1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Faruri si becuri far la A8 D3 - schimbare - erori - codari faruri Led

Discuție în 'Audi A8 D3 (2003 - 2010)' creată de TEFF, 28 Ian 2009.

1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Stefan stai linistit nu trebuie sa dai importanta.
    Fiecare cu gusturile si masina lui ;)

2. sere

sere 3rd Gear Member

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    A3 Sportback 2.0FSI
    farurile au fost cumva modificate in constanta? sau masina a fost cumva inainte in constanta? intreb si eu ca stiu un a8 in constanta care tot asa ceva a avut facut.... si ii stiu si pe tipi care au lucrat la acel a8 si te intrebam daca nu cumva masina a fost inainte in constanta te intrebam doar fara suparare :)

3. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    Audi A4 B6 S-line 2.5 V6 TDI quattro, fost -132 KW 180 CP actualmente 151 KW 205 CP
    subscriu...
    nu esti primul caruia ii recomand sa lase angel pt. bmw ;)
    dar deja ai facut-o
    pt mine angel eyes sunt strict pt. bmw la fel cum devil eyes sunt si vor ramane la audi

4. TEFF

TEFF 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S3, 2.0T, 2007
    Salut, farurile le-am modificat in Bucuresti la un baiat care monteaza angel eyes, nu montase niciodata pe a8. stiu A8 din Constanta, l-am vazut acum doua veri si de atunci mi s-a pus pata. Cand am zis prin Bucuresti la cei care se ocupa cu asa ceva au zis ca ei nu au auzit de asa ceva si pana la urma incepusem ca cred ca il confundasem cu un a6. Masina am luat-o acum 3 ani din Germania, 2000km, nu am nici o legatura cu cei din C-ta.

Ultima editare de un moderator: 17 Iul 2012
  5. DraQuTzU

DraQuTzU 6th Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi b4
    stai linistit, si eu am desfacut farurile, e drept ca nu e A8 si un amarat de 80 ,exact la fel am procedat si eu, le-am lipit cu silicon si cred ca e cel putin jumatate de an de atunci, dar nu s-au aburit nici macar un pic:p

6. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Nu stiu ... parerea mea este ca e o mare prostie ori audi ori BMW , iarta-ma ca ti-o spun dar e taranesc .... audi este audi ... Pastrati brandul AUDI asa cum e este el ... , cu minunatia asta ar trebui sa te duci la forum BMW , Romanul este tare inventiv......:rulez::tapedshut::tapedshut::tapedshut::tapedshut:

A8 3.0i apreciază asta.
  7. bebe69 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    audi a8,3.0,2006
    salutare....am o problema cu motorasul adaptive light(nu coboara ,nu urca) are cineva idee cam ce ar putea fi?sa se fi stricat motorasul sau o fi altceva?
    Multumesc si astept parerile voastre!

8. Nelu Pătraşcu Gold Member

Locație:
    KAVARNA
    Masina:
    AUDI A6 C4 2,5 TDI motor AEL 103 kw
    Nu ştiu cât eşti de priceput, dar nu e foarte greu să-l testezi. Scoate-l din farul respectiv (prin răsucire) şi mută-l la celălalt far. Dacă acolo merge, atunci mufa lui nu-l alimentează. Dacă nu merge, este blocat mecanic de ceva, sau lamelele colectorului sunt oxidate.

Miroase-l. Dacă miroase a bobinaj ars...

9. viru5ak3

viru5ak3 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A8,4.2i quattro , 2004
    A8 eroare la reglajul automat al farurilor

In primul rand salut la toata lumea ! Sunt posesorul unui a8 din 2004 4.2 quattro cu 220.000 km . de cateva zile imi da o eroare si farurile nu mai imi bat cum trebuie... daca stie cineva de la ce este sa-mi zica si mie pls

10. viru5ak3

viru5ak3 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A8,4.2i quattro , 2004
    poza cu eroarea

11. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

iti da o eroare la reglajul automat al farurilor. Trebuie sai faci o scanare cu vag-com ca sa identifici exact problema.

12. viru5ak3

viru5ak3 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A8,4.2i quattro , 2004
    ok ms dar de cand imi apare eroarea asta imi apare si ce este in coltul din dreapta

13. audi_parts

audi_parts Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Q7
    Eroarea este cauzata de unul din senzorii de pozitie ai suspensiei adaptive (pneumatice) (G75 sau G76), din cauza ca unul din senzori nu merge, calculatorul care regleaza farurile nu stie "atitudinea" masinii astfel incat sa mentina farurile pe pozitia optima. Cei 2 senzori sunt montati in dreptul amortizoarelor de pe partea stanga fata si spate. Ei trasnmit pe CAN pozitia amortizoarelor, astfel incat atunci cand masina este incarcata farurile coboara automat, cand suspensia este pe "dynamic" se ridica, etc. Aceasi senzori transmit pozitia si in momentul franarii atunci cand "atitudinea" masinii se schimba si este necesara ridicarea usoara a farurilor. Cei 2 senzori fiind montati in spatele rotii, sunt relativ usor de deteriorat mai ales la o masina cu ceva vechime. Carcasa este din plastic, mansonul care protejeaza mufa este din cauciuc. Datorita variatiilor de temperatura vara/iarna, plasticul devine casant, cauciucul se crapa, iar de aici si pana la infiltratiile de apa in interiorul senzorului este doar un pas. Iti recomand o scanare cu VAG-COM pentru a identifica exact care senzor e defect. Pretul pentru un senzor este de aprox. 100 euro, iar montajul lui presupune o vizita la un service Audi intrucat este obligatorie o re-aliniere a suspensiei dupa schimbarea acestor senzori.

Cand vei face scanarea cu VAG-COM sa nu te sperii ca vei gasi si alte sisteme cu eroare. Informatiile acestor senzori sunt folosite si de alte sisteme ale masinii cum ar fi "Suspensia Adaptiva" , "ABS", "Headlight Range Control", etc.

A8 3.0i apreciază asta.
  14. viru5ak3

viru5ak3 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A8,4.2i quattro , 2004
    Multam pentru informatie . mentionez ca erorile imi apar dupa ce am ramas fara baterie acum cateva zile , o sa merg la un test .

15. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Te pot ajuta cu un test daca vrei ne evdem in buc astept PM
    Dupa parerea mea este motosarul de la xenon balast.

16. MMA8 5th Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    S8. 5,2. 2008 B&O,ceramic.
    am avut aceasta problema. identica!audi parts, tzia scris cu lux de amanunte unde e buba. senzorul de nivel e cam 100 euro la reprezentanta. eu l_am luat second cu 50,si totul a fost ok.

17. alexu

alexu 3rd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A8,4.2-A3,2.0
    codari faruri led

Salut,am cumparat o pereche de faruri cu led modelul nou pentru facelift-ul pe care vreau sa-l fac,numai ca trebuiesc facute niste modificari ale farurilor.Aveti idee ce trebuie modificat?

18. MMA8 5th Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    S8. 5,2. 2008 B&O,ceramic.
    am antrebat si eu pe cineva priceput. trebuie schimbatzi sau inversatzi 2 pini... si ca nu e mare scofala. pot sa te antreb cat ai dat pe faruri? Bafta!

19. alexu

alexu 3rd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A8,4.2-A3,2.0
    Faruri fara calculatoarele de xenon pentru ca se potrivesc de la farurile mele 2000 ron si bara completa fara bandouri si suport numar 1200 ron,ramane sa gasesc capota si sunt gata!

20. crista_silviu

crista_silviu 2nd Gear Member

Locație:
    Brasov-Bucuresti
    Masina:
    Audi A8L 3000 TDI 2006
    Daca masina ta e fabricata pana in 2006 si farurile au fost din fabrica montate pe o masina din 2007 nu e simpla transformarea...trebuie schimbat [55] Xenon range module 4L0907357 ar mai fi nevoie si de o trecere de la 10 pini la 14 ( pt mufa care duce la far ).

Pune aici codul scris pe farurile cumparate si o sa-ti spun ce trebuie facut.

Distribuie pagina asta