mai stiu exact cat a costat,parca 800 de ron sau in jurul acestei cifre,si totul a decurs ok,masina,cutia,functioneaza foarte bine.

15. VdTAFAN

VdTAFAN Silver Member

Locație:
    Craiova/Caracal
    Masina:
    Audi A6, 3.0TDI, BMK,6HP19A,2006
    Tocmai de asta fugim. In afara de schimb de ulei nu stiu sa faca altceva. Exceptie fac reprezentantele renumite care sunt foarte putine. Chiar si asa nu se compara cu unii mecanici de cutii cu 25 ani de experienta exclusiv pe cutie...

16. valy.andrenoiu 1st Gear Member

Locație:
    Calarasi
    Masina:
    A6,2,5 tdi,1996
    Salut! Referitor la problema ta scurgerea de ulei se datoreaza simering-ului dintre cutie si convertizor,convertizorul nu este prins pe cutie ci pe volanta, demontezi cutia de pe motor si tragi cutia in spate iar convertizorul ramane pe motor, simeringul costa in jur de10€! Multa bafta

17. VdTAFAN

VdTAFAN Silver Member

Locație:
    Craiova/Caracal
    Masina:
    Audi A6, 3.0TDI, BMK,6HP19A,2006
    Esti sigur? Am vazut o cutie demontata si convertizorul era prins de cutie iar in partea dinspre motor avea niste platbande sudate in mijlocul carora erau niste piulite sau ceva de genul. Din ce mi am dat eu seama, era cutie americana caci avea joja plus ca in alta incapere aveau un Jeep facut praf...

18. s3rgiu 1st Gear Member

Locație:
    SM
    Masina:
    audi a8 2.5tdi 2002
    salutare..mi-a aparut si mie o problema la cutie la audi a8 2002 2.5tdi 180cai.. Bruscheaza cutia doar cand o introduc in `D` .In timpul mersului cutia schimba bine.. Precizez ca in urma cu 2-3 sapt s-a mai repetat aceasta figura.iar pe a 2-a zi a functionat normal

19. raresicu76

raresicu76 3rd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi a3 Sportback 1.2TFSI S-tronic Pro S-line
    s3rgiu Am avut si eu A4 b5 cu aceeași cutie, mai exact tiptronic si țin minte ca atunci când o puteam pe D parca se simtea un mic hop, iar daca o tineam in D cu piciorul pe frână parca motorul era puțin in sarcina fata de atunci când era pe N.
    Probleme nu am avut cu nici o cutie si am si acum automata dar am schimbat uleiul tot timpul la maxim 60.000 km si filtrele, dar nu întotdeauna.
    Audi are putine modele cu lifetime la ulei, dar eu sincer l-as schimba si atunci. Se schimba ușor si pentru 100 ron litrul nu merita riscul. Bafta

Ultima editare de un moderator: 4 Mai 2013
  20. s3rgiu 1st Gear Member

Locație:
    SM
    Masina:
    audi a8 2.5tdi 2002
    La mine bruscheaza f tare cand o introduc in D.. Uneori isi revine si intra frumos in D... Cu uleiul nu stiu cum sta..abia am cumparat masina

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta