Stiti cumva cum pot ajunge la filtrul de polen ? Este in spatele torpedoului sau sub capota ? Am tot cautat unde este amplasat filtrul de polen. Sub capota nu pare sa fie. Apoi sub torpedou am incercat sa il gasesc si nu vad pe unde se poate desface, probabil acea mica etajera ar trebui demontata. Va rog , ajutati-ma cu un sfat.
deschide capota si in partea pasagerului din dreapta la stergatoare este un cheder si un plastic negru dai jos chederul si ridici plasticul negru si ai sa il vezi
eu am a3 8L si am sa ma uit inca o data dar nu prea mi-am dat seama ce fel de " sertar" ar trebui sa ascunda filtrul
In 2003 sunt doua tipuri de localizare filtru habitaclu: Celde tip vechi (pana in 2003): Cel de tip nou (dupa 2003):
azi m-am uitat atent si seamana cu cel din prima poza,problema este ca plasticul de deasupra nu se poate desface..are decat un fel de zona din cauciuc ce se poate rupe cu usurinta pt a avea acces la filtru...nu este niciun fel de surub pe acolo....
http://catalog.mann-filter.com/EU/r...le utilitare/AUDI/A3 (8L)/1.9 TDI ASZ (T63383) la filtrul de polen dai click pe acea cheie apoi pe link-ul creat..
Am gasit locasul filtrului si vreau sa-l schimb cu unul carbon activ. M-am uitat pe un site de piese si am vazut ca cel CA este cu 3milimetri mai lung decat cel normal,sunt sanse sa nu se potriveasca?