1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Faruri si Lumini de zi (DRL) la Audi A6 C6 - schimbare becuri - demontare/inlocuire far - etc

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de Bogdan, 16 Iul 2007.

1. chaxx 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6, 3.0 TDI, 2005
    Multumesc. Sunt dispus sa imi asum riscul. Ma intereseaza daca este legal sa pun acele faruri pe masina mea, fara sa am probleme cu cei la de la RAR. Ai idee ?

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    @chaxx te rog sa citesti acest topic integral unde ti-a fost mutat mesajul tau scris initial aiurea. Multumesc pentru intelegere.
    Revenind la intrebarea ta: NU stie nimeni raspunsul la intrebarea ta. Mergi la RAR si ii intrebi sau pui conditie vanzatorului, la achizitia farurilor, ca dupa ce le montezi pe masina si vei fi obligat sa te duci cu ele la RAR pentru omologare (in urma unui control in trafic) daca NU au asa ceva, sa le poti face retur.
    Daca vanzatorul iti garanteaza ca farurile sunt omologate RAR atunci este problema lui NU a ta, pentru ca vei avea documente in acest sens documente pe care le arati la un eventual control in trafic. Asta este tot ce trebuie sa stii. Despre asta s-a mai discutat pe forum de zeci de ani. Cand te inscrii pe un forum incepi cu cititul NU cu intrebarile. Bafta.

chaxx apreciază asta.
  3. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Marcajul CE, ECE inseamna ca obiectul respectiv a primit omologarea conform standardelor de calitate.

Dupa, RAR-ul va omologa produsul respectiv pentru a fi in legalitate.

Nu stiu daca RAR iti va cere un document in acest sens sau e de ajuns inscriptia ECE pentru a omologa farurile respective.
    Dar, RAR nu va omologa faruri daca ai “pom de Craciun” in bord din cauza acelor faruri aftermarket.

P.S Si arcurile Eibach vin cu certificat TUV in cutie dar sunt ilegale pana in momentul in care le omologheaza RAR-ul si le trece in talon.
    Aici stiu 100% ca RAR-ul nu le va omologa in lipsa certificatului TUV.

chaxx apreciază asta.
  4. chaxx 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6, 3.0 TDI, 2005
    Vă mulțumesc amândurora pentru răspuns! O zi frumoasă!

5. Mr.Vio74 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C6 Facelift 2.0 TDI 2009
    Buna ziua,
    Am un audi A6 C6 Facelift 2009 si din pacate am avut un mic incidemt iar farului de pe dreapta i s-a spart sticla, plus banda led. Farul are lumini de zi, AFS, bixenon. Pot folosi un far care nu are AFS si sa mut de pe farul meu modulul pentru AFS ?

6. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Daca decupezi perfect locasul mufei pentru modul, poti monta modulul.

Dar ce faci cu tot ansamblul/cablajul din interiorul farului ?
    Ca trebuie mutat si ala.

AFS nu consta doar in 1 modul atasat pe far.

upload_2025-9-22_9-14-32.jpeg

Distribuie pagina asta