1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata cu pompa vacuum si alarma din fabrica OE cu inchidere centralizata la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de eminence, 28 Apr 2009.

1. alcaponezz 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 1.6 adp
    asa am legat eu la mine inchiderea tip briceag.rosu la pinul 30 al masinii care este plus 12v permanent,firele maro pentru semnalizare la mufa maro de pe stalpul din stanga jos,firele de semnalizare ale masinii au culoarea negru-alb si negru verde.firele pentru inchidere sint in mufa de sub relee firele masinii sant albastru-rosu si gri-alb,in mufa sant numai 2 fire.pozele sant la audi a4 1995 adp 1600cm.la alarma mea firele sant asa;portocaliu--neconectat,alb--albastru-rosu,galben--masa,porto-negru---neconectat,alb-negru---gri-alb,galben-negru---masa,negru---masa,rosu---+12V,MARO---LA SEMNALIZARE,VERDE---NU STIU SA-L LEG ,UNDEVA LA BROASCA ,O SA INCERC SA-L LEG.

2. alcaponezz 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 1.6 adp
    la voi cand incuiati masina cu cheia cu geamul deschis se inchide geamul singur? pentru masini din 95 si un pic.

3. mircea_suba

mircea_suba 5th Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    audi a4 b8 2.0 tdi CAGA
    tocmai am incercat si eu cu un ac si am reusit sa scot cipul foarte usor eu credeam ca e din turnare in cvheie si nu poate fi scos doar daca spargi cheia.:)

Lica sorin apreciază asta.
  4. mircea_suba

Locație:
    Deva
    Masina:
    audi a4 b8 2.0 tdi CAGA
    la mine se inchid geamurile daca tin cheia mai mult timp in pozitia inchis in usa vreo 2-3 secunde.

5. alcaponezz 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 1.6 adp
    multam mircea si la mine se inchid,osa leg inchiderea la broasca sa-mi ridice geamurile.

6. razvan_audimm 1st Gear Member

Locație:
    baia mare
    Masina:
    audi a4 b5 1.6
    ai reusit?

salut, am si eu acelasi model de masina ca si a ta , si mi-am luat de curand un kit cu chei briceag, poti sa-mi explici cum le-ai legat? ms mult

7. Never666

Never666 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4
    Eu cred ca o fost destul de explicit acest topic pune manuta si citeste

8. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    multumesc pentru poze
    din pacate pentru mine nu prea seamana cu cea originala.
    eu am deja cheie briceag care e cam folosita si ma gandeam ca decat sa fac o copie noua(450 ron) sa iau un astfel de modul, dar nu imi place pentru audi( daca nu aveam sigur imi placea:p)
    poate voi comanda un set pentru opel, acolo am noroc ca nu are cip deci scap ieftin si instalatia electrica e mai simpla.
    vad ca ai si buton pentru portbagaj, ai reusit sa il legi si pe ala sa il folosesti?

9. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Ala cica e buton sa te avertizeze luminos, sa gasesti masina in parcare :)
    Nu e legat...

10. alcaponezz 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 1.6 adp
    da eu am montat motoras la porbagaj si printrun releu imi deschide si porbagajul.releul este pentru protectie.

11. mircea_suba

Locație:
    Deva
    Masina:
    audi a4 b8 2.0 tdi CAGA
    daca poate sa-mi zica si mie cineva daca pot monta pe b5-ul meu din 96 cu cheie simpla contact si yale de usa si portbagaj de la un b5 facelift cu cheie dinaia lata tip briceag. ma intereseaza mai mult din punct de vedere mecenic daca se potrivesc yalele la usa si se potrivesc acolo.

12. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Banuiesc ca se pot monta, am vazut cum arata la facelift, seamana mult cu a mea.

Incep sa cred ca nu am facut asa o afacere buna cu kitul meu, copiatul cheii se pare ca nu e floare la ureche, trebuie schimbata lama, nu se potriveste :keule:
    Inca 50 lei / cheie...

13. alcaponezz 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 1.6 adp
    pai nu chiar ,eu am facut o cheie normala ,am dat jos plasticul si am pilit-o sa se potriveasca.asa am iesit la 14 lei dar nu am facut doar una ca oricum am cheie de rezerva.

14. alcaponezz 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 1.6 adp
    revin cu precizari privind legarea inchiderii,aceasta este partea cu firul ce comanda ridicarea geamurilor.tot acolo pe stalpul din dreapta cauti mufa maro si la ea firul rosu cu maro ,il belesti si legi firul de la modul.eu