1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Faruri AfterMarket si/sau Xenon after-market montate la A4 B6 - instalare - erori - diverse probleme

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de audizet, 28 Iul 2007.

1. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
    Din cauza problemelor cu farurile m-am hotarat sa inlocuiesc actualele faruri. Sa iau ceva cu h7,h7 sau h1,h1 pt inceput cu halogene si apoi sa pun o instalatie xenon aftermarket..

Ce parere aveti despre aceste tipuri de faruri aftermarket cu dayline?
    http://olx.ro/oferta/faruri-audi-a-4-b-6-lumini-de-zi-ID1rC4p.html#844b76495e

Sunt omologate? are cineva asa ceva pus pe masina? bat bine? teoretic ar trebui sa bata mai bine decat farurile mele obosite.. ledurile daca se ard se pot inlocui ?

sau asa ceva:
    http://www.pieseautopro.ro/piese/audi/model-a4-8e2-b6/1-9-tdi/15511/10533/far-insertie/1501381/far

ce-mi recomandati? nu as vrea sa cheltui prea multi bani din nou..

inteleg ca mufa care intra in far s-ar potrivi, dar mai trebuie facuta vreo adaptare cv ca sa pot pune halogene sau alte tipuri de becuri?

sunt ok ca model? sau trebuie ceva cu un anume motoras in plus? sau acel motoras in plus e pt modelele care au buton de reglaj faruri in bord..

Ultima editare de un moderator: 24 Ian 2015
  2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Daca schimbi farurile ai o singura problema si anume la alimentarea motorasului sus-jos pentru ca tu ai alt tip de motorase cu alimentarea pe 4 pini, iar celelalte au pe 3 pini. Unde mai pui ca tu nu ai butonul din interior sa le dai comanda.
    In rest sunt plug&play. Si da, se pot schimba si ledurile care se ard insa trebuie desfacut farul in stilul sandwich. Si crede-ma, e munca sa le desfaci.

3. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
  4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    In primul rand, link-ul nu merge.
    Si apoi, orice altceva pui in afara de faruri cu xenon oem, ce am scris mai sus ramane valabil.

5. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
    am gasit faruri ca cele originale doar ca nu-s valeo ci TYC, cu h7 pe ambele faze.. alimentarea motorasului nu se poate taia mufa, modifica daca iau aceste faruri?

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Asta ai vazut unde am scris?
    Il poti monta, nu e problema si in felul asta le poti face functionale.

Adriandhd apreciază asta.
  7. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
    dar imi trebuie neaparat acel buton de reglaj? daca le reglez in service cu ajutorul reglajului mecanic de pe ele? nu e de ajuns?

8. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Depinde ce iti doresti

9. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
    Ma poate lamuri careva pana la urma, va rog? Momentan pe masina am varuri originale Valeo cu sigla Audi, faza lunga H1, faza scurta xenon D2S, si as vrea sa le inlocuiesc, am gasit pe un site de vanzari piese auto un set de faruri noi la aprox 500lei TYC, cu H7 pe ambele faze.
    Le pot monta pe masina? pot lua motorasul de pe farurile de acum sa-l pun pe cele noi? mai trebuie vreo modificare? la mufa sau altceva

Precizez ca masina nu e prevazuta cu buton reglaj faruri

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    E de ajuns insa in momentul in care pui greutate in portbagaj iar spatele se va lasa in jos, farurile vor bate in sus. Si in lipsa butonului nu cred ca te duci in fata masinii cu surubelnita sa le reglezi iar apoi sa le modifici din nou dupa ce lasi incarcatura.

Si nu, nu poti folosi motorasele pe care le ai acum pentru faruri cu H7. Nu sunt la fel! Nu se potrivesc.

11. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
    Dar le pot monta fara motorase, imi da vreo eroare ?

Imi poate recomanda cineva un kit xenon H7 mai bun ? As vrea 6000 K, 35 W sau 55 W. Ce ar fi mai recomandat ?

Ultima editare de un moderator: 26 Ian 2015
  12. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
    Am revenit :D in final am rezolvat problema farurilor, cele h7 comandate le-am refuzat pt ca nu se potriveau motorase, erori si alte smecherii, pana la urma mi-am pus si al 2 lea balast pe original, am desfacut din nou farurile si am curatat si lupele si oglinzile care aveau putin praf iar rezultatul e multumitor.
    Urechile de prindere le-am reconstruit, are idee cineva cum vine montat acel kit de reparatie faruri?

Ultima editare de un moderator: 3 Feb 2015
  13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Le-ai dat inapoi pentru ca nu ai citit ce ti-am scris eu aici despre diferentele dintre motorase (sau nu m-ai crezut).
    Kit-ul de reparatie urechi se fixeaza insuruband un surub in gaura de sub urechea rupta. Fiecare ureche are o gaura facuta de fabrica pentru fixarea kit-ului de reparatie.

14. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
    Nu e vb ca nu te-am crezut, dar am crezut ca le pot face cumva functionale, a fost cam mult de munca dar acum totul e ok. merci mult de info

15. Sacalu 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b6,1.9,2004
    Am si eu o mica intrebare,am un audi a4 b6 2004 faruri Dectane cu leduri.La un far sistemul de leduri nu mai sta aprins,la inceput palpaie si apoi dupa cateva minute se sting.Credeti ca se mai pot repara?cunoasteti pe cineva care se ocupa de leduri?

16. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Nu se mai pot repara fara sa desfaci farul. La farurile Dectane ledurile sunt incastrate in far. Nu poti desface sa umbli la ele decat daca te risti sa dezlipesti farul. Nu stiu cat de bine ai putea sa faci treaba asta fara sa il deteriorezi si sa il ansamblezi/lipesti la loc si sa nu se abureaza dupa aceea.

Stiu ca exista o firma la Constanta care face treaba asta, dar si pretul este pe masura, undeva la 400-500 ron. Daca te intereseaza zi-mi si incerc sa iti fac rost de nr. de tel.

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eu in locul tau le-as lasa asa sau mi-as cumpara faruri, nu ciurucuri.
    Spun ciucucuri ca am avut si eu dectane cu leduri si daca aveam mintea de acum nu as fi cumparat gunoaiele alea. Si da, le-am reparat de m-am saturat. De mai multe ori... asa sa te gandesti ca am peste 15 ore de lucru la farurile alea. Si nu a meritat deranjul... dupa 3 ani si ceva au inceput sa se si matuiasca.

18. vali_vijelieee

vali_vijelieee Junior Member

Locație:
    tulcea
    Masina:
    a4 1.9TDI, 2003
    Eu am montat azi kit-ul de 35 kw si 6000 k cadou de la un prieten, platit nou cu 20 euro pe ebay
    Se merita. Inainte aveam lumina galbena cu orice tip de bec. Acum este un alb clar si se vede de 3 ori mai puternic.
    Am un A4 B6 din 2003 si faruri cu lupa la faza scurta. Acum se vede bine, recomand. As incerca si mai puternice dar risti sa fii oprit si nu stiu daca e permis.

Ultima editare de un moderator: 17 Feb 2015
  19. CAGC 2nd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 1.8 T quattro 2003 BFB
    Detii si spalatoare faruri ?

As dori si eu sa optez pentru un kit xenon dar care sa nu bata la ochi incat sa ma opreasca politia(eu nu detin spalatoare faruri,in schimb au lupa si sunt inscriptionate valeo ,nu stiu daca sunt originale sau aftermarket).
    Din diverse pareri am sustras concluzia ca se merita instalatia xenon de 35 sau 55w(nu stiu cat de mare e diferenta vizual intre 35 si 55) de 4300k sau maxim 5000k (4300k am retinut ca vin de obicei cele de fabrica).
    As dori o parere de la cei care detin deja sau care au vazut si au folosit diverse kituri.

20. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Asa cum ai tras concluzia, o instalatie de 35w si 4300k e ceea ce ai nevoie!

Distribuie pagina asta