1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Display Climatronic si lumini panou Climatronic la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de eminence, 16 Sep 2008.

1. danutzu_2001

danutzu_2001 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B9 2018 2.0 Diesel IF-14-MHB
    Salut,
    respira si tu putin.:sign_omg:
    Ai scris aici intr`un ritm galopant.:undwech:

Ideea de baza este ca acea unitate de clima trebuie desfacuta, cum scrie vreo 2 pagini mai inapoi, si apoi curatate toate contactele plus buretii de legatura.

:sign_ot: Daca tot esti posesor de Audi, treci si pe la pagina http://www.clubaudi.ro/masina-mea-prezentarea-membrilor/

Ultima editare: 17 Mar 2011
  2. fyzz 1st Gear Member

Locație:
    focsani
    Masina:
    audi a4 b5, 1.8T QUATTRO 20 v , '99, 180HP
    dak ajung sa umblu si akolo....oricum as fi dispus sa cumpar tot ansamblu e vara e nasol...baga aer rece dar nu unde ai nevoie....nou cred k ar costa f mult....stiti vreun parc ceva de masini unde gasesc sa il pot lua?m-ar interesa mai mult motorasele alea cu tot cu ''parghiile'',sau bratele alea care misca clapeta care directioneaza aeru...mi ar fi de folos..merci

3. danutzu_2001

danutzu_2001 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B9 2018 2.0 Diesel IF-14-MHB
  4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Off Topic

fyzz Nu mai scrie in limbaj de chat sau mess si cu prescurtari. Nu mai folosii in exces semnele de punctuatie. Daca mai scrii in felul acesta mesajele tale ulterioare vor fi sterse fara explicatii.

Nu intelegem nimic din ce ai scris. Respecta limba romana si gramatica limbii romane. Respecta punctuatia si ortografia in pagina sau intr-un text scris. Citeste si respecta regulamentul.

Acesta este ultimul avertisment. Data viitoare mesajele vor fi sterse fara explicatii.

5. ovixul 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A4 18 97
    pe displey mi-a aparut o pata la reglajul temperaturii se poate face ceva sau trebuie schimbat displayu

6. katalynn

katalynn 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    alta
    Aceeasi intrebare o am si eu ca ovixul. Se poate repara sau trebuie schimbat?

7. deadly88 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    A4, ADR 1.8, 1995
    Climatronic

salutare am si eu o mica problema... am aceeasi simptoma cu climatronicul dar problema e ca nu reusesc sa dau jos capacul acela din jurul butoanelor, casetofonului, etc. partea de sus si partea de jos se scoate usor insa partea din dreptul casetofonului nu o pot scoate pare ca are niste cleme dar am tras destul de tare si tot nimic. ma puteti ajuta?

8. heretic

heretic 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 Allroad, 2.0TDI - CGLC, 2014
    Dupa ce scoti casetofonul se vad niste suruburi care tin fata (capacul). Le-ai scos?

9. deadly88 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    A4, ADR 1.8, 1995
    pai nu am scos casetofonul, cinevaa zis mai pe la inceputul post-ului ca are doar niste cleme... cum pot scoate casetofonul?

10. heretic

heretic 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 Allroad, 2.0TDI - CGLC, 2014
    Trebuie scos casetofonul pentru ca sunt niste suruburi in spatele lui care tin fata (cred ca 4 sunt). Daca ai casetofonul original e putin mai greu (cred ca are si un cod pe care trebuie sa il reintroduci dupa ce il scoti). Daca ai casetofon aftermarket cred ca merge sa tragi direct de el (la mine asa e). Cauta pe forum cum se demonteaza casetofonul original (un thread cu asta e si aici http://www.clubaudi.ro/audi-a4-b5-1994-2001/17824-demontare-audi-symphony-a4-b5.html)

11. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Daca nu esti pregatit sa demontezi si altceva, respectiv nu ai scule si rabdare, apeleaza la altcineva care are ce am scris mai sus.

12. denzel

denzel 6th Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    AUDI 80 B4 AVANT 1994 MOTOR 1.9 TDI TIP 1Z 90 CP
    Acuma o saptamana am desfacut un climatronic la un vecin ca ii facea figuri la gropi si cand apasa pe butoane se tot intrerupea.....dupa ce l`am desfacut in bucatele l`am curatat cu alcool sanitar neavand alcool izopropilic iar dupa montare lui aceiasi problema ,dupa care l`a desfacut din nou si dadeam vina pe banda care face legatura intre display si placa centrala ca e intrerupta(dar banda era buna),dupa ce am miscat de mufa care e pe placa de la display am observat ca se misca putin, am intors placa cu partea circuitelor spre mine si cand am miscato jumate din piciorusele de la mufa erau dezlipite,am luat un pistol de lipit si m`am apucat de treaba iar acuma functioneaza excelent....

