Dacia Concept la Salonul de la Geneva 2009

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de teg, 5 Feb 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Voi chiar credeti ca o sa apara asa ceva pe piata?:):):)

2. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Nu crede nimeni.
    De aceea se cheama si concept :)

3. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    ..eu cred....va fi un succes:) ceva special in gen frantuzesc asa cum au mai facuto cei de la renault
    a aflat cineva si pretul.....upssss DACIA de 5 mi euro ....ieftina,buna si cu PORBAGAJUL MARE:haha::haha:

4. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    De pret nu am auzit ci doar zvonuri.
    Insa daca va pleca de la 11.000 euro cred ca poza atasata mai sus de tine va explica profitul Daciei :)

5. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Adevarul ca de la concept la productie este cale lunga, eu sincer nici nu comentez aparitia acestui zvon mediatic. Masinile in stare de concept sunt doar pe hartia designerilor, cand intra in productie deja se pierde farmecul masinii desenate. Daca i-mi amintesc bine TT-ul a fost prima masina care a iesit 100% la fel cu modelul din concept.Pentru dacia cred ca este greu sa scoata o asa masina.

6. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Romani,romani dar ei ne ard in service Frantuzeste?Cred ca stii ca revizia la un Golan este cu mult mai scumpa ca la masina ta cu adevarat premium.In orice caz nu va iesi nimic de genul ala pe piata.

7. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Nu cred ca scot ei coupe degraba, sa zica mersi daca trec ne-sifonati de perioada asta in care toate o iau la vale. :tapedshut:

8. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    ...nu stiu daca vor scoate asa ceva .
    Insa este posibil de acea exista Ford Puma,Opel Tigra,Pej 206 cc.
    1.Renault este totusi o forta mondiala sa nu uitam ca au scos Megane 2 ce arata bine la vremea respectiva nici noul Clio
    nu arata rau.
    2.Inainte de orice probabil anul viitor o sa vedem 4X4 copiat dupa Logan care o sa aiba succes printre romani cel putin.

Problemele lor sunt politica de pret la piese de schimb si modelele de varf gen Laguna unde cam au dat-o in bara.

Ultima editare: 7 Feb 2009
  9. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Sa stii ca multe nemultumiri, apar la intretinere, preturi piese, uneori foarte mari.

10. george.ro 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Am si eu o intrebare, cu toate ca Dacia avanseaza de la un an la altul sub sigla Renault, credeti ca va permite vreodata Renault ca Dacia sa fie peste marca lor? si la vanzari si la calitate?

11. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    clar ca nu, la fel cum VW n-o sa fie niciodata peste Audi, pentru ca nu are cum, asta e politica firmei, doar n-o sa-si faca singuri concurenta intre modele.;)

12. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    1.teoretic ai dreptate.Dar mai nou nu inseamna mai bun.
    2.in practica Renault a conceput un Logan ce a iesit mai fiabil ca Clio.
    ..nu inseamna ca asa au vrut initial.
    Sa faci o decapotabila nu cred ca mai este un secret, sa o faci mai rotunda nici asta dar sa aduci chiar ceva revolutionar tehnologic acum este aproape imposibil.
    Nu vad in momentul de fata cineva interesat sa rupa piata in doua.

off-topic . Nu este un secret ca Renault vrea sa delocalizeze din Franta cu toate fabricile din anul asta .Este un pic tensionata situatia aici ;) Iar pe viitor paradoxal nu bag mana in foc ca o sa fie mare inghesuiala nici la Laguna,Magane si Clio in oala asta mare este si PSA .
    Cand incepi sa produci ,,consumabile,, nu mai poti cere 25 de mii de euro pe una noua si sa platesti 2 mii de euro per bucata / muncitor iar managerii sa bea sampania succesului ....chiar daca are toate gadgeturile pe ea si forma este atragatoare . Faci ,,consumabile,, directia este >Est .>.eventual China :)

PS .. cine a mai scos dealungul anilor masini de exceptie iar legenda a functionat chiar daca a mai si dat kix vezi Audi,BMW,Toyota,Mercedes o sa ramana in piata cine nu o sa fie inghitita sau o sa dispara.

Ultima editare: 8 Feb 2009
  13. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Chestia e ca Dacia e invechita, dar.... n-a disparut. Si uzina functioneaza cam de multisor timp ;)

14. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    acum am vazut pe realitatea TV
    preturile la "National Treasure":)....printre care si NOUL SUV -13 mi euro
    Si 11 mi struto-camila:scared2:
    Preturile pe hirtie ca in realitate......vezi dacia de 5 mi euro:(

15. Ionescu Marius 1st Gear Member

Locație:
    TR
    Masina:
    A4 1,9 TDI AVANT 2004
    hai ca noi tot ajutam productia romaneasca dar asa ni se spune mereu totusi nu credeti ca ar trebui sa producem si noi ceva care sa se poata vinde singur sa cumparam ceva de dragul de a cumpara si pe urma ce facem cu acel ceva care il cumparam oare il putem folosi? asa fac si occidentalii la care ne tot uitam cu jind peste gard cumpara de dragul de a cumpara nemtii tot asa cumpara mercedes audi si bmw sa nu moara de foame angajatii uzinelor respective ha ha ha sau mai bine :sob: sau asa ar trebui sa facem:banghead:

16. anclomar 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4
    Arata binisor masina, numai sa iasa asa...

17. iLiviu

iLiviu 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 CP Quattro
  18. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    cand o sa fabrice ei Dacia Duster(Prafuitul) , eu o sa fiu casatorit cu nicole scherzinger si o sa o am pe amanta pe roxana ciuhulescu , o sa detin toate fabricele audi , o sa am o colectie Audi , o sa se inventeze o tara cu numele meu , nu mai zic de strazi cu numele meu , s.a.
    Mi-e greu sa cred ca Daciotii o sa fabrice asa ceva in urmatorii 5 ani , poate in urmatorii 50 da ... eu le urez bafta , ca sa se adevereasca tot ce am zis :)

19. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    E prima oara cand sunt 100% de acord cu tine Bogdane :)))))

20. teg

teg Moderator Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6
    Nu au cum sa fabrice asa ceva, e clar "concept" cu rol de a ridica imaginea marcii si nu un preview a unui model de serie.

Totusi, fata de conceptul anterior Logan Concept Steppe, e un mare pas inainte.

Probabil si-a atins scopul: face sa se discute despre Dacia pe multe siteuri, iar dupa prezentarea la Geneva aparitiile gratuite in presa si tv vor fi mai eficiente ca orice reclama.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta