1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cutie viteze multitronic - sfaturi - probleme - cauze si rezolvari

Discuție în 'Motoare si transmisii' creată de horatiu09, 27 Ian 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. sorrow666draku

sorrow666draku Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 (B7), 2006, 2.0TDI -140cp multitronic 7+1
    mi-am verificat eu cutia in ETKA cu update-urile la zi, o cutie ca a mea cu codul +X [adik cu a mea la schimb] costa 4200 euro, iar una noua 6500 E. Ar fi super, desi nu cred.

2. kry0007

kry0007 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4-2006 2.0TDI-MULTITRONIC
    eeeeeeeeeeee......

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............na:p...........asa da!!:moa:..da nu 800 cum zice colegul nostru...:think:

3. vulperadu 1st Gear Member

Locație:
    Petrosani
    Masina:
    A4, 1.9 96kw, 2005
    am vorbit in Nurnberg la un service audi si mi-o zis ca ii 1500, nu ii chiar ieftin da na, daca-i musai cu placere :o:

4. vulperadu 1st Gear Member

Locație:
    Petrosani
    Masina:
    A4, 1.9 96kw, 2005
    Salut, am si eu o problema cu multitronicul (a4 avant 2004 1.9tdi multitronic), cand pun levierul in D trebuie sa acelerez ca sa plece masina de pe loc si smuceste foarte tare cand incepe sa se miste. Intrebarea mea este daca mai are rost sa schimb uleiul in cutie sau mai bine iau direct o cutie si scutesc cheltuiala cu schimbu'.

5. RALLYMAN

RALLYMAN Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Volkswagen Passat variant 1,9TDI 1Z 1994
    Ceea ce spui nu este in regula ... inseamna ca ai cutia in stare de avarie ... multitronicul este cel mai lejer lucru la o masina ... nu este bine ... controleaza nivelul uleiului in cutie si eventual scurgerile acesteia ... poate nu este dracul asa de negru ... si sper sa nu fie asa ...

6. ltalexei

ltalexei 5th Gear Member

Locație:
    Chisinau - Republica Moldova
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 tdi, 2005 avant multitronic BLB
    Depinde daca e problema mecanica la cutie sa e legat de blocul electronic...
    La mine cind intra in regim de avarie in viteza din spate (R) e la fel....
    Oricum jumatate de ora in urma am scos blocul electronic si l-al trimis la Moscova la reparatie...
    Sunt niste baieti acolo care se ocupa anume de variatoare la audi...le repara foarte bine. Au si site dedicat numai cutiilor multitronic...
    bafta

7. Dragos71

Dragos71 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4
    sal. am aceeasi problema.
    trebuie sa te uiti sub scaunul din dreapta fata, ai o cutie cu calculatorul de cutie.
    incearca mufele.
    in cazul in care a intrat apa s-ar putea sa fie colmatat.
    mai vezi deasemenea legatura de fire care vine la el prin stalpul din stg fata pe langa torpedou in partea dinspre usa.
    este problema electrica, electronica.
    NU ESTE DE CUTIE.
    MULTA BAFTA
    DRAGOS

8. saimon

saimon 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 140 Multitronic 7+1
    Sal, spune-mi te rog tu ai rezolvat masina ta....asa ? a fost de acolo problema ? merci mult !:anbet:

9. sorrow666draku

sorrow666draku Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 (B7), 2006, 2.0TDI -140cp multitronic 7+1
    inca un video despre multitronic cu ceva epxlicatii: IAA '09 - Audi Multitronic gear demonstration. INtreresanta cutie, cum spunea un prieten de-al meu: la cutiile astea se cam termina mecanica. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=1sklLt6RCgA

Cristian kos apreciază asta.
  10. saimon

saimon 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 140 Multitronic 7+1

Salut, spune-mi te rog, eu sunt din Timis! daca ai putea sa ma ajuti si pe mine ! as fii foarte recunoscator ! sa-mi spui si mie unde e mecanicul acesta care tia facut cutia ? am si eu probleme cu cutia mea ! merci foarte mult!!!

11. ltalexei

ltalexei 5th Gear Member

Locație:
    Chisinau - Republica Moldova
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 tdi, 2005 avant multitronic BLB
    pentru toti la care apare PRND sau PRNDS intermitent din cind in cind.... atentionez, din cind in cind, este posibila reparatia, si anume a blocului electronic din cutie.Problema apare de regula de la 70.000 km pina la 100.000.
    eroare a vreunui din senzori!!!
    se repara, am reparat si eu, in Moscova sunt baieti (prieteni de ai mei)care repara blocuri ai cutiilor... si cutiile multitronic.
    Au reparat peste 1000 de blocuri electronice. Au mare experienta.
    Costul 370 euro reparatia + drumul (posta). garantia 12 luni indiferent de km parcursi.
    Consider ca e mai bine decit sa procuri un bloc electronic nou care e in jur de 1000 euro.
    Bafta la toti.
    Adresati-va.
    Va ajut cu placere.
    Ma aflu in Chisinau, Republica Moldova.
    Pina la mine puteti trimite blocurile scoase chiar cu autocarul regular din orasele din Romania.

12. annabudala

annabudala 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8P BKD
    Buna tuturor!Baieti am si eu o problema am o cutie multitronica si mi se pare putin ciudat cand dau in masalier sta putin si da nas putin dar nu totdeauna oare ce sa fie??Mentionez ca am cumparat-o la 139.000 km si acum masina are 142.000 km si nu stiu dak s-a schimbat vreodata uleiul din cutie,m-am uitat in cartea masinii ca are toate reviziile la audi dar nu am vazut sa spuna ceva de uleiul de la cutie ..sa fie cumva de la ulei?Nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac v-as multimi daca m-ati ajuta cu un sfat.O zi buna.

13. bebe_nick_17 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a6 4f 3.0 tdi, 2005
    salut...si eu am patit cu cei de la porche aceeasi poveste ...eu din 2007 tot stau cu cutia in eroare si are aceleasi simtome ca si tine ..nu am lasat sa intervina cei de la porche pentru ca mi-am dat seama ca sunt incompetenti...si inca merge masina ...trage bine ..are smuciturile alea..care deranjeaza pentru ca ea ar trebui sa fie foarte lina sa nu simti nimic...insa asta e .....si daca ai de gand sa te apuci de ea...tin sa zic ca te pot ajuta...si pe mine ma batea gandul la fel sa desfac singur ...si legat de calculator ...cica e cineva ...un domn nicu care repara aceste calculatoare...pe suma de 500 700 euro....in functie de ce senzori sunt defecti...astept sa mai postezi si tu ce ai mai rezolvat ...salutari si La multi Ani!!!

14. kry0007

kry0007 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4-2006 2.0TDI-MULTITRONIC
    Fa si tu un schimb de ulei.(la cutie)...si elimini suspiciunea asta ca pana la urma urmei nu ai ce pierde....rau nu-i face....cel putin stai linistit din pct-ul asta de vedere...E adevarat ca , costa ceva...bani adica 800ron uleiul +1000filtru..:blahblah1:dar......si vezi apoi.....Bafta...

15. annabudala

annabudala 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8P BKD
    In Romania costa atat...dar in Spania mi-au spus 300 de euro la audi o sa fac schimbul trebuie sa imi fac programare..am asteptat sa treaca sarbatorile revin dupa ce fac schimbul sa va spun daca mai face asa.Bafta.

16. chyp 1st Gear Member

Locație:
    buftea, ilfov
    Masina:
    audi a6 , motor afb 2.5 tdi
    sal ! stie cineva unde in buc pot sami repar cutia tiptronic la un audi a6 2.5 motor afb

17. Dragos71

Dragos71 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4
    salut,
    imi trebuie codul de cutie exact si seria masinii.
    sunt mai multe tipuri care de cutie ptr tipul de motor specificat de tine
    toate bune
    dragos 71

18. m33tza 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    A6, C5, 2004
    Salut si La Multi Ani!

Poti incerca in doua locuri:

Autodine:

http://autodine.ro/

Sau Ianul Motors (specializati pe cutii automate):

http://reparatiicutiiviteza.ro/

Sa-mi spui te rog ce ai rezolvat cu ei (si la cine ai apelat :p). Eu din prieten in prieten am ajuns la ei.

Multa bafta !

19. chyp 1st Gear Member

Locație:
    buftea, ilfov
    Masina:
    audi a6 , motor afb 2.5 tdi
    o sa apelez la [Str. Ostrov Nr. 3-5
    in incinta fabricii de autobuze "Rocar" ] , am facut o programare pt maine la ora 11. a mai apelat cineva la ei pt reparatie cutie tiptronic

?

20. gdkerl 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4/2.0/2006
    Tremurat la cutia multitronic - posibile cauze si rezolvari

salutari,
    am achizitionat de curand un A4/2006/2.0tdi140cp/multitronic7G. Problema este ca plecarea de pe loc si la oprirea la semafor are un usor tremurat care dispare la plecarea sportiva de pe loc. Aveti idee care ar putea fi cauza?
    multumesc

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta