1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cutie automata Multitronic la A4 B6 - probleme diverse - cauze si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de D@ny, 5 Dec 2013.

1. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Incearca sa formulezi putin mai coerent, sa intelegem ce vrei sa ne transmiti sau sa ne intrebi;)
    Daca ai ramas fara ulei si ai circulat asa, pa cutie!!
    De ce nu poti sa completezi/introduci ulei in cutie? Cunosti procedura?
    E necesara si o scanare cu VCDS a modulului Engine si Auto Trans.

2. florinionut 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi a4, 2.5 tdi 2003
    salut

Am si eu un audi a4 b6 din 2003 2.5 tdi de 163 cp cu cutie multitronic 6+1 trepte imi oscileaza turometru cam 100 R/min si cand o bag in drive numai pleaca dupa loc iar daca o accelerez pleaca cu o zmucitura. Unde pot gasii variatorul si lantul din cutie eu asta cred ca este mai mult ca sigur. Uleiul schimbat de 2 zile dar fara filtrul exterior ca vine numai original si este vreo 1450 lei fara fva.

3. menumorut

menumorut Bronze Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A4B8, 2.0 CAGA 105 kw, Dpf Off, Egr Off, Stage 1, 183.3 Hp
    Cel mai bine este sa vorbesti cu cineva care este in domeniu.Am vazut ca aveti si voi in Constanta un baiat care se ocupa de cutii automate.Cauta pe aici pe forum ca era undeva numele si numarul lui de telefon.

4. Neddyvr 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    2003 A4 1.8T S-Line Multitronic

Daca smucește doar la plecare, problema ar trebui sa fie la pachetele de ambreiaje sau la adaptare.
    Daca lanțul este uzat, patinează si in mers. Cand ai schimbat filtrul intern, ai observat piritura in ulei? Uzarea lanțului si a variatoarelor produce piritura (Șpan), lucru pe care il observi cu ușurintă cand desfaci si cureți cutia.

5. menumorut

menumorut Bronze Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    De ieri a intrat si multitronicul meu la "doctor".Constatare la prima vedere: calculator cutie defect (f125),uzura lant (simptome: mici smuceli in D si variatii pe turometu in plaja de turatii 1500-2000rpm).Revin cu impresii dupa reparatie saptamana viitoare cand e gata.

6. Neddyvr 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    La ce doctor ai dus-o?

7. menumorut

menumorut Bronze Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    La Sanpetru langa Brasov...la D-nu Barbu(sa nu se considere reclama pt ca deocamdata nu am la ce :D)

8. Neddyvr 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Nu cred ca se pune problema de reclama; e bine sa știm ce variante avem pentru servisarea cutiilor multitronic. :)
    Un poll cu experiențele avute la service-urile de cutii automate ar fi binevenit.

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Neddyvr exista pe acest forum toate adresele din tara cu toti reparatorii de cutii automate. Asa cum am mai repetat este foarte probabil ca subiectul sa fi fost discutat anterior si s-ar putea sa gasiti raspunsul în alta discutie/topic, cu subiect aparent diferit de ceea ce cautati si care nu apare la cautarea initiala. Citeste toate topicurile despre cutia automata de pe acest forum (chiar si cele inchise din aria Motoare si Transmisii).Bafta.

10. Multitronic CVT 2nd Gear Member

Locație:
    Hunedoara
    Masina:
    A4 2004 cvt
    Revin si eu cu intrebarea: A REPARAT CINEVA TCM-u in Romania ? Cluj, Bucuresti ?

11. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    A reparat un prieten TCM-ul la B6 multitronic in Bucuresti, ti-am trimis numarul pe PM. Suna-l si vezi daca te convinge;)

12. menumorut

menumorut Bronze Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Revin cu rezultate...nu prea bune ce-i drept.Azi e gata si cutia mea,dar tot nu s-a rezolvat problema.A fost schimbat lantul,si alte"maruntisuri"de pe acolo, TCM-ul reparat,un senzor de turatie de pe cutie dar problema persista.D-nu Barbu mi-a oferit inca doua solutii:schimbat bloc de valve si vazut daca se remediaza problema,iar daca nici asa nu merge pusa o alta cutie si vazut cum este si cu aia.. :mad: Am senzatia ca nu se mai termina odata...

13. Multitronic CVT 2nd Gear Member

Locație:
    Hunedoara
    Masina:
    A4 2004 cvt
    Nasol. Stii cumva la cine a trimis TCM-ul pt. reparatie ?

14. menumorut

menumorut Bronze Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    La cineva la Bucuresti,dar nu stiu sigur...

15. Neddyvr 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Am reparat eu TCM la multitronicul tatălui meu acum 2 ani, la cineva in BUCURESTI.
    Il cheamă Gabi, tel (0744) 110 487

16. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Vad ca se confirma lucrurile. E bine. Si eu tot la el ma refeream in postul meu anterior.

marius.gruia19 apreciază asta.
  17. Multitronic CVT 2nd Gear Member

Locație:
    Hunedoara
    Masina:
    A4 2004 cvt
    Iinutg1231 apreciază asta.
  18. menumorut

menumorut Bronze Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Gata!Azi am primit in sfarsit o veste buna.Toata problema era din cauza blocului de valve.S-a facut proba cu alt bloc de valve si a disparut problema.Acum se mai adauga inca 200E pt reparatia blocului de valve (in Ungaria) + vreo doua saptamani de asteptare.Cu ocazia asta schimb si volanta care are si ea o bataie "frumusica".

19. Multitronic CVT 2nd Gear Member

Locație:
    Hunedoara
    Masina:
    A4 2004 cvt
    Doamne ajuta ! Bine ca le-ai depistat toate odata(TCM, lant, bloc valve, volanta) Sunt foarte curios daca senzorul de la TCM a fost primul, NU L-AI REPARAT LA TIMP si mai departe a provocat celelalte uzuri...

20. menumorut

menumorut Bronze Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Enduroman
    Dupa cum ti-am spus si la telefon prima data au aparut oscilatiile,dupa 4-5 luni mi-a aparut eroare pe F125.Dupa aparitia erorii ,la vreo 1 saptamana am dus deja masina la service.

Ultima editare de un moderator: 2 Oct 2015

Distribuie pagina asta