1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata cu pompa vacuum si alarma din fabrica OE cu inchidere centralizata la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de eminence, 28 Apr 2009.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Masina ta din 96 nu cred ca stie optiunea asta. Insa ar fi indicat sa incerci si cu o alta versiune (de preferat mai noua) de Vag-Com.

2. Pippo09

Pippo09 Silver Member

Locație:
    Tarnveni(Mures)
    Masina:
    ex:A4,1.9TDI,81kw AFN
    La modelul din 96 nu se poate ,si eu am incercat,imi aparea error in respectivele casute.

3. liviugl 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 1.8 97
    Sunt perfect de acord cu dannyb. Asa mi s'a montat si mie inchiderea centralizata. Iar in ceea ce priveste modulul de inchidere al masinii este situat tot in portbagaj in partea dreapta (dar nu e nevoie sa umbli la modulul acesta pentru a-ti pune centralizare din telecomanda). Masina este un audi a4 97 motor 1.8

4. sharkyno 3rd Gear Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Avant 2012,2.0 TDI - CGLC - 177hp
    Pe modulul 35 am incercat chiar si pe celalalt, dar nu il pot accesa din pacate. Probabil nu stie functia asta, chiar daca mi se pare putin ciudat.

Ultima editare de un moderator: 25 Oct 2011
  5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sa nu ti se para ciudat. B5-ul din 1995/1996 si partial 1997 difera enorm de mult de B5-urile din 1998+.

6. gabriel2012 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    a4,1.6,adp,1995
    Salut,am si eu o intrebare,cand inchid masina, se inchid toate usile si portbagajul,iar cind deschid ,mi se mai intampla ca portbagajul sa ramana blocat,am mai patit si iarna trecuta cand era frig ,dar acuma temperatura a fost de 15 grade.Nu stiu daca are vreo legatura, dar la mine nu se aprinde nici un bec de la nici o usa cand e deschisa.Nu stiu de ce nu se deschide portbagajul si daca e vreo legatura cu becurile de la usi?

7. audi11wst

audi11wst Silver Member

Locație:
    marginea U.E.
    Masina:
    A3 8V/ CRLB / QMM / 2015 - A3 8L / BFQ / FDH / 2003
    Faptul că nu se decuie portbagajul nu are nici o legătură cu faptul că nu se aprind becurile din interior la deschiderea portierelor. La portbagaj, cred că problema poate fi de la un furtunaş de vacum fisurat sau un contact imperfect. În ceea ce priveşte iluminarea interioară pot fi două cauze:
    1. Butonul de la plafonieră este pus pe poziţia ZERO;
    2. Switch-urile din uşi sunt defecte.

8. syk1985

syk1985 1st Gear Member

Locație:
    targu neamt
    Masina:
    audi a4 avant tdi quattro,2496 cm ,2000
    salut,
    Ma poate ajuta si pe mine cineva ? am si eu o problema asemanatoare la portbagaj. cand deschid/inchid masina se aude un zgomot ,cred ca de la pompa vacuum. nu se deschide decat cu cheia.
    am fost la un electrician auto, s-a uitat la el, a zis ca totul este in regula, numai....ca nu mere.
    Ma poate ajuta cineva cu o idee de cum sa-l repar sau cum sa depistez problema ?
    Va multumesc.

Ultima editare de un moderator: 18 Dec 2011
  9. breitner

breitner Gold Member

Locație:
    Comarnic, München
    Masina:
    A4 B5, 1.8 Quattro, Passat B5 1.9 TDI AVF 4Motion
    nu cumva pompa baga prea putin aer sau furtunul care duce la incuietoarea portbagajului este fisurat ?

10. syk1985

syk1985 1st Gear Member

Locație:
    targu neamt
    Masina:
    si..ce ma sfatuiesti sa fac ?
    sa desfac la portbagaj ? Dar nu stiu cum sa umblu pe acolo. Ce sa-i fac ca sa incerc sa-l fac sa mearga si sa se deschida normal ? Merci.

11. breitner

breitner Gold Member

Locație:
    Comarnic, München
    Masina:
    cauti capatul furtunului de la incuietoare si o iei pe "firul apei" cu controlul. s-ar putea si sa auzi daca pierde pe undeva aer.
    bineinteles ca trebuie sa mai desfaci si capitonajul (e prins in niste bumbi).

12. syk1985

syk1985 1st Gear Member

Locație:
    targu neamt
    Masina:
    am sa incerc asta cu verificatul! sper sa nu fie de vina pompa vacuum ca sigur nu e prea ieftina.

13. breitner

breitner Gold Member

Locație:
    Comarnic, München
    Masina:
    gasesti la dezmembrari cu 200-300 lei (nici nu vrei sa stii cat costa una noua). se potrivesc si de golf.

14. audi11wst

audi11wst Silver Member

Locație:
    marginea U.E.
    Masina:
    A3 8V/ CRLB / QMM / 2015 - A3 8L / BFQ / FDH / 2003
    Pompa de vacum de golf (III) nu se potriveşte la lui syk1985, deoarece, conform profilului, B5-ul lui este facelift.

15. cipriannt 3rd Gear Member

Locație:
    Azuga
    Masina:
    Audi A4 , 1.9 TDI , 110cp, quattro
    Am avut si eu probleme in sensul ca la mine facea mai mult timp zgomot de inchidere sau deschidere , deci functiona o perioada mai lunga decat normal. Apoi mergand , cum spunea un coleg pe aici, pe firul apei am descoperit ca scapa aer sau tragea aer fals la inchizatoarea de la busonul de carburant , caci si acela are o un mic pistonas care avea garniturra fisurata. Am cumparat altul de la dezmembrari dupa o lunga negociere . Cerea 50 lei si l-am luat cu 20 pana la urma cu tehnica de negociere: vrei 20 lei sau nu? Eu mai mult nu dau! Pana la urma a cedat el nici macar nu stia ca exista asa ceva la buson. Am bagat eu mana si am desprins pistonasul si fara sa il dau in mana i-am fluturat 20 lei la care nu a rezistat.

16. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi a4 b5 avant ajm 2000, Audi a4 b8 avant CAGA 2010
    Problema identica cu a ta am avut si eu.
    Intamplator am gasit si defectiunea.
    Tot montand si demontant in disperare de cauza am ajuns la buba.
    Iata cateva observatii:
    -nu ai ce cauta la instalatia portbagajului deoarece acesta nu este pe comanda vacum/presiune
    -comanda de deschidere/inchidere, portbagajul o primeste de la un releu din modulul de comanda inchidere cod 8D0 862 257 ?( ?-functie de facilitati )
    -acest releu este actionat de o membrana care la randul ei este actionata de presiune/vacum.
    -daca exista pierderi in traseele usilor sau zavorului de la rezervor usile se deschid cu un timp marit insa membrana nu mai are presiunea/vacumul suficiente sa o duca in parametri de actionare a releului si portbagajul nu primeste comanda electrica de deschidere/inchidere
    -la mine am gasit o mica intepatura in membrana usii dreapta spate pe care am oprurat-o cu silicon pe ambele fete (se intelege, intepatura din membrana am reparat-o cu silicon) desi usile se comandau corect si inainte de repararea intepaturii
    -depistarea defectiunii se poate face foarte simplu: scoate cele doua trasee de conducte din modulul de inchidere si obtureaza ambele stuturi ale acestuia; cineva facand comanda inchiderii, vei observa ca portbagajul va avea comanda
    In concluzie, trebuie sa faci ceea ce ti-am spus si mai discutam.
    Succes!

17. Dandex

Dandex 1st Gear Member

Locație:
    URZICENI,IALOMITA
    Masina:
    Audi A4B5 ; 1,9 TDI ; 1996
    . Salut tuturor membrilor din CLUB AUDI.RO si totodata Sarbatori Fericite ca suntem in pragul lor azi 24.dec. Postez pentru prima oara in acest club in speranta ca cineva a intalnit o problema ca a mea si ma poate ajuta sa descopar cauza ei.
    Am de trei luni un Audi A4B5 din '96, 1.9 tdi pe care l-am achizitionat cu probleme la inchidere (la frig nu mai functiona inchiderea pe vacuum) iar dupa ce am citit postarile voastre, pentru care va multumesc, am gasit si la mine problema adica trei circuite oxidate pe placa din pompa vacuum. Am refacut lipiturile si o luna inchiderea a functionat ca la carte dar in urma cu doua saptamani a inceput necazu;:(
    . Incui masina si dupa cateva minute se descuie singura. Mentionez ca problema se intampla atat la inchiderea cu cheia in butuc cat si la cuplarea alarmei din telecomanda (usile se decuie dar alarma ramane activa)
    Mai pot adauga urmatoarele:
    - pompa functioneaza normal si la inchidere si la deschidere;
    - sa intamplat ca masina sa ramana incuiata mai mult timp (toata noaptea) fara a se mai descuia;
    - uneori nu se mai incuie deloc sau mai bine zis se descuie instantaneu caci pompa se aude.
    . Multumesc anticipat tuturor membrilor si in special celor ce ma pot ajuta cu un sfat.
    O zi buna tuturor.

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Trebuie verificata partea electrica a inchiderii... sau daca gasesti, cumpara o alta pompa de vacuum (bineinteles pentru partea electrica) insa vezi sa aibe pe cat posibil acelasi cod. Daca nu gasesti cu acelasi cod poti incerca sa vezi daca merge si cu o litera diferita insa numai dupa ce te-ai convins ca functioneaza corect, o cumperi.

19. Dandex

Dandex 1st Gear Member

Locație:
    URZICENI,IALOMITA
    Masina:
    Audi A4B5 ; 1,9 TDI ; 1996
    Multmesc Ovidiutm, voi incerca sa gasesc o alta pompa.

Ultima editare de un moderator: 26 Dec 2011
  20. zoly85 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    a4 1.6 1995
    si eu am acelasi tip de inchidere centralizata + alarma. pana azi a functionat ok. azi am umblat pe la butonul ala din bara de langa sofer si nu imi mai functioneaza telecomanda. acum incerc sa vad ce pot face. am scos borna bateriei si il las vreo jumatate de ora si incerc din nou. exista vreo modalitate de sincronizare ?

Ultima editare de un moderator: 28 Dec 2011

Distribuie pagina asta