1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Dacia Concept la Salonul de la Geneva 2009

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de teg, 5 Feb 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. teg

teg Moderator Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6
    Oricum, numele de "Duster" e total nefericit ales ...

2. iLiviu

iLiviu 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 CP Quattro
    De fabricat ar putea sa o faca, doar ca ar fi sinucidere pt ei.
    Dacia a fost, si va ramane (cel putin pt viitoru apropiat) masina ieftina care sa si-o permita romanu care nu are prea multi bani dar vrea masina.

3. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Imi si imaginez pe la sate plin de Duster ... :)))

4. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Arata bine conceptul, iar daca si modelul de serie va avea macar 70% din acest look, va fi foarte bine. Oricum, nu cred ca va fi o masina ieftina si cu siguranta va concura cu SUV-uri deja consacrate.

p.s
    cred ca-l vor fabrica pe locul unde a fost pavilionul :)

5. teg

teg Moderator Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6
    Cica unde a fost pavilionul fac o parcare supraetajata

6. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    de parca nu erau destule locuri de parcare pe platforma. Sunt campii intinse unde cresc scaietii si unde au fost sectii de productie

7. adi micle

adi micle 4th Gear Member

Locație:
    cluj napoca\satu mare
    Masina:
    Audi TTS 2.0tfsi 272cp quattro
    trebuie sa recunoasteti ca macar imaginatie au ....mie imi place la nebunie conceptul!:hubbahubba:

8. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    Renault Fluence

Nu am vrut sa deschid inutil topic nou cu Renault.

Renault a lansat modelul Fluence

Renault Fluence, inlocuitorul actualului Megane Sedan, va fi lansat pe piata din Romania in luna noiembrie a acestui an.

Renault Fluence va fi produs la uzina Oyak-Renault din Bursa (Turcia), in locul berlinei Megane II, pe aceeasi linie de productie.

Masina cu o lungime de 4,62 m, latime de 1,80 m, inaltime de 1,48 m si ampatament de 2,70 m se situeaza intre segmentul compact si clasa medie.

Gama de motorizari cuprinde 2 propulsoare pe benzina si 2 Diesel: 1.6 litri, 110 CP- cutie de viteze automata sau manuala, 2.0 litri, 140 CP – cutie de viteze manuala sau cu transmisie variabila CVT si 1.5 dCi de 85, respectiv 105 CP. Versiunile Diesel poarta semnatura eco2, datorita emisiilor scazute de CO2, de numai 119g/km.

La capitolul siguranta, in versiunea standard, Renault Fluence dispune printre altele de: ABS cu repartitor electronic al fortei de franare, centuri de siguranta cu pretensionare si limitator de efort pentru locurile din fata, martor de inchidere a centurii de siguranta pentru sofer si pasagerul din dreapta si doua sisteme de fixare Isofix cu prindere in 3 puncte pentru locurile laterale de pe bancheta din spate.

In afara de tara noastra, Fluence va mai fi comercializat incepand cu luna noiembrie in Turcia si in Rusia.

fluence spate.jpg fluence_lateral_fata.jpg fluence_lateral_spate.jpg

sursa: Auto.ro

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta