1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Demontare - Montare si Inlocuire elemente interioare la Audi A6 C6

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de bencheacata, 16 Oct 2008.

1. ghducu

ghducu 1st Gear Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A6 ultra 2014 2.0 190 hp, CNHA / NYU
    Extragi ornamentul prin tragere incepand dinspre fata usor (este clipsat) iar cand ajungi la partea spare tragi de ornament catre spate pentru ca are un ''cioc'' din plastic, dupa care scoti ornamentul de la difuzorul mic cu ajutorul unei surubelnite mici (cu mare grija sa nu ramana urme) iar apoi desfaci suruburile care sunt marcate in foto atasata. Dupa desfacerea suruburilor cu ajutorul unei pene din plastis departazi in capand de la un colt al usii pana reusesti sa-ti bagi degetele sa prinzi panoul si incerci sa tragi ferm de el sa scoti clipsurile , dupa declipsare ridici de panoul usii pentru al scoate din zona geamului . La montarea panoului mare grija la clipsurile panoului ca acestea sa fiedeschise altfel nu vei putea clipsa panoul bine si o sa ai zgomote.
    Mai multe poze http://www.audizine.com/forum/showt...bar-(background-lighting)-in-the-door-panel-*

2. GTRs

GTRs 3rd Gear Member

Locație:
    Neamț
    Masina:
    Audi A6, 2.0TDI,140 cp, 2006, motor BLB
    Multumesc de sfat!!! Am rezolvat problema si acum nu mai am nici un greieras in usa.

3. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Demontare trimuri

Va intreb: cum se demonteaza trimurile la A6 C6 ? Ma intereseaza deasemenea si modalitatea de demontare a ornamentului argintiu din jurul cadranelor si a ecranului central. Multumesc ! :hi:

Ultima editare de un moderator: 15 Aug 2012
  4. gicu

gicu Silver Member

Locație:
    Gropești București
    Masina:
    Audi Allroad biTDI 2014, Audi RS3 Greta
    Decat sa strici niste componente scumpe mai bine mergi la cineva care se pricepe. NU sunt imposibil de scos numai ca trebuie un pic de dibacie.

5. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Gicu vad ca esti din Bucuresti. Imi poti recomanda pe cineva?
    Am vazut pe topicul de prezentare al masinii ca ai vopsit negru ornamentul din bord (S6 cluster look). Imi poti recomanda un loc unde sa fac si eu aceasta operatiune? Multumesc!:)

Ultima editare: 16 Aug 2012
  6. junior82 1st Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    Audi A6 C6 AVANT, 170PS
    salut,

detin un Audi A6 C6 si recent am un greieras care imi sta pe creier in torpedou sau la balamalele acestuia. Se demonteaza usor torpedoul? imi puteti da cateva sfaturi?

Am citit ca este ok un spray pe baza de silicon.

In ultima instanta ma duc la reprezentanta Audi, insa cine stie ce pret imi arunca pentru demontarea si ungerea balamalelor de la torpedou.

Pls help

7. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI Quattro, BMK, DPF, 2005.
    Cauta pe forum detalii despre inlocuirea filtrului de polen si acolo o sa ai indicatii despre demontarea torpedoului.
    Mie, pe drumurile "impecabile" din Bulgaria, imi aparuse un greiere ... din unitatea de citire a CD-urilor.
    Normal, cand am dat de drumuri cat de cat civilizate, a disparut. Vezi sa nu fie ceva si de pe acolo...

8. junior82 1st Gear Member

Locație:
    Buc
    Masina:
    Audi A6 C6 AVANT, 170PS
    merci mult pt sfat!

greierele a aparut din pacate datorita drumurilor "civilizate" de la noi, masina am adus-o acum 1 sapt din germania...

voi incerca sa dau cu spray de gresare pe balamale fara a mai demonta torpedoul, daca nu scap de scartait, il dau jos.

Ultima editare: 30 Aug 2012
  9. ghducu

ghducu 1st Gear Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    Poate sa-mi spuna si mie cineva cum scot comutatorul de lumini fara sa demontez jumate de bord ? Am tras de el in toate felurile, parca este ''crescut ''acolo.

pedroSP apreciază asta.
  10. diesselxxl16 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI quattro, 2004
    Blocul de lumini eu l-am scos demontand gura de aerisire din stanga soferului. Demontezi capacelul-ornament din dreapta gurii de aerisire (se vad doua adancituri , tragi cu o surubelnita spre tine un pic apoi spre stanga cand a iesit din clemele din stanga), ai 4 sigurante inauntrul gurii de aerisire pe care le tragi simultan inspre centrul gurii cu 4 surubelnite de ceasornicar si apoi tragi spre tine si un pic in sus afara gura de aerisire, vezi ca sub ea in partea de jos ai o mufa pe care o scoti pentru a elibera gura de aerisire inainte de a o scoate de tot. Apoi bagi mana in zona blocului de lumini si il impingi cu degetele in afara si va iesi.

11. ghducu

ghducu 1st Gear Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    multam,
    Am inlocuit comutatorul de lumini intradevar dupa ce am demontat gura de aerisire. Nu se poate extrage altfel cu toate ca este acelasi model pe grupul WAG are alte prinderi deci nu trageti de el ca nu vrea

12. Limit

Limit 2nd Gear Member

Locație:
    Focșani
    Masina:
    A6 2.7 TDI, BPP 180 CP, 2007
    Stie cineva cum pot scoate tetierele de pe bacheta spate? nu am destul loc de a le scoate asa ca am incercat sa rabatez toata bancheta dar inca nu am reusit.
    Nu gasesc manerul pt rabatare sau ceva de genu....stie cineva?

13. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    Audi 6 3.0 tdi 2005, Motor BMK
    in interior pe colturile laterale ale banchetei ai 2 parghii de care tragi. la mine parghiile sunt asigurate de yale care se inchid/deschid cu cheia masinii

14. Limit

Limit 2nd Gear Member

Locație:
    Focșani
    Masina:
    Poti pune un print cu respectiva parghie te rog? deci nu cred ca sunt chior da' chiar nu am bagat de seama acele parghii, poate nu le am :(

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Limit tu ai banchetele rabatabile la masina ?

16. Limit

Limit 2nd Gear Member

Locație:
    Focșani
    Masina:
    Pai nici eu nu stiu, iertati-ma dar am masina de putin timp si nu le stiu pe toate, de aceea va intreb pe voi, posibil sa nu le am rabatabile dar cum pot scoate tetierele ... daca imi spuneti cum verific daca sunt sau nu rabatabile ar fi cel mai bine :(

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Te uiti in masina dupa sistemul de deschidere asa cum ti-a spus haryhary, asa am si eu. Citeste manualul masinii si o sa intelegi. Daca nu ai manual in Romana te duci si iti cumperi de la reprezentanta.

Tetierele au niste butonase la baza partii de metal si iti permit extractia/scoaterea lor. Mergi la cineva care mai are Audi C6 sau chiar B7, printre cunostintele tale si o sa-ti arate. Asa o sa stam sa discutam pe forum pana maine. Bafta.

18. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Pentru demontare consola centrala.

Cine imi poate da cineva niste detalii in ceea ce priveste demontarea consolei, mai precis a partii ce imita lemnul (aluminiu, dupa caz) ?
    Vreau sa ajung la partea electronica, cea cu butoane. Am primit indicatii in ceea ce priveste demontarea ei, dar pana la ea, ma "incurca" ornamentul. :)
    Mi-e sa nu trag aiurea, sa rup ceva pe acolo.
    Niste indicatii pe o poza, cu eventualele locuri pe unde trebuie sa umblu, ar fi excelente.
    Multumesc.

Ultima editare: 11 Apr 2013
  19. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    Ai aici ilustrat in pdf-uri toti pasii care trebuiesc urmati pentru a demonta consola fara probleme, doar ca trebuie sa urmaresti ordinea demontariidupa cum urmeaza :

1.Capitonaj lateral consola
    2.Demontarea cotierei
    3.Consola spate
    4.Consola principala
    5.Unitatea MMI

20. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Iti multumesc pentru timpul acordat.
    Deci trebuie sa dau jos mai multe. Chiar nu ma asteptam la cotiera.
    A dat caldura, ma apuc de treaba. :-)

Distribuie pagina asta