1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inca un A3 8P in peisaj

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de AndreyPH, 10 Apr 2016.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Pare să iasă 70-80 % din stersatura din polish, wetsand cu 1500-2000 după polish de cutting și cam aia e.

2. MariusSCM

MariusSCM Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 - 1.6 (BFQ) 102 CP
    Sper sa-l gasesti pe nenorocit!
    Si eu mi-am gasit masina lovita in parcare, dar nu l-am gasit pentru ca nu sunt camere in zona.
    La tine pare sa iasa cu polish, dar la mine s-a crapat si vopseaua :(

3. AndreyPH

AndreyPH Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    VW Arteon, 2021, 2.0 TSI, 364cp, Stage 1
    Aveti dreptate cu polish-ul, dar @Cosmin ZKG cred ca esti generos cu procentajul ala. De la nisipul, praful si pietricelele de pe bara, cand a sters ala bara au ramas urme adanci, practic s-a raschetat superficial plasticul de pe bara, au rezultat pori din aceia de plastic.
    Sper doar sa il prind. Socrul meu care e fost cadru MAI, uns cu toate alifiile, a analizat poza atent pe un ecran mare si mi-a spus ca din dinamica accidentului, reiese ca ala m-a lovit cand incerca sa parcheze in spatele meu, nu cand voia sa iasa din locul de parcare si sa plece.
    Asa a interpretat el urmele, si ca pare bara de Logan. :))
    Poate totusi ma ajuta cel de sus si aflu cine e pe baza probelor video, abia astept sa il las 60 de zile fara permis si o amenda din clasa 4.

MariusSCM și Kspic apreciază asta.
  4. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Tot socrul tau care a fost cadru MAI si a facut ancheta trebuia sa iti spuna ca este obligatia ta sa declari incidentul in 24ore.
    Asa ca sfatul meu este sa iti repari problema si sa ii pui celui care ti-a julit masina o lumanare la biserica:asskicking:

5. AndreyPH

AndreyPH Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Nop, o sa declar incidentul daca o sa am o proba video cu faptasul. Pot foarte bine sa spun ca atunci am sesizat problema, nu stie nimeni cand s-a intamplat de fapt. Eu nu sunt din Bucuresti, doar lucrez aici, in weekend merg acasa in Busteni.
    Nu ma complic cu declaratii si procese verbale pentru atata lucru. :)

6. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Pai iti semnezi singur esecul daca declari cand vrei tu.
    Omul poate sa aduca dovezi fizice ca la momentul respectiv era in alta parte.
    Asa ca du-te si declara corect data si ora aproximativa.
    Si parerea socrului tau uns cu toate alifiile este egala cu parerea oricarei alte persoane, asta in cazul in care nu a fost vreun anchetator criminalistic. Aia cu pare bara de Logan e tare, stie si anul fabricatiei ? :))
    Poate nu o sa afli niciodata exact ce s-a intamplat.

Romanul e tot roman ...

Mitiy apreciază asta.
  7. george_gopo

george_gopo Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI (BLB) - 140 CP, 2006
    Si ca sa iti faca in ciuda poate el sa declare primul la politie ca l-ai lovit. Lucru ce l-a patit un prieten in Bucuresti dupa ce un nene l-a lovit si a fugit de el. Cand s-a dus la Politie ala declarase deja ca i-a lovita toata partea stanga.:))Asa ca fugi repede la Politie si da declaratie daca vrei sa faci ceva.

8. AndreyPH

AndreyPH Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Exact asta a fost, criminalist. :)
    Dupa faptul ca nu a lasat urme de vopsea decat in partea de sus, pe bandoul meu, si jos de tot, la mijloc bara de Logan are bandoul foarte mare si nevopsit.

@george_gopo, adevarat ce spui tu, dar el nu are cum sa dovedeasca din urmele de pe masini.

Va promit eu ca il gasesc si il fac sa plateasca, asa, ca romana e roman pana la moarte. :))

9. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    Ai trait in alte țări sa poti face comparația?
    Iti spun eu si colegii care traiesc in alte tari iti pot confirma ca suntem mai bine si masinile mult mai îngrijite.

Pai ia dute tu in ANGLIA,SPANIA,ITALIA sa vezi cum arata masinile sau cum parcheaza sa vezi atunci.

Asta cu perfectiune o visam noi romanii ca in alta parte totul este perfect si frumos.

Masinile de Romania sunt mult mai ingrijite ca aspect.

10. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nasol cu incidentul tau!Eu am patit ceva similar, insa aveam 2 indicii : taxi albastru la origine, colantat.Am cercetat masinile din zona, am gasit una proaspat lovita si i-am lasat o saptamana bilet in geam.Nu m-a sunat el, insa cand l-au sunat de la politie m-a sunat sa ma roage sa facem amiabila.
    Eu am declarat incidentul la politie, indicandul pe el ca posibil autor.Dupa a urmat o negociere tipica taximetristilor si intr-un final am cedat si am facut amiabila.Tipul locuieste pe strada mea si era important sa ramanem "prieteni".

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

11. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    un motiv foarte bun sa iti lasi o camera video si pe audi sa filmeze

Incidentul trebuie declarat, iar ulterior investigatiile sunt facute de EI nu de tine. Ceva asemanator a patit tatal meu in parcarea de la Carrefour Buzau. O doarmna efectiv a slefuit bara fata masinii. Dupa asta a plecat. Bucuria mare a fost ca farul era neatins, nu de alta dar pe original..... costa nu gluma fiind cu AFL si tot felul de nebunii.

