1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Dacia Duster Ice Racer - 3.0 litri 350cp

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de DOOM, 19 Noi 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. DOOM

DOOM Moderator Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 35TDI MY2022 / Audi A1 1.6TDI MY2012
    Am ramas uimit citind acest articol pe WCF:
    "The Trophée Andros ice-racing series in France will serve as a sneak-peak event for the upcoming Dacia Duster urban SUV. Dacia, owned by Renault Group, will race a Duster driven by four-time Formula One legend Alain Prost.

"I am delighted to be driving the Dacia Duster," said Prost. It is a brand new vehicle, and I am proud to be able to play a part in its promotion to the unusual backdrop of the Trophée Andros. Thanks to the work put in by Renault Sport Technologies, I have every confidence in Dacia Duster's potential and reliability which together point to an extremely exciting season".

The car is 4 metres long, 1.9m wide, weighs 950kg and has a fuel tank capacity of 25 litres. It features a double wishbone suspension and the Renault-Nissan alliance's VQ 30 engine with a displacement of 3.0-litres. Maximum power is 257kW (350hp) at 7,500rpm and peak torque is 360Nm at 5,500rpm. A 6-speed SADEV sequential transmission drives both axles. Wheels are 5.5" x 16" magnesium types shod with Continental Racing Contact 3 tyres.

A production Duster will appear in due course as a sixth Dacia model and be marketed as an affordable everyday all-terrain vehicle."
    Link:
    http://www.worldcarfans.com/109111723099/dacia-duster-ice-racer-gives-first-glimpse-of-production
    Ce parere aveti?

2. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
  3. black sheep

black sheep Banned

Locație:
    England
    Masina:
    A4 2.0 TFSI S-LINE & A2 ~ MB Aclass 170CDI~Subaru Legacy 2.0L 4WD
    Nu am vazut ceva mai urit:gun2:
    ......de unde dracu se inspira frate:puke:.....halal de faruri,oglinzi....oribila:puke2:

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    De la SANDERO s-au inspirat,de fapt e copia acestuia in versiunea SUV.

5. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Inca asta impopotonata arata cat de cat, dar sunt pe net si poze cu versiunea de serie... Incredibil ce fata urata poate avea, deloc nu-mi place.

6. Guest 9896 Guest

Hai hai

Putin respect pentru batrana doamna, fata seamana cu un Dodge. Calutii sunt mai mult decat 2 si sunt frumosi, daca mai si castiga inseamna ca e ceva de capul ei. Hai sa ii dam o sansa, cred ca merita...:arco:

7. Mihai_dmg

Mihai_dmg Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 ,1.9 TDI AWX, 2002
    simplyme are dreptate, macar sa ne mandrim si noi cu ce avem acolo in ograda ca doar e a noastra. Nu putem ajunge asa peste noapte la standarde "straine". Eu zic ca arata cat de cat binisor, cei drept spatele nu e reusit deloc, dar e a noastra.

8. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Nu e vorba ca nu apreciem ce e al nostru, stiu ca nu putem ajunge la cele mai inalte standarde peste noapte, dar un design estetic cat de cat decent banuiesc ca nu costa. Chiar as vrea sa avem o masina romaneasca frumoasa, dupa care sa intorci privirea pe strada... De exemplu Peugeot-urile nu sunt cele mai high-class masini, dar intotdeauna au avut un design frumos, placut ochiului. Pe langa asta, Loganul e Miss, eu inca nu am vazut om sa-i placa designul asta (atasez poze cu varianta de serie). Mai tineti minte cum arata conceptul Duster? De ce nu s-au inspirat din el? (ultima poza).
    Sunt dezamagit, sa speram ca va compensa prin alte calitati...

9. Guest 9896 Guest

Yap

Ms de aprecieri, si chiar asa, primul drum de la maternitate l-am facut in Dacia 1310 nu in A4 cum merg acum. Chiar daca standardele lasa de dorit, traditiile trebuiesc nu neaparat pastrate dar cel putin respectate.
    Zi usoara!:superman::w00t:

iata cum vad eu situatia
    Roman+salariu mediu=UAP
    Neamt+salariu mediu=0000,bmw,mercedes
    Nu te poti astepta ca o masina facuta pentru romani la Pitesti sau alte centre sa fie una scumpa, pentru ca nu avem cu ce pur si simplu

Ultima editare de un moderator: 20 Noi 2009
  10. DOOM

Locație:
    București
    Masina:
    Mie mi se pare foarte onorant faptul ca Dacia va fi promovata intr-o competitie internationala serioasa ( si nu cupa dacia logan sau ceva local).
    Iar specificatiile masinii mi se par foarte foarte ok...o masina de 350 cp si 950 de kile....de fapt sa reformulez: o dacia cu aceste caracteristici!!!! e totusi ceva iesit din comun.

Ultima editare: 21 Noi 2009
  11. HESTILO

HESTILO 3rd Gear Member

Locație:
    Madrid
    Masina:
    Alta marca
    Cred ca v'a fi cea mai puternica dacie din toate timpurile!! :) ..Cat despre exterior , chiar nu'mi place !!:(

12. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Intr-adevar, aceasta versiune, de 350cp, este ceva nemaintalnit pentru o masina romaneasca, e ceva laudabil. :applaus: Ramane de vazut care vor fi motorizarile puse pe modelul de serie...:sly: Sper ca nu tot 1.4/1.6/1.5D.

13. Audi-Quattro

Audi-Quattro 6th Gear Member

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Audi A6 1.8T 150 CP
    Vai cei asta masina ???

14. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    :jester:
    din dacia 1100?

15. Mihai_dmg

Mihai_dmg Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 ,1.9 TDI AWX, 2002
    Deci modelul de serie e extrem de urat e o combinatie intre sandero si MCV(MCV-ul era frumos in comparatie cu asta), chiar foarte urat, nu am ce spune. Sa speram ca vor venii cu motorizari mai bune si poate depasim obstacolul designului :|. P.S. daca facea o masina cu designul lui 1100 si cu motorizarea aia tot era mai placuta decat cea de serie . Totusi e bine ca avem o masina "Made in Romania" si avem despre ce discuta acum.

16. ManiAcuV6 Banned

Locație:
    Iași sau Botoșani
    Masina:
    Audi A4 B6 2001 AWX
    Intr-adevar are un design foarte futurist . Liniile masinii sunt perfecte :wtf: . Ar fi bine sa fie asa dar cei de la Renault nu stiu decat sa traga linii drepte , de racordari inca n-au auzit :p . In plus degeaba ai o masina de 350 cai daca ai o aerodinamica demna de un autocar :banghead: Singurul lucru laudabil este cutia de viteze .

17. mugur79

mugur79 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4 b5
    Cred ca cel mai important aspect in cazul de fata , este promovarea marcii intr-o competitie mediatizata.Restul nu prea conteaza, poate cu putin noroc reuseste si ceva rezultate.

Ultima editare: 24 Noi 2009
  18. Mihai_dmg

Mihai_dmg Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 ,1.9 TDI AWX, 2002
    Sa speram ca nu ne vom face da ras si vor fi rezultate pozitive :)

19. DOOM

Locație:
    București
    Masina:
    De ras n-avem cum sa ne facem.
    Nimeni nu se face de ras in F1 chiar daca iese pe ultimul loc, importanta e prezenta intr-o competitie exclusivista...si trofeul Andros este asa ceva.
    E un pic atipica participarea la un asemenea eveniment, avand in vedere istoria sportiva a marcii.Adica Dacia a mai participat la raliuri si inainte, dar o cursa de zapada e ceva inedit.

20. Mihai_dmg

Mihai_dmg Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 ,1.9 TDI AWX, 2002
    Atunci va trebuii sa avem numai cuvinte de lauda la adresa Daciei noastre. Ca arata mai nasol asta e , nu e un punct forte al nostru, nici cei de la renault nu prea au reusit, ei au avut intotdeauna un design futurist, dar nah nu am nimerit-o de data asta. Sa speram ca vor venii cu un facelift care ar mai aduce-o pe linia de plutire. EU unul as prefera un "backlift" :)), e urata rau din spate. Deci ar trebuii sa fim mandri de "batrana doamna" cum o numea mai sus un coleg.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta