1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cutie viteze multitronic - sfaturi - probleme - cauze si rezolvari

Discuție în 'Motoare si transmisii' creată de horatiu09, 27 Ian 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. CLAUDIU ERK 1st Gear Member

Locație:
    CRAIOVA
    Masina Are 150cp.nu 155 Si Trge Decat Fata.

2. LevY

LevY Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 C5 Avant , 1.9 TDi , AVF , 131 Hp , CV 6+1
    Si mai ai o cursa in dreapta in care poti sa folosesti + si - ?!

3. CLAUDIU ERK 1st Gear Member

Locație:
    CRAIOVA
    Asta Este Problema Grava,azi Am Fost La Reprezentana Si Mi Au Zis Ca Este Cutia Stricata Si Ca Ei O Pot Reparacu 2500euro.cred Ca M Au Mintit Si Nu Cred Ca E Chiar Distrusa.se Comporta Perfect In Afara Licaritului Din Bord.

4. LevY

LevY Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 C5 Avant , 1.9 TDi , AVF , 131 Hp , CV 6+1
    Pai doar s`au uitat in bord a vzt ca clipeste si au spus ca e stricata si te costa 25oo e sau au verificato .... au facut teste ceva ?!

5. CLAUDIU ERK 1st Gear Member

Locație:
    CRAIOVA
    Da.in Dreapata Are+/-functioneaza Perfect.

6. leo

leo 6th Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    Audi A4 B7 2005 2.0TDI 140CP BLB Multitronic GYJ
  7. CLAUDIU ERK 1st Gear Member

Locație:
    CRAIOVA
    Ei Zic Ca Au Pus Testerul Pe Ea.dar Mi Se Par Cam Banditi Astia La Reprez.in Craiova.

8. CLAUDIU ERK 1st Gear Member

Locație:
    CRAIOVA
    Am Citit.mi A Dat De Gandit.o Sa Vad Maine Ce Mai Fac.oricum 2500 Nu O Sa Le Dau Lor.mersi Frumos

9. boresque

boresque Gold Member

Locație:
    E60
    Masina:
    A6 4B-C5, sedan model 2000, 2.5TDi AKN 110Kw(150hp), c.v. M6-DQS
    reprezentante...

Lasa-i dracu' sa astepte ei 2500 E pentru reparat cutia.
    Cu banii astia iti iei doua cutii si jumatate.
    La reprezentante cred ca nici nu stiu s-o dea jos de pe masina si gata, vor 2500E sa o repare.
    Probabil ca atat le mai trebuia sa-si plateasca factura de curent de la panoul luminos de la intrare.
    Pe langa ca nu au habar sa repare ceva la masini, iti mai si fura de pe ea.

10. leo

leo 6th Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    M-am chinuit un pic si am dat de numarul de telefon al celebrului Samer din Timisoara. Nu strica sa-l suni si pe el sa vezi ce zice.....mai ales ca e aproape de tine. Deci: il cheama Samer Zakzak (Adnan - e fratele), este sirian, (0722620339) . Sper sa fie bun nr de telefon .Sa ne spui si noua ce ti-a spus daca vorbesti cu el.

Ultima editare: 18 Feb 2009
    Lilysing apreciază asta.
  11. CLAUDIU ERK 1st Gear Member

Locație:
    CRAIOVA
    Cutia Multitronic Stricata?

Tot Sunt Cam Nelamurit Ce Ar Avea Cutia Pt Ca Clipesc Modurile De Lucru Din Bord.p,r,n,d.?astept In Cotinuare Sugestii.multumesc.

Lilysing apreciază asta.
  12. leo

leo 6th Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
  13. CLAUDIU ERK 1st Gear Member

Locație:
    CRAIOVA
    Mersi Frumos O Sa L Sun Zilele Astea.daca Mai Aflii Ceva Te Rog Sa Ma Tii Si Pe Mine La Curent.

14. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    Audi A4 B6 S-line 2.5 V6 TDI quattro, fost -132 KW 180 CP actualmente 151 KW 205 CP
    nu e nimic stricat
    am citit si in cealalta parte ce ai spus.
    Radone are aceeasi problema dar masina, respectiv cutia, ii merg foarte bine
    e ceva senzor sau contact imperfect...
    daca tie iti schimba normal, iti trage normal, nu fi prost sa le dai nesimtitilor alora 2500 € ca s-au gandit ei ca ai fi tu mai fraier si hai sa-ti ia banii...

15. stanica 1st Gear Member

Locație:
    ro
    Masina:
    Audi A4 Avant S-Line
    pentru cei ce au probleme cu computer cutie tip-/multitronic

erorile date in computerul de bord referitor la probleme cutie (aprindere permanenta sau sporadica a afisajului treptelor de viteza) pot reflecta o problema minora sau majora fie la partea mecanica, fie la partea computerului cutiei, sau chiar la computerul de bord. Cel mai bine e sa mergeti la un service autorizat sa va faca o diagnoza si sa si stie sa va citeasca eroarea. daca faceti voi cu vag-com, veti vedea o eroare care poate fi interpretata in fel si chip.
    Daca cei de la service au privirea aia prin care va studiaza din cap pana in picioare de vreo 3 ori (o cunoasteti cei care au trecut de prima revizie la un audi, passat etc., mashini cu intretzinere destul de scumpa), atunci e bine sa facetzi in cel putzin inca o locatzie diagnosticarea.
    Daca ambele variante coincid, implicit exista o problema. Daca cei de la service autorizat vorbesc de o rezolvare cat de cat acceptabila d.p.d.v financiar (ca. 1000-3000 lei) si isi asuma raspunderea ca indeparteaza problema, atunci nu ezitati sa o rezolvatzi, ptr. ca ar putea genera probleme mai grave.
    Daca insa, se apuca sa vorbeasca de inlocuirea a juma de cutie (de reparat nu se baga nimeni, poate fratzii din timisoara) ptr. o supapa, ptr. un senzor, ptr. te miri ce, atunci excursie placuta in germania, ptr ca da, de banii care ii dai aici si nu ai nicio certitudine ca se rezolva problema, o rezolvi in germania, la orice service agreat de audi ptr. reparatii cutii automate si de diferenta de bani iti faci si un mic concediu pe acolo, vii intzolit din cap pana in picioare cu garderoba ptr. 4 sezoane si ai placerea sa mai mergi din cand in cand pe sosele adevarate sa te mai relaxezi, ca asta e alta chestie care nu am inteles-o si pentru care ma acuz si pe mine : audi nu e o mashina de rulat in romania, ptr. ca nu te potzi bucura de ea pe coclaurile noastre.

va doresc la totzi rezolvarea cat mai ieftina a problemelor!

16. leo

leo 6th Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    Am sunat saptamana trecuta la o reperezentanta Audi - VW de langa Viena si mi-au spus ca revizia cutiei multitronic ma costa 170 euro total. Daca accept si o verificare generala a masinii imi face reducere si ajung la un total de 150 Euro?! Iar la noi numai uleiul costa 700 RON. Avand in vedere si argumentele spuse de colegul de mai sus cu vizitatul si cumparaturile devine o solutie din ce in ce mai avantajoasa si sigura pentru masina mea.

17. stanica 1st Gear Member

Locație:
    ro
    Masina:
    Audi A4 Avant S-Line
    Good choice Leo !

avand in vedere ca ma gandesc ca ai scos ceva bani din buzunar ptr. mashina, conteaza si pe mana cui o dai. Nu e 100% garantat ca cei din austria sau cei de care zic eu asa in general din germania, rezolva orice problema, dar macar itzi respectzi mashina daca o dai pe maini avizate sa se bage la asa ceva.
    in tzara asta nu vezi ca nu mai potzi avea incredere in nimeni !? deja faptul ca sunt oripilat de tot ce se intampla la noi e alt forum, alt site, alta treaba.

:sadlike:

18. wOw 1st Gear Member

Locație:
    pitesti
    Masina:
    audi A4 Cabrio 1.8 T
    cutia de viteza multitronic nu se repara???

19. raduc

raduc 6th Gear Member

Locație:
    Bușteni
    Masina:
    Audi A5 2.7 tdi 2010
    Ba da,dar nu la toate service-urile(mare atentie unde o duci).

20. wOw 1st Gear Member

Locație:
    pitesti
    Masina:
    audi A4 Cabrio 1.8 T
    am dus-o vineri la un service in arad:) au spus k o vor repara...astept telefonul lor

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta