1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Faruri xenon sau halogen OE la Audi A4 B6 - demontare far - reglare far - schimbare becuri

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de aba19, 16 Aug 2007.

1. AlexBZ 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    a4 b6 ,1.9 TDI 2004
    multumesc!
    totusi exista alte optiuni inafara de cea cu schimbat farul?

Ultima editare: 24 Ian 2015
  2. djz

djz 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Q3 2013 2.0
    Revin, nu am reusit sa scot pana la capat oala cu tot cu lupa dar m-am uitat cu lanterna pe unde ar intra becul si se vedea matuit se simtea si la deget si m-am lasat pagubas.
    M-am hotarat sa inlocuiesc farurile cu altele After Market. Am scris in topicul dedicat. Astept cateva sfaturi in acel topic. Multumesc.

3. K3nT Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4B6 1.9TDI AVF 2003 Berlina 155HP 1BV ; A6C7 Avant Quattro 2,0 TDI -DDDA-2018
    Salut,

Vreau sa fac trecerea de la farurile halogen la unele xenon sau bi-xenon(OEM).ma interesează sa știu dacă acest lucru este posibil ca si funcționalitate,exista vreun coleg care a făcut aceasta trecere?este nevoie de modificat ceva la instalația electrică,știu ca mufele la xenon au un pin in plus...

4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Trebuie sa faci mai multe modificari nu doar de fire. Colegul Ovidiu din Timisoara te poate ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie. Bafta

5. K3nT Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4B6 1.9TDI AVF 2003 Berlina 155HP 1BV ; A6C7 Avant Quattro 2,0 TDI -DDDA-2018
    ok,o sa iau legătura si cu ovidiu,dar cred ca ar fi bine sa dezvoltam si in acest topic problema,poate mai sunt si alți colegi interesați :)

6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Deja s-a scris si aici si pe alte topicuri de aia ti-am spus sa vorbesti cu el pentru mai multe detalii.

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Sa spunem ca trebuie demontat interiorul (tot interiorul, scauna, bancheta, mocheta, praguri si pana sus la plansa de bord, apoi pe exterior lateral stanga fata, dreapta fata, si spate stanga. Apoi trebuie dat jos rezervorul si nu in ultimul rand adaugata instalatia de spalare faruri care implica alta bara, alta ramforsare, alt vas lichid parbriz (si furtunele) plus cablajul aferent. La sfarsit se foloseste Vag-comul si gata.
    Si asta daca ai instalatia completa.

8. junglefoot

junglefoot 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 - B6 - 2002 - AWX
    ovidiutm Cand am inceput sa citesc am crezut ca vorbesti la misto pana mi-am dat seama despre ce e vorba, serios! Acuma inteleg de ce ai zis tu ca ai muncit 3 luni ca sa iti pui xenon pe masina..ma bucur ca a mea a venit cu xenon de fabrica!

k3nt Bafta si spor la munca, ai ceva de lucru!

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pai nu stiu cum ai crezut ca vorbesc la misto... poate pentru ca nu am poze. Nu am facut poze la fiecare chestie ce am demontat-o (ca atunci nu mai munceam 3 luni ci 6) insa ca idee uite cateva poze.
    Retrofitul asta nu l-as face nimanui pentru o suma mai mica de 500 euro, pentru ca asta inseamna:

[​IMG] [​IMG]

Diferente intre vasurile de lichid parbriz, normal (plan apropiat) si cu pompa auxiliara pentru spalatoare far (plan departat):

Montare senzor autoleveling fata (stanga):

Montare senzor autoleveling spate (stanga):

Montarea calculatorului de xenon (dreapta masinii, in spatele torpedoului)

[​IMG] [​IMG]

Apoi inmulteste totul cu 2, de pe o masina am demontat si pe alta am montat. Apoi inchise frumos ambele!

Ultima editare: 3 Feb 2015
  10. junglefoot

junglefoot 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 - B6 - 2002 - AWX
    Ai de palaria mea.. Cand ma gandesc ca eu am dezmembrat bordu la un golf 2, si nu frumos pentru a putea fi pus la loc.. Dar ce ai facut tu la audi e trauma!.. Oricum frumoase dricurile:hubbahubba:, sa le stapanesti sanatos!

Ultima editare de un moderator: 10 Feb 2015
  11. dny10

dny10 5th Gear Member

Locație:
    dej
    Masina:
    audi a4 b6 131hp 2001 AWX
    salut...as vrea sa imi inlocuiesc lupele de la faruri cu ceva mai bun deoarece nu ma mai multumeste calitatea luminii ce o reflecta desi am xenon 35w...
    stie cineva ce marime de lupe am nevoie sau marca model pret ?multumesc!

12. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    Ai nevoie de lupe de 2,5 inch.

Ultima editare de un moderator: 10 Feb 2015
  13. dny10

dny10 5th Gear Member

Locație:
    dej
    Masina:
    audi a4 b6 131hp 2001 AWX
    multumesc DeViAns

14. rhadoo AUDI

rhadoo AUDI 5th Gear Member

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    Audi Aavant B8, 2.0,CJCA, 2013
    Salut
    Am si eu o problema, imi apare in bord eroarea din imaginea atasata care in carte spune ca reglarea dinamica este defecta si ca ar trebuii sa ma adresez celor de la reprezentanta. Intrebarea mea este daca se poate rezolva si fara reprezentanta? Eu am faruri xenon cu autoleveling, care acum dupa ce a aparut eroarea nu isi mai fac autoleveling atunci cand se aprind. In afara de cei 2 senzori montati pe brate, fata / spate, mai este vreun senzor? Pe cei 2 senzori i-am verificat vizual nu au parghii rupte, mufa e ok. Ce altceva as mai putea face?

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Sa faci o diagnoza si o sa vezi de unde vine problema. Bafta

16. Sacalu 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b6,1.9,2004
    caut si eu un set de faruri xenon pt un Audi a4 b6 2004.intrebare:Farurile xenon de sline ce marime au lupele de xenon?Multumesc

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Faruri S-line, nu exista. Diar faruri halogen, xenon sau bixenon.
    Daca cumperi farurile cu totul, nu inteleg ce conteaza marimea lupelor.

18. Sacalu 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b6,1.9,2004
    Vreau sa imi pun un set de lupe bi xenon,acum am un set de Faruri dayline Audi A4 B6 care nu mai lumineaza,ledurile au inceput sa clipeasca si apoi se sting.

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Recomandarea mea e sa cumperi farurile cu totul, nu sa te gandesti sa muti lupe si sa tai in farul actual.

20. Sacalu 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b6,1.9,2004
    Merci

Distribuie pagina asta