1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Geamuri electrice si macarale geamuri la A4 B6 - functionare, probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de audifanatik, 30 Oct 2007.

1. kuciu9

kuciu9 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI
    Daca nu ai cumparat masina cu geamuri electrice pe spate, nu merita ...... motorase pe spate la geamuri, alte fete de usa pentru a nu fii nevoit sa pui dopuri in locul macaralei si pentru a beneficia si de butoanele spate, instalatia electrica si calculatorul de comanda........ NU MERITA.

Salveaza-ti banii pentru urmatoarea cu mai multe dotari:blahblah1:

2. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    S-a Mai Discutat,cauta!!!!!!

3. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Din cate am observat in lungile mele cautari pentru masina :) foarte rare sunt B6-urile cu 4 geamuri electrice, nu inteleg de ce. Mai des am vazut B5 cu 4 geamuri electrice...

4. kuciu9

kuciu9 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI
    Pai vezi atunci pentru modelul B7.... fetele de usa sunt identice. B7 este doar face lift, nu este model nou ci are doar mici modificari.:whistle2:

5. mariusrizea

mariusrizea 5th Gear Member

Locație:
    RO, BUCHAREST
    Masina:
    A4,2003,1.9TDI,131cp
    Sincer nici eu nu am geamuri electrice pe spate, dar in 1 an de cand am masina nu am avut nevoie nici macar odata de ele iar cine sta in spate nu-l doare mana sa dea din manivela aia. Pur si simplu nu se merita deranjul si investitia.
    Vorba lui kuciu9 pastreaza-ti banii pentru o alta masina mai dotata caci cand o vei vinde sigur nu-ti vei recupera banii investiti in geamuri.
    Bineanteles tu faci ce vrei.

6. gaby645 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    A4, 2.0 ALT , 2002
    salutare
    dupa ce am citi aici e clar ca audi nu e facut pentru o tarisoara prafuita cum e a noastra,mi-am luat un a4 b6 din 2002 si am observat ca are probleme la actionarea geamurilor ,cel de la sofer nu merge deloc iar celelate 3 merg numai actionate de pe panoul de la sofer ,la prima vedere m-am gandit ca e butonul de la pasager defect si cel de la sofer (cele de pe spate nu le testasem inca ) asa ca am inceput investigatia am demontat panoul de la sofer am desfacut butonul si cu un aparat de masura am testat comutatoarele surpriza neplacuta insa a fost sa constat ca butoanele functionau corect vazand asta am desfacut si panoul de la pasager si acelasi rezultat butonul ok asa ca suspectez modulele de pe macarale din fiecare usa ,am scanat cu vag-com comfort module am gasit niste coduri da nu cred ca au legatura cu geamurile (o parte sunt de la faptul ca am pus contactul cu mufele de la modul scoase ) astea ar fi codurile:

Control Module Part Number: 8E0 959 433 AP
    Component and/or Version: Komfortgerát T01 0214
    Software Coding: 06720
    Work Shop Code: WSC 63351
    Additional Info: 8E1959801B Tõrsteuer.FS BRM 4.11
    Additional Info: 8E1959802B Tõrsteuer.BF BRM 4.11
    Additional Info: 8E0959801A Tõrsteuer.HL BRM 4.10
    Additional Info: 8E0959802A Tõrsteuer.HR BRM 4.10
    4 Faults Found:
    01331 - Door Control Module: Driver Side (J386)
    49-10 - No Communications - Intermittent
    01705 - Selection Switch for Mirror-Adjust (E48)
    27-10 - Implausible Signal - Intermittent
    01561 - Left Rear Door
    61-10 - Won't De-Safe - Intermittent
    01562 - Right Rear Door
    61-10 - Won't De-Safe - Intermittent
    Dupa ce am sters erorile alte coduri nu au mai aparut chiar daca am actionat butoanele .
    Daca a mai avut cineva problema asta sunt deschis la sugestii multumesc !

7. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    Nu sunt sigur,dar poti sa-i dai un scan cu vagul la modulul de confort si vezi ce iti da,sper sa nu fie de acolo,ca nu prea e asa ieftin!

8. gaby645 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    A4, 2.0 ALT , 2002
    codurile de mai sus sunt de la modulul comfort ,dupa ce le-am sters nu a mai dat nici un cod de eroare .