S-a dus la sectie, foarte frumos a depus plangere si urma ca un echipaj sa mearga la magazin sa ceara filmarile. Tipic politiei .... nu s-a dus nimeni deci am inceput noi ancheta. Prin intermediul unei cunostinte am ajuns in posesia imaginilor video si am indentificat un renault megane vechi, dar si pe doamna de la volan. De la politie ni s-a spus telefonic .....ca a fost o duba, dar nu se vedea numarul si tot felul de minciuni infecte.
    Noi am fost si am discutat fata in fata cu agentul de politie, i-am spus uite asta este filmarea, asta este masina, asta este numarul. Ce facem mai departe ?

Au identificat masina, au luat legatura cu proprietarul, ne-am intalnit seara la politie doamna nega, masinile au fost puse in pozitilile din filmare pentru a intelege evenimentul. A tot negat dar noi aveam momentele din filmare scoase la imprimanta pe coala A4. A tacut din gura, a ramas fara permis, am luat asigurarea, am facut masina :)
    Nu mai stiu daca dupa 1 sau 2 luni de la eveniment.

Dar obligatoriu trebuie declarat la politie in timp util, altfel.... te poti trezi ca nu mai ai ce face.

12. AndreyPH

AndreyPH Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Eu nu vreau amiabila de la el. Nu o sa vopsesc bara doar pentru atata lucru. Dupa ce l-am identificat, ii spun ca are 2 solutii. Decarteaza 1000 de lei cadou de Paste, sau declar la Politie tot, le pun filmarea si pozele in brate si 2 luni sta pe bara, plus 1200 lei sau cat o fi amenda.
    Nu ma intereseaza deznodamantul in sine, cat vreau sa-l fac si sa ii vad reactia cand o sa fim fata in fata. :)

13. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    Vezi ca stati amandoi fara permis,ca este obligatia la amandoi sa va declarati accidentul in 24 ore.

Si daca iti lovesti masina singur in propria curte normal esti obligat conform legii sa declari si sa obtii autorizatie de reparație asa ca sfat iti spun sa uiti toate aceste scenarii.

Nu lucrez in M.A.I. dar iti garantez ca esti in situatia in care sa injuri si sa iti vezi mai departe de viață.

Pe principiul MORTUL DE LA GROAPA NU SE MAI INTOARCE.

14. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Andrei, vad ca tot nu intelegi. Nu poti face lucrul asta la care tot visezi.
    Sa iti intre bine in cap, accidentul trebuie declarat in maxim 24 ore de la producere, in caz contrar se retin permisele ambilor participanti. Nu pe 60 de zile sau cat ai zis tu, ci doar pe 30 de zile.
    Daca tu declari ca accidentul s-a intamplat azi, sau maine, sau cand vrei tu, etc. Iti dai seama ca omul nu a stat in casa si a hibernat, a mers cu masina, si este deajuns sa comunice politiei 2-3 locatii in care a fost dupa care acestia cer camerele de supraveghere trafic sau ale magazinelor din zona si o sa vada ca in intervalul respectiv masina era in alta parte.
    Si o sa vreau sa iti vad tie fata cand tu tii una si buna ca accidentul a avut loc in data X la ora X si politia iti arata imagini cu masina respectiva la cine stie ce distanta de masina ta la data si ora declarata.

Si chiar daca politia nu se implica sa caute pe camere masina, e de ajuns ca proprietarul sa faca rost de camere de la 1-2 magazine si sa i le tranteasca politistului in fata.

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ok. S-a clarificat cred eu situatia si punem punct aici acestei dezbateri. Multumesc.

16. AndreyPH

AndreyPH Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ok, nu mai dezbatem, doar ca tin la curent cu ce rezolv.
    @audi66 , ramane fara permis 60 de zile.

17. Sergio

Sergio 6th Gear Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi a4 b8 2.0 TFSI
    audi66 are dreptate, ramane fara permis 30 de zile. Am patit-o eu pe pielea mea (am fost in locul cuiva pt a nu ramane el fara permis, avea mai multa nevoie ca mine) si 30 de zile a fost suspendat.

18. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Andrei, tu chiar o tii pe a ta ...
    Eu chiar am patit-o pe pielea mea, din vina mea. :)
    Cu toate ca i-am dat bani sa isi vopseasca bara, la cateva ore s-a dus la politie si a declarat accidentul.
    Dupa ceva timp m-am trezit cu un nene militian la usa si tot am ramas fara permis pentru 30 de zile + amenda.
    Presupun ca vroia sa ramana cu banii in buzunar si bara vopsita pe RCA-ul meu.

Deci, va sfatuiesc sa folositit caile legale. :)

19. audibv Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B7 2.0 Tfsi Quattro BPG & A3 8V 1.6 Tdi CRKB
    Eu cand am fost intr-o situatie asemanatoare, i-am dat banii sa-si vopseasca bara, dar am facut si amiabila fara sa-i dau asigurarea. Asa ca daca se razgandea si se ducea la politie eu aveam amiabila semnata de el, deci nu avea cum sa-mi ia permisul sau altele mai naspa

20. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Chiar vreti sa sterg mesaje ? Conform legii permisul de conducere se suspenda pentru 30 zile plus plata conform clasa de amenda, daca nu se declara accidentul la Politie cand este un autor necunoscut. Punct.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta