1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Faruri AfterMarket si/sau Xenon after-market montate la A4 B6 - instalare - erori - diverse probleme

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de audizet, 28 Iul 2007.

1. AudiA4B6

AudiA4B6 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    Audi a4, 1.6,2002
    De curand am pus xenon pe faruri a4 b6 si nu imi mai merg motorasele de reglare far, mentionez ca inainte mergeau... Stie cnv care ar putea fi problema?

2. aurelgales 6th Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A6 C5 1.8T/2001
    AudiA4B6 Trebuie "sterse" erorile si "invatat" motorasul sa raspunda la comenzi cu ajutorul testerului.

Ultima editare de un moderator: 15 Apr 2013
  3. AudiA4B6

AudiA4B6 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    Audi a4, 1.6,2002
  4. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    Nu cred ca e cazul la cele cu reglaj manual. Mai de graba e din fire sau sigurante. Vezi sa nu fie prea stranse in far din reglaje, pentru ca daca e asa ele ar merge,dar nu au putere sa miste de far.

5. AudiA4B6

AudiA4B6 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    Audi a4, 1.6,2002
    Nu am umblat deloc la reglajul manual... sigurantele sunt intacte

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Eu tot nu am inteles, "de cand ai pus xenon" original sau a.m? Banuiesc ca sunt a.m. asa ca te voi intreba:
    Motorasele stau la locul lor? Firele/mufele le alimenteaza. Se aude vreun sunet cand le alimentezi? Ai masurat tensiunea pe fire?

7. AudiA4B6

AudiA4B6 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    Audi a4, 1.6,2002
    Nu se aude nimic la motorase sunt la locul lor, o sa incerc sa masor tensiunea.
    Am umblat decat la scurta, la lunga sunt motorasele nu vad de ce s-ar fi stricat.

8. adymsk

adymsk 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    audi a4 1.9TDI 2002
    Salut. Este cineva care monteaza instalatii de xenon pe aici?Multumesc

9. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Este!
    Vezi in aria de prestari servicii (anunturi)

10. pisti19

pisti19 Bronze Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    A4, b6, 1.9 tdi, 2003, 131 cp, AWX
    Salutare tuturor. Ma adresez voua pentru putin ajutor : de citeva zile am o problema la instalatia xenon AM de pe masina, in sensul ca pe partea stinga, dupa ce aprind luminile-faza scurta, becul palpaie si apoi se stinge. Cred ca de vina este balastul respectiv, Matushita cu anulator de eroare. Intrebarea ar fi : schimb doar balastul cu probleme sau tot kitul de xenon? Un balast am gasit de la 70 lei in sus, iar un kit xenon nou si bunicel incepand cu 250-300 lei.
    Ce conexiuni trebuie schimbate la trecerea de la balast cu anulator la balast de generatie noua? Alte efecte secundare, nedorite pot aparea ?
    Multumesc.

11. pisti19

pisti19 Bronze Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    A4, b6, 1.9 tdi, 2003, 131 cp, AWX
    Salutare tuturor.
    Am remediat problema mea prin schimbarea kitului xenon cu unul nou. Asta pentru ca balastul cu problema avea alte tipuri de mufe fata de cele noi care nu se pupau cu mufele de la becul xenon. Se putea intradevar face modificarea, dar a fost mai simpla schimbarea totala si montaj in sistem homemade. Nu necesita decat putina indemnare.
    Succes tuturor in continuare.

Leika apreciază asta.
  12. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    audi 80 B4 1.9 tdi 90cp 1994; A4 1.9 TDI AVB 2004; A6 allroud 2,5 TDI BCZ 2004
    Ce pareri aveti de kit-ul xenon de la NSSC de 35w 4300 k? Este cu canbus. As pune poze dar nu reusesc sa le attachez de pe telefon.vreu sa trec de la halogen la xenon deoarece e cam chioara acum si am dat farurile jos pentru curatarea lor si in special al lupelor

13. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Fii atent : eu am incercat cred ca 5 kituri de xenon si calitative si mai putin calitative . Am ajuns la concluzia si se vede cu ochiul liber ca cel mai bine vad lumina pe sosea cu becuri normale H7 Philips sau Osram ( Xtreme Power 155 ron )
    Mi-am curatat si lupele si fata de xenon aftermarket, daca ploua sau e vreme aiurea cu astea chiar se vede bine seara.
    4300 K de care vrei sa iti iei sunt mai ok, decat toate celelalte insa in viitor o sa ajungi tot la becuri H7.

Ultima editare de un moderator: 27 Noi 2013
  14. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    Pai becurile sunt 35w 4300k H7 XGCP, ultimele 4 litere nu stiu ce sunt, sau tu te referi la halogene philips sau osram

Ultima editare: 27 Noi 2013
  15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Iulian - Turbocip ti-a spus ca tot la becurile halogen te vei intoarce (de altfel si eu sunt la fel de patit cu xenon aftermarket montat pe alta masina). Bafta.

16. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    Aveti idee daca exista faruri pentru b6 fara lule, cu oglinda normala, sa pot pune halogene? Am vazut b7 cu faruri fara lupe si avea lumini super cu becuri halogen.
    turbocip, becurile extreme power sunt 155 ron bucata sau setul de doua bucati?

Ultima editare: 28 Noi 2013
  17. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Nu exista.
    Daca vrei sa pui xenon recomand sa schimbi si lupele, cu unele bi-xenon. Poti alege intre Morimoto si FX-R si nu vei avea probleme nici pe asfalt ud nici pe ploaie

Raul_X apreciază asta.
  18. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    puneti halogene de calitate, reglati farul ca la carte si o sa aveti vizibilitate foarte buna.

19. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    daca deja are lupele arse.. nu mai face nici o afacere cu halogen de oricare ar fi el. POATE doar cu xenon de 4300k.. dar daca daca sunt foarte arse..nici cu xenon nu rezolvi. Pana sa te apuci de investitii, dai farul jos de pe masina, desfaci lupa din el si inspectezi vizual oglinda.. o stergi de praf si vezi in ce stare e. Daca nu e arsa, desi ma indoiesc ca nu este, atunci urmezi sfatul lui marius_bv

20. Grofu

Grofu 5th Gear Member

Locație:
    Targu-Jiu/Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 2.5 TDI quattro 2004
    Cum se pot desface si curata lupele? Mi s-a ars un droser si am revenit la Osram Night Breaker si nu sunt foarte multumit iar sa incerc alt kit de xenon nu vreau pentru ca mi s-a ars calculatorul de confort o data.

Distribuie pagina asta