Asa am rezolvat eu problema...

SPOR LA TREABA

13. Andr3yAUDI

Andr3yAUDI 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Audi A4 B5 1.8 ADR, 1996
    Mie nu imi mai afiseaza nimic pe display.Nu am probleme cu reglatul caldurii sau A/C doar ca nu vad nimic pe display.Sa fie de la becuri ceva? Cineva asa mi-a zis ca are niste beculete care se pot inlocui. Sa-l cred?

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Daca te uitai mai atent vedeai ca de fapt afisajul functioneaza perfect insa doar ca nu este proiectat ca sa se vada din orice unghi, lipsind lumina de proiectie. Traducerea: "cineva" avea dreptate, ai becuri arse sau circuitul de alimentare al becurilor de pe integrat este intrerupt. E foarte ciudat sa ti se arda ambele becuri deodata (ai cate un bec la fiecare display - deci 2, si cate un bec la fiecare grup de butoane de la fiecare display, deci inca 2), asadar cred ca e varianta a doua.

15. deadly88 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    A4, ADR 1.8, 1995
    Climatronic

salutare am desfacut climatronicul am rezolvat problema cu afisajul dar mi-a aparut o alta problema. uneori nu mai functioneaza butoanele de "-" merge sa dau doar "+" dar cand vreau sa scad nu mai merge. Chestia e ca nu face tot timpul are toane. Stie cineva ce ar putea fi ?

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Trebuie sa il desfaci din nou. Verifica daca ai pus bine butonul pe contact, iar apoi lipiturile.

17. 91DON

91DON Silver Member

Locație:
    Paris
    Masina:
    N-am
    salut! am cautat in acest topic dar nu am gasit.Am avut si eu probleme cu climatronicul,nu mergeau bine unele butoane si becuri arse.Am desfacut si am rezolvat problemele.Dar mai am una,nu imi afiseaza niciodata o linie am intrebat pe la colegi si au zis ca nu este nimic de facut,trebuie schimbat modulul.Si azi am citit topicul despre problemele aparute la CB si am gasit acolo un link: http://www.pixelfehler-hh.de/produc...Pixel-Repair-for-Audi-A4-Climate-Control.html

Vreau sa stiu in ce consta acel kit de reparatii,daca a facut cineva,daca stie cineva.sincer mi se pare cam mult kitu,apoi mai trebuie platit si transportul.Pai la banii aia cumpar alt modul de la second.
    Aici nu imi apare linia aceea: http://imageshack.us/photo/my-images/560/climag.png/

Ultima editare: 28 Mai 2011
  18. amantia 6th Gear Member

Locație:
    Sfântu Gheorghe
    Masina:
    A4 B7 2005 2.0 TFSIQ, WV eGolf 2019
    Stiu ca 91DON a scris acest lucru mai demult, dar raspund aici: ei ofera sericii de reparatii la un pret mare. Trimiti unitatea la ei, acolo e reparat (evident, nu stii cum), si ei iti trimit inapoi. Mai bine cumpari unul second hand.

Maine ma apuc si eu de lipit, ca am mai multe unitati (4 :) ) aici cu diverse probleme, si toate cele cu display rosu au aceasta problema de intrerupere. Unele sunt cu display mai spre portocala, dar nu-mi place, ca restul luminilor sunt rosii.

19. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    ...am o simpla intrebare ce cod au ledurile care vin pe displayul climatronicului ?

Sunt cu soclu marca Osram de 1,1 w insa doresc sa stiu daca au un cod anume.
    Sunt 4 bucati in interior din cate am observat;cum nu am studiat problema
    nu am inlocuit niciodata un led ,am cumparat de la un magazin fara soclu de 1,1 w ,nu se potrivesc fara soclu :)

Ma intereseaza un cod daca exista exact si un pret,parca nu as da pe la reprezentanta pentru cateva leduri.

20. sharkyno 3rd Gear Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Avant 2012,2.0 TDI - CGLC - 177hp
    Problema cu aprinderea display-ului o am si eu...Din cand in cand...de obicei foarte rar mi se stinge display-ul,chiar daca clima functioneaza.Daca misc putin de el isi revine....ce ar trebui sa ii fac????Sau doar mufa din spate nu face contact cum trebuie?

Distribuie pagina asta