1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Despre motoarele 1.6 i - discutii si probleme diverse

Discuție în 'Motoare si transmisii' creată de mariusik, 21 Iun 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. basy79

basy79 1st Gear Member

Locație:
    Caransebes
    Masina:
    audi a4 b5 1,6 adp 1996
    Salut

Audi A4 B5 1.6 benzina.

Am Eroare 00515 - Camshaft Position (senzor Hall G40)

Eroarea o am de jumatate de an. Trebuie schimbat senzorul ? sau trebuie curatat.

Ultima editare de un moderator: 25 Iul 2011
  2. Cosmin

Cosmin 4th Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 1.8 1998 ADR Avant
    Salutare lume.
    TM91VNT vrei """sa ii ingroshi sunetul"""..uite un sfat pt tine.
    Puneti un filtru conic sport si sa vezi de la 2.000 RPM cum suna zici ca ai un motor de ferari si sa vezi cum merge. Testat si probat vreo cateva luni pe masinuta mea.
    Cele bune si incearca faza cu filtrul sport ca nu te costa fff mult (filtru pana in 100 lei si adaptorul inca vreo maxim 60 lei )Cel putin cam atata-s preturile la noi (ORADEA).
    Ti-am atasat o poza sa vezi cum arata.

Uite numai putin de ajutor la problema ta (basy79,,, Am Eroare 00515 - Camshaft Position (senzor Hall G40))
    Un link citeste acolo...este vb de Skoda..numai sa nu uitam ca, pe SKODA tot AUDI o face.Si un link tot cu aceeasi problema.
    http://vwforum.vwforum.ro/topic/66415-snezor-hall-motor-benzina-16-akl/
    http://www.clubaudi.ro/operatiuni-i...robleme-camshaft-position-sensor-audi-a4.html
    Sper sa-ti fie de ajutor
    Cele bune

Ultima editare de un moderator: 31 Iul 2011
  3. TM91VNT

TM91VNT 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a4 b5 1.6 adp 1995
    Cosmin si consumu tzil afecteaza cu mult ?

mai am o intrebare pentru voi! am pe cineva care lucreaza cu inox si ar putea sa imi faca distantziere din inox foarte ieftin! intrebarea mea este daca inoxul este un material destul de rezistent si de ushor pentru asa ceva!

Foloseste Edit data viitoare. Nu mai posta consecutiv. Poti Edita un mesaj timp de 60 minute de cand a fost scris. Te rog nu mai folosi TZ, K, SH si prescurtari sau limbaj de mess sau chat pentru ca nu ai voie conform regulamentului. Dupa punct sau la inceputul propozitiei sau frazei cuvantul se incepe obligatoriu cu litera MARE. Respecta limba romana si gramatica limbii romane. Multumesc.

Ultima editare de un moderator: 31 Iul 2011
  4. Cosmin

Cosmin 4th Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    La partea de consum, Cel putin la mine sa redus cu putin dar nesemnificativ.
    Un raspuns la intrebarea cu inoxul ti-l dau eu dar numai maine sau cel tarziu poimaine.
    Cele bune

Ultima editare de un moderator: 1 Aug 2011
  5. TM91VNT

TM91VNT 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a4 b5 1.6 adp 1995
    ok astept raspunsul tau :D

6. flavio28 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    Audi A4, 1600 benzina, 2003
    Salutare
    Imi este infundat catalizatorul. Ce-mi recomandati ? Sa il scot cu totul? Sau sa ii pun unul universal? Unul original am inteles ca este destul de scump. Cam 200 euro
    Multumesc.

Ultima editare de un moderator: 1 Aug 2011
  7. TM91VNT

TM91VNT 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a4 b5 1.6 adp 1995
    depinde de cat circuli si cat esti dispus sa risti! eu unu daca ar fii infundat lasi scate de tot! acuma u daca circuli mult afara din localitate ar fi bine sa il ai pentru ca daca te opreste rar si nu il ai iti ia talonu

8. Cosmin

Cosmin 4th Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    TM91VNT Scuze de intarziere dar acum am ajuns acasa. Se poate face si din inox. E OK numa ca e scump materialul dar se poate face si din OTEL si-l vopsesti in culoarea care vrei tu. Din aluminiu sa nu crezi indiferent ce-ti zice absolut nimeni. Ca se raceste mai bine etc, ii un aliaj moale si nu e rezistent.
    Deci concluzie
    INOX- OK dar e scump materialul..daca il ai si trebuie numa lucrat la el ii superb asa(folosestel)
    OTEL - OK dar e putin mai greut si asta iti afecteza consumul(mai ales daca ai motor 1.6), se poate vopsii cu vopsea din aceia pt tobe si tevi de esapamanet(rezistenta pana la 800grade Celsius)
    ALUMINIU- sa nu crezi nimik si sa nu incerci.
    Eu am pus la un GOLF 2 1.6 Diesel si la 2 saptamani tipul era sa intre intr-un copac, io cedat distantierul pe partea dreapta(gropi, viteza)
    Sper sa-ti fost de ajutor sfatul meu

flavio28 schimba-ti catalizatorul. Astia de RAR si ARR stau ca pitici ascunsi si asteapta sa prinda pe cativa. Pe mine m-au tras pe DREAPTA si automat au bagat dedesubtul masini ceva macara (nu stiu ce era) si m-a ridicat de la pamant cu masina cu tot (sa nu plec nici unde).

Mi-au facut testul de NOXE si de decibeli (acolo m-a amendat cu 120 ron) la intelegere cu ei. Motivul pt care m-a tras pe dreapta a fost ca, mi-a auzit masina mai zgomotoasa si a crezut ca mi-am schimbat finalul la toba sau mi-am scos catalizatorul. TEAPA fraierii, am avut filtru sport si aia se auzea asa mai crizat motorul. :)
    Deci sfatul meu schimba-l si daca e unu second-hand

Stima si cele bune pe drumuri bune cu AUDI-uri BUNE

Ultima editare de un moderator: 3 Aug 2011
  9. basy79

basy79 1st Gear Member

Locație:
    Caransebes
    Masina:
    audi a4 b5 1,6 adp 1996
    Cosmine Multumesc mult pentru ajutor.

Ultima editare de un moderator: 3 Aug 2011
  10. TM91VNT

TM91VNT 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a4 b5 1.6 adp 1995
    Pai cum ti-am spus ca am pe cineva care lucra la o fabrica cu inoxul si nu il platesc inoxul.
    Ii dau doar o atentie. :)

Ultima editare de un moderator: 4 Aug 2011
  11. Cosmin

Cosmin 4th Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    pai atunci dai bataie....faci macar o economie in vreme de griza :D

12. nbee 1st Gear Member

Locație:
    arad
    Masina:
    audi
    Salut. Cine ma poate ajuta ca marca segmentilor originali la motarele 1.6i Mersi.

13. razvanvl

razvanvl 4th Gear Member

Locație:
    Rm.Valcea
    Masina:
    A3 1.6 2003
    Salut!
    Si eu am tot motor de 1.6 si daca nu ma insel codul pt original este 038198151.
    Ca si firma producatoare nu stiu ce sa-ti spun. Numai bine!

14. octavsb

octavsb 1st Gear Member

Locație:
    sibiu
    Masina:
    AUDI A4/B6
    Mai uitati-va in autodata si la viteza constructiva data de fabricant nu la ce vedeti pe bord. O maisina de 1.6 nu ajunge la 200km/h chiar daca voi vedeti pe bord. Va zic din masuratori cu GPS si altele.

Ultima editare de un moderator: 9 Sep 2011
  15. oviniator 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A4 , 1.6, 2001
    buna ziua am si eu o problema poate puteti sa ma ajutati

am un audi a4 din 2001 cod de motor ALZ, mi s-a desprins capul de planetara dinspre cutie si mi-a smuls firele din sonda lamda din mufa, acum problema este ca sunt 4 fire , fiecare fir trebuie pus in ordinea lui. Pe mufa sunt 4 spatii cu numerotare de la 1-4 si nu pot sa imi dau seama de oridinea lor ... imi trebuie o poza cu mufa de sub vasul de expansiune

masina este audi a4 b5 1.6 alz

Multumesc anticipat

16. laurentiucat

laurentiucat 6th Gear Member

Locație:
    Vlădeni - Ialomița
    Masina:
    AUDI A 4 1,6-alz BENZINA A4 8E, B6 -2002
    Am facut azi o constatare mecanica. Adica un fel. Pierd antigel, nu mult dar suparator.
    S-a uitat mecanicul de la service cu oglinda si lampa si a zis ca e de la un cot care iese din chiuloasa si ca treuie sa demonteze EGR si catalizatorul ca sa-l schimbe, plus ca necesita 3 ore, cam 2,4 milioane.

Problema e ca vor sa las masina la ei, sa se raceasca motorul, sa demonteze, sa vada ce este sigur si sa comande piesa. Dupa care schimbat si montat la loc. Are cineva idee ce cod are cotul acela (sau cum sa-l identific pentru a-l comanda) ?. Daca se poate schimba si pe dedesubt si in cat timp ?.

Ultima editare de un moderator: 18 Sep 2011
  17. Cosmin

Cosmin 4th Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Ti-am lasat eu un mesaj cum sa faci. Piesa o poti cumpara de la reprezentanta, la magazin de piese nu prea gasesti (eu cel putin in ORADEA nu am gasit numai la D&C), ii dai talonul si ti-o gaseste baieti. Cele bune

Ultima editare de un moderator: 19 Sep 2011
  18. lunguadriansafa 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A3, BFQ, 2003
    lipsa accelerarii motorului

Salut,
    Am un Audi A3, 1,6 litri, benzina 2003 si-mi face probleme. Dupa ce parcurg vreo 10 km nu se mai accelereaza si merge cu intreruperi de putere. Motorul vibreaza mai tare de parca ar fi diesel. Sa fie de la benzina de proasta calitate ? Multumesc anticipat pt raspunsuri.

19. oviniator 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A4 , 1.6, 2001
    lunguadriansafa Salut si eu am avut o problema asemanatoare. La mine a fost din clapeta de acceleratie imi aparea EPC + Check Motor in bord si nu se mai accelera. Sper sa te ajute. Salut.

Ultima editare de un moderator: 23 Sep 2011
  20. laurentiucat

laurentiucat 6th Gear Member

Locație:
    Vlădeni - Ialomița
    Masina:
    AUDI A 4 1,6-alz BENZINA A4 8E, B6 -2002
    vezi la teava de esapament daca iese benzina nearsa...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta