1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Demontare/Inlocuire Elemente Interioare la A3 8L - probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A3 8L (1996 – 2003)' creată de Ice, 11 Iun 2007.

1. klaus_cluj 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    a4 2,0 tdi 140 cp 2007 multitronic
  2. flo_tiesto

flo_tiesto 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 , 1.9 TDI
    sper sa intelegeti ceva din toate astea:)

pentru cei interesati , am ceva documentatie in format pdf dar nu-l pot pune pe forum , cei interesati lasati-mi un mesaj sau rog moderatorii sa deschida un alt topic , manualele sunt de la mecanica , electrica , transmisie , interior , exterior , tot felul oricum nu e detaliat totul ... asa in mare :) cei interesati ...ziceti

Ultima editare de un moderator: 21 Apr 2012
  3. killer666

killer666 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A3 8L, 1.8T ,2003
    Evrika :) am reusit sa scot si suportul de pahar si sertarul, sertarul deja l-am reparat, avea o piesa de plastic putin sarita din loc :)

Diseara ma apuc sa curat si suportul de pahar :arco:

Ultima editare de un moderator: 21 Apr 2012
  4. flo_tiesto

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 , 1.9 TDI
    killer666 mai trimite-mi adresa inca o data ca am incercat sa atasez documentele si nu vrea :) cred ca depaseste 10Mega
    Si e-mailul l-am sters:)

5. killer666

Locație:
    București
    Masina:
    A3 8L, 1.8T ,2003
    am gasit pe FTP. nu mai e nevoie, multumesc mult :beerchug:

6. flo_tiesto

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 , 1.9 TDI
    Na bine , imi cer scuze pentru gresala :) daca nu stergeam e-mailul le primeai

7. killer666

Locație:
    București
    Masina:
    A3 8L, 1.8T ,2003
    gata, am rezovat si suportul de pahar, cine mai are probleme de genul asta, ma poate contacta sa ii explic ce si cum:)

acum a mai ramas o singura problema, cum se vopsesc butoanele uzate:)

8. BlackCat Bronze Member

Locație:
    Nordrhein-Westfalen
    Masina:
    A3
    cu ceva negru dar or sa arate urat vopsite parerea mea nu or sa mai fie ca si noi cum erau ele invelite in cauciucu ala subtire...lasale asa parerea mea

9. aditzu 1st Gear Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    A3
    demontare suport pahar

salut,

am reusit performanta sa imi stric suportul de la pahar, mai exact dupa ce l-am folosit am incercat sa il imping la loc in bord - iar acum nu mai iese.

ma poate ajuta cineva cu vreun sfat - din ce am vazut trebuie data "masca" jos si mai departe ...

am atasat si o poza pentru a clarifica despre ce este vorba.

Alexalex apreciază asta.
  10. Dr.Silviu

Dr.Silviu Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 2007
  11. generalss10 1st Gear Member

Locație:
    giurgiu
    Masina:
    audi, 1900 , 2000
    Stie careva cum demontez capitonajul din spate lateral a unui audi A3 din 99, mentionez ca este in 2 usi si partea din masina nu in portbagaj.
    ce cleme are ? si cum anume ca am avut 3 tentative si nu am putut, nici nu am fortat sa nu rup ceva. Multumesc.

Ultima editare de un moderator: 24 Ian 2013
  12. aiurea 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi a3
    Tragi usor de ea, are niste cleme de plastic si din tabla ai mare grija cand tragi ca se pot rupe trebuie sa localizezi pozitia clemei inainte sa tragi.

Ultima editare de un moderator: 24 Ian 2013
  13. calmen 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A3 1,6 2002
    demontare fata

Fratilor ajutatima si pe mine! Vreau si eu sa umblu la boxele de pe spate si nu stiu sa demontez fatza de usa ca am inteles ca asa se umbla la ele! Multumesc mult de tot !

14. costi88

costi88 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI
    ca sa desfaci fetele de usi recomand asa(cel putin eu asa nu am facut si mi sau rupt una alta):desfaci depide de parte eu dau exemplu partdea dreapta a masini ezxista 1 singur surub exact pe plasticul de jos de pe stalp dupa care tragi usor de pragul de plastic se ridica din fata si trage tot din fata de el is dupa ce tiau esit toate clemele tragi de el spre bord dar tot in sus dupa care te muti la fata de usa,ca sa fie mai simplu dai jos bancheta si spataru de pe partea dorita le scoti extrem de usor,tot pe dreapta ramane exemplu,scoti prima data bancheta prin a trage de una dintre sarmele ce o tin de caroserie spre celealta sarma(trage linistit is rezistente)dai de clapeta sa lasi kos spatarul si te uiti in apropierea de prinderea centuri se vede unde intra bancheta in caroserie ei o surubelnita dreapta si inpingi clema ce o acopera si numa ridici de spatar,dupa care se scoate cu atentie sa nu zgari fata usi prin a trage de ea spre exterior adica spre fata usa - bord trage linistit nu ai ce rupe(asta o faci cu spatarul aproape lasat jos lipt de podea)dupa care tragi cu "tupeu" de fata este tot pe cleme ca si pragul masini ATENTIE NU TRAGE CA NEBUNU trebuie forta dar incearca sa tragi si din alte colturi daca nu iasa din coltul din care tragi(unele se mai desprind ai sa vezi is prinse jalnic cu un lipic ceva eu am lipit vreo 2 :) )
    BAFTA

15. HavaRadu

HavaRadu 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi a3, 1.6, 2002
    Butoanele din bord la A3 8L - probleme diverse - cauze si rezolvari

Salut baietii ! :arco: Ce faceti ? O mica intrebare as avea si eu, butoanele din bord sunt cam sterse (butoanele de clima, + - si alea.) as vrea sa stiu de unde se pot cumpara? sau daca se pot remedia cumva? Ms de ajutor. bafta

16. flo_tiesto

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 , 1.9 TDI
    din cate citisem eu cel mai bine e sa inlocuiesti climatronicului, cauta in dezmembrari.

17. daniel84

daniel84 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A 3,1.9 TDI din 2000 ,ALH
    intradevar vopseaua de pe butoanele de la climatronic este foarte greu de reparat chiar imposibil ,solutia schimbarea lor

18. HavaRadu

HavaRadu 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi a3, 1.6, 2002
    bun. le voi inlocui, dar intrebarea este unde le gasesc? nu gasesc nicaieri butoane. am cautat 2 ore pe internet. doar la dezmembrari ? greu de crezut. ms anticipat, si btw. ms ptr raspunsuri :racer:

19. costi88

costi88 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI
    cum ai afisajul de clima ai o poza poate te ajut eu :)

20. HavaRadu

HavaRadu 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi a3, 1.6, 2002
    exact asa. nu e poza originala ca nu am, dar am cautat pe net una cu bord identic. raman dator daca ma poti ajuta. bafta

Distribuie pagina asta