9. b-13-way

b-13-way 3rd Gear Member

Locație:
    bucharest
    Masina:
    Audi A4 1.9tdi 131cp
    probleme geamuri electrice si inchidere

Poate reusiti sa ma ajutati cu o parere.....din senin intr-o buna zi cand am dat sa inchid masina am observat ca se inchid doar trei usi (inafara de cea de la sofer)...pe care sunt nevoit sa o inchid folosind cheia, dupa care mi-am dat seama ca nu mai functioneaza ambele geamuri fata nici din comutatorul de pe usa de la sofer nici de pe usa dreapta fata, deasemenea nici butonul de pe usa sofer care comanda inchiderea si deschiderea toturor usilor. M-am gandit ca e posibil sa fie vreo siguranta care are legatura cu inchiderea si geamurile de pe fata, am umblat pe la sigurante...le-am luat la rand pe toate, pt ca daca scrie in neamta n-am reusit sa vad care e responsabila cu inchidere si geamuri fata...dar toate sigurantele par oka:confused:....vreo idee pe unde as putea sa ma mai uit?.....mai exista si alte sigurante inafara de cele de sub volan...vreun releu?...calculatorul de comfort...?!?!
    Ciudat este si faptul ca merge inchiderea pe usa dreapta fata iar geamurile nu..

10. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    de aseara nu mai imi mere geamul din stanga deloc, ca si cum nu ar avea curent, nu se aude nici cel mai mic zgomot, si pe vag com imi da eroarea 01331- door control modul, stie cineva ce este?

11. mhozoc

mhozoc 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4-2.0 ALT-2002;80-2.0 16V;A4 B7 1.8T 2008
    Salut,s-a mai scris pe undeva prin paginile anterioare, verificati in primul rind toate firele care ies din stilp si intra in usa, eu le-am gasit rupte aproape pe toate.

12. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    am desfacut si acel modul si este un releu stricat pe el, daca nu il gasesc o sa cumpar unul second hand de la dezmembrari, nu dau atatia bani pe el

13. alistar

alistar 3rd Gear Member

Locație:
    Campina
    Masina:
    ex A4 1.9 tdi 131HP AVF 2003 new Bmw X3 2005
    salut. cand am luat masina imi mergau si geamuile si trapa. se deschideau si se inchideau perfect. dupa 2- 3 saptamani stupoare,nu mergeau nici geamurile nici trapa. din cand in cand geamurile ini mergeau la fel si trapa. de obicei la un drum lung incepeau sa lucreze. am fost cu ea la card motors ploiesti si mau spus ca este calculatorul de confort,cel de sub scaun sofer,costa 1250 ron. am fost la un tip cu vag com ,si mi-a spus ca sunt butoanele devina. eu le-am desfacut si le-am curat. ok butoane devina,dar intrebarea este de ce nu imi merge nici trapa, care e legatura intre trapa si geamuri???? cei de la cardinal au pus un alt calc de cofort depe alta masina si acu ala a mers dar baiatul cu vag comul a spus ca lucreaza... sincer nu as da nici 1250 ron pe el.

14. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Calculatorul de confort este,cu vag-ul ce erori iti da?

15. alistar

alistar 3rd Gear Member

Locație:
    Campina
    Masina:
    sincer nu stiu .a fost taicamiu cu ea. iau dat un cod al piesei care apare pe fisa de la service

16. alistar

alistar 3rd Gear Member

Locație:
    Campina
    Masina:
    mau mai ufnctionat din cand in cand dar cand vor. daca ar fi acel calculator nu ar trebui sa nu mai functioneze deloc .

17. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ai vreun sistem de urgenta la ea,in genul Telematik,cum aveam eu?

18. alistar

alistar 3rd Gear Member

Locație:
    Campina
    Masina:
    in ce consta acest sistem c a nu stiu despre ce e vorba?

19. alihy25

alihy25 1st Gear Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    AUDI A4
    eu am avut aceasi problema.am rezolvato la reprezentanta in italia 200euro ma costat e un cablu care cedeaza

20. pkr777 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a3 coupe,1.8 benz, 2001
    am si eu aceeasi problema.. mie mi s-a intamplat in vara pe caldurile alea mari.. am iesit in oras..cu geamurile deschise.. si cand sa-mi iau prietena am zis sa bag ac sa fie un pic mai racoare.. dar cand am vrut sa inchid geamurile.. amandoua au cazut in usa.. nust ce-am facut dar le-am ridicat pana la urma.. si in lipsa de bani stau cu ele inchise.. la nevoie deschid usa :d.. salut

Distribuie pagina asta