1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Faruri si becuri din far la Audi A4 B7 - inlocuire becuri far - demontare si inlocuire far - Etc.

Discuție în 'Audi A4 B7 (2005 – 2008)' creată de audia4, 8 Noi 2007.

1. kuciu9

kuciu9 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI
    Sunt total de acord cu tine.;)

2. brpltd

brpltd 2nd Gear Member

Locație:
    baia mare
    Masina:
    Audi A4
    da

sant si eu de acord cu tine dar depinde de unde vine problema! uneori e de la becuri alteori de la calculatoare! la mine zic ca a costat mult dar calculatoarele au fost problema nu becurile!

3. bebeaudi 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a4 2008 2.0 tdi
    masina mea audi a4 20.tdi 2008

aprind farurile cu sist led bixenon, imi sta aprinse 2,3 min apoi se sting ,raman doar ledurile aprinse ,daca stie cineva

4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Fa un test cu VAG-com sau dute cu ea la reprezentanta pentru o constatare.

Nu costa mult si nu esti obligat sa o repari la ei decat daca e in garantie.

5. seku88 1st Gear Member

Locație:
    cluj napoca
    Masina:
    Audi A4
    am si eu o problema.am un a4 2006 si trebuie sa-i schimb un bec....da nu stiu cum, inca nu am avut probleme de genul. adik ma gandesc ca trebuie luat capacul din spate jos...e greu? .ma poate ajuta cineva?

6. kostas

kostas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 REVO Audi A5 Sportback Quattro 3.0 TDI V6 300 CP S-tronic
    trebuie bara data jos si apoi scoase farurile.

7. gwiz 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI quattro 2006
    Becul de la farul din dreapta se poate schimba fara sa dai bara jos. Cel din stanga din pacate trebuie scos farul deci implicit data bara jos.
    Pentru a schimba becul din dreapta trebuie sa dai jos galeria de admisie din plastic si locasul filtrului de aer.

Ultima editare: 31 Oct 2009
  8. kuciu9

kuciu9 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI
    Daca clipirea este la farul stang, trebuie dat jos recipientul cu lichid de servo( doua cleme pe furtunele care intra in recipientul cu lichid servo, doua suruburi care fixeaza acest recipient ), cu e seringa mare se extrage lichidul din vas dupa ce in prealabil au fost legate furtunele si fixate cu orificiile in sus pentru a nu pierde mai mult lichid, dupa care se desface capacul din spatele farului. La montare trebuie completat cu lichid servo, lichid pe care l-am cumparat de la reprezentanta si a costat 45ron. Foarte important de retinutest e faptul ca lichidul trebuie sa aibe pe ambalaj sigla audi deoarece este un lichid mai special, nu cred ca se gaseste la magazinele de profil.

Operatiunea a fost facuta de 2 ori. O data cand am inversat becurile sa vad daca acestea sund de vina, iar a doua oara cand le-am schimbat efectiv.

Daca problema este la farul drept, schimbatul becului dureaza 5 minute.

Eu am motor de 2.0 TDI si mi-a fost permis sa shimbbecurile fara dat bara jos. Nu stiu cum este la 2.5, 3.0, 1.9.

Spor la treaba.

9. alex.laur

alex.laur 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 3.0 TDI Quattro
    Salut . Eu am A4 B7 3.0 tdi din 2005 si am putut sa schimb becurile fara sa dau bara jos . Nici macar nu am golit vasul de la servo :) . Doar am desfacut suruburile de la far cat sa pot sa il trag putin in fata , am desfacut vasul de servo si mi-am facut putin loc. Acum , daca vrei sa fii mai sigur sa nu rupi ceva pe acolo cred ca varianta spusa de Kuciu e cea mai buna .

10. Ciupercutz

Ciupercutz 1st Gear Member

Locație:
    Zalău
    Masina:
    Audi A4, 2.0 TDI, 2006

cateodata si la mine e tot asa ;)) plus ca fac misto de mine prietenii ca ma mai duc la ocazii .. botezuri sau logodne, sau chefuri mai mici si fac poze, si acuma ziceau ca fac poze si din masina? ;)) ca sunt unele perioade cand face in continuu, si sunt zile cand nu face deloc, eu am zis ca o sa imi schimb farurile cu totul .. cand o sa am buget pentru ceva decent :D:arco:

11. Ciupercutz

Ciupercutz 1st Gear Member

Locație:
    Zalău
    Masina:
    Audi A4, 2.0 TDI, 2006
    odata ... am avut si eu impresia ca asa a facut becul din stanga insa eram in garaj si destul de obosit .. am crezut ca era doar in imaginatia mea .. o intrebare .. comutatorul era pus pe "auto" ?

12. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    se foloseste la reglatul farurilor

13. Radu_Galati

Radu_Galati 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    A4 1.9 2001
    Salut.stiu ca sunt putin in afara discutiilor ,dar as dori sa ma ajute si pe cine cineva daca se poate
    Am un a4-2001 si am balast valeo ars(dreapta)
    am vrut sa cumpar unul nou dar costa 16 mil.
    Pot gasi in alta parte la un pret mai acceptabil ?
    c_raduu(id mess) daca are cineva,va rog frumos sa ma contactati

14. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    Incearca la dezmembrari si poate gasesti mai ieftin,dar nu prea ai garantie.

15. Radu_Galati

Radu_Galati 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    A4 1.9 2001
    aha. o sa incerc zilele astea.. Multumesc pentru raspuns...
    Poate o sa am noroc:D

16. ddaann 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a4, 1.9 tdi 131 cp avf, 2004
    Ajutor

Imi puteti spune unde se afla acele furtunase de aerisire a farurilor, pozitia lor, la farurile de b6-fara xenon. Multumesc anticipat.

17. bta007

bta007 5th Gear Member

Locație:
    RO
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI Quattro
    Cred ca sint la fel ca le cele cu xenon. Undeva in spatele farului, unul stg. sus si celalalt dr. jos si invers la celalalt far. Numai ca daca vrei sa ai acces la ele trebuie sa dai farul jos. Vezi sa nu le astupi !!! Verifica sa fie prinse bine la locul lor si atit. Pe la inceput am un post cu ce tre sa fac in caz de ai aburire masiva. Daca ai urme usoare e oareceum "normal", mai ales ca daca ai avut gheata pe far atunci se intimpla, dar dispare.

18. alex100145 Bronze Member

Locație:
    resita
    Masina:
    Audi A4,BKE,1.9TDI PD 116 CP
    audi a4 avant 1.9tdi palpaie xenoanele am fost la un electrician si mi-a spus sa cumpar anulator e adevarat sau nu?

19. lin67

lin67 2nd Gear Member

Locație:
    arad
    Masina:
    audi a4 1.9tdi 101cp anul 2003
    Nu ar trebui sa intre apa in far oricum ai spala masina!!! in spatele farului are o flansa cu garnitura care inchide perfect,poate nu-ti calca garnitura bine!!

20. cata26bcn

cata26bcn Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A5 sportback 2018, 2,0 TFSI 252cp quattro,ex :Audi A4B8 motor CAGA 2010 , ex :A4 B6 2005,1,9TDI
    da,daca sint AM,dar trebuia sa iti apara in bord eroarea de bec ars.cred ca ai citit si ce a mai fost scris pe aici despre xenon AM pe A4,problemele si rezolvarile lor.

Distribuie pagina asta