1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Faruri si Lumini de zi (DRL) la Audi A6 C6 - schimbare becuri - demontare/inlocuire far - etc

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de Bogdan, 16 Iul 2007.

1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Cristi fa ce ti-am spus eu. In Bucuresti are cine sa te ajute. Intrebi inutil aici pe forum. Doar tu stii ce ai facut acolo.

2. Mazilu Cristi

Mazilu Cristi 1st Gear Member

Locație:
    Slobozia
    Masina:
    audi a6 c6 2.0 tdi (BLB)
    audi66 modulul, pe care îl aveau farurile care le-ai avut, iti mai aduci aminte cum era legat la instalatia pentru faruri ?

OK o sa încerc la un electrician dar nu la mine în oraș. Mulțumesc băieți

3. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Farurile au fost plug&play.
    Aveau 1 sau 2 module capsate care atarnau din cablajul farului, nu a trebuit sa tai sau sa improvizez nimic. Imi ramasese doar eroarea de AFS in bord (eu aveam bi-xenon din fabrica).
    Iti dai seama ca "imi aduc aminte" si culoarea firelor de acum 7-8 ani. :)

Sfatul meu este sa scapi de ele si sa iti cauti niste faruri bi-xenon OE.
    Risti sa iei foc intr-o zi cu atata module + kit xenon aftermarket (ca altfel n-ai cum) si alte improvizatii pe la fire incercand sa le faci sa functioneze ca unele OE.
    In plus, farurile astea erau “cool” acum 10 ani, azi fiind considerate kitsch.

4. Parvan Ionut

Parvan Ionut 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A6 , 2.0 , 2009
    Salut,
    Scuze, ca ma bag si eu in seamă. Si eu am pățit cand am pus contactul mi-a apărut eroarea in bord, pe care nu o gasesc nicăieri, si nu mi se mai aprinde drl-ul pe dreapta deloc, nici macar in led

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Fuga la electrician sa desfaci prin far, sa verifici cablajul si asa mai departe. Cine face diagnoza trebuie sa stie si cum sa repare. Nu va mai jucati cu diagnoza daca nu stiti ce trebuie sa faceti mai departe si sa va folositi de indicatiile ei.

Adica la electrician auto profesionist, nu un agarici, ai fost ? Cine are diagnoza trebuie sa cunoasca ELSA si ETKA pe de rost si sa fie si un bun electrician auto care are scule si care stie sa-ti desfaca masina si sa rezolve problema adica stie exact de unde este eroarea si cum o remediaza, nu numai ca o ai.
    Am mai spus, o diagnoza competenta nu inseamna doar citirea codurilor de eroare. Cine nu indeplineste conditiile astea are degeaba diagnoza aia daca el doar iti arata cu degetul ca ai o eroare dar nu iti si rezolva problema.

6. Borda Lucian 3rd Gear Member

Locație:
    Gherla
    Masina:
    A4 B8 Allroad 2.0 177 CP CGLC 2014
  7. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Pentru AFS cauti aceleasi lupe dar cu prinderea pe clema, nu pe inel.

8. Borda Lucian 3rd Gear Member

Locație:
    Gherla
    Masina:
    A4 B8 Allroad 2.0 177 CP CGLC 2014
    Salut,
    @audi66 am găsit de cumpărat lupele din imaginile atașate. Crezi ca se potrivesc la sistemul meu cu faruri ce au AFS ? Pentru ca nu știe nimeni care le comercializează sa zică exact dacă se potrivesc la faruri cu AFS. Deși in poze sunt ca cele montate la mine

9. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Se potrivesc 100% dar sunt varianta foarte apropiata de OE, nu prea cromate in interior.
    Eu nu le-as pune, ai sanse sa nu vezi mare diferenta la final.

Ce modificari ai de facut, am scris acum mai multi ani si eu si alti colegi.

Iti mai trebuie 2 seturi de cabluri adaptoare (pentru ca lupele cumparate sunt putin mai lungi si dupa montaj cand o sa fixezi droserul pe ele o sa constati ca nu mai poti pune capacul farului pe pozitie).
    1 set de becuri xenon bune.
    Si o sa faci din noapte zi.

Lasa un link cu ce vrei sa cumperi, sa vad exact.
    Cele 2 seturi de cabluri, am eu unele noi, daca le vrei da-mi un PM.

Astea se potrivesc 100% si sunt ce trebuie pe partea de upgrade :

https://www.olx.ro/oferta/lupe-bixe...a6-c5-1997-a6-c5-a6-c6-2004-2011-IDe5sMC.html

Sunt oglinda pe interior.

Ultima editare: 9 Noi 2020
  10. Audiquattro6 4th Gear Member

Locație:
    Germania
    Masina:
    Audi a6 4f 3.0 tdi quattro 2010
    Salut. De cateva zile cand se aprind farurile cel din stanga palpaie cateva secunde si apoi totul ok. Cred ca dau semne de oboseala si vreau sa le chimb pe amandoua. Am citit topicul si avand bi-xenon becurile sunt d2s. Intrebarea mea este daca pot pune d3s, nu sunt interesat de 5000k sau 6000k. As vrea sa cumpar tot de 4300k si 35w. Eu sunt multumit de lumina pe care o dau becurile actuale. Deci ce sa cumpar :
    D2S 4300 k 35w sau D3S 4300k 35w.
    Osram sau philips? Inteleg ca osram sunt originale. Multumesc.

11. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    De ce sa cumperi D3S daca tu ai D2S ?
    Care e scopul ?

Apropo, nu, nu se poate.

12. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Pai daca ai D2S tot astea trebuie puse, nu ai cum sa pui D3S si toate becurile sunt de 35W iar ca marca ia OSRAM.

13. Moraru Ion 1st Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A6 C6 2.0TDI 2007
    Salutare,
    Cum se demonteaza / scoate suportul de bec lumina de zi la Audi A6 C6 an 2007 ?

20210405_011450.jpg

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Cand te inscrii pe un forum, asa cum ai facut tu astazi, nu incepi cu intrebari ci incepi cu cititul. Ai citit toate paginile din acest topic ? Iti spun eu ca nu.
    Sa spui multumesc ca nu ti-a fost sters direct si fara explicatii mesajul scris, asa cum se procedeaza dealtfel aici pe forum, despre asemenea intrebari care se repeta.
    Se roteste si se scoate suportul cu totul. Ce iti atasez eu acum mai jos trebuia sa cauti si tu singur si gaseai in 2 minute pe internetul asta infinit.

Tudormihaai apreciază asta.
  15. mihaisms 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    audi a6 c6 2007 2.0 tdi
    Va salut,
    Am un A6 C6 facelift cu far bixenon și DRL Led, fără AFS. Am înlocuit un far și nu funcționează Ledul de la DRL. Trebuie codat ceva sau posibil sa fie ars ? Mulțumesc

16. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Nu trebuie codat, probabil este ars.

Este acelasi cod ca cel vechi ?

17. mihaisms 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    audi a6 c6 2007 2.0 tdi
    Difera doar terminația..al meu este 4F0 941 030 și am montat cu terminația 004. Am pus de pe farul meu becurile și droserul..

18. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    004 este mai vechi decat 030.
    Ambele sunt cu terminatia CP, sper.

Verifica codarea, cu toate ca nu ar trebui sa fie schimbari fata de cum era initial.

19. mihaisms 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    audi a6 c6 2007 2.0 tdi
    Da ambele sunt cu CP, atât ca difera doar terminația. O sa verific codarea și dacă tot nu functioneaza, clar sunt arse. Mulțumesc mult pentru raspuns

20. babarik 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a6 ,2.0 tdi bre, 2006 ,automata
    Salutare,
    Am inlocuit farurile halogen ale masinii cu unele full led (custom made) si din pacate am eroare de bec ars. Vreau sa sterg din BCM cold diagnosis pentru faza lunga, scurta si pozitie. VCDS-ul nu poate face lucrul acesta asa ca am citit epromul din BCM (modul confort) cu un cititor. Am incercat sa schimb ceva valori dar nici o schimbare. Dump-ul este in hexadecimal si nu stiu care byte contine informatii despre cold diagnosis. Am incarcat dump-ul original in format .txt si o poza cu o parte din dumb, poate cineva ma poate ajuta sa rezolv problema. Multumesc.

Distribuie pagina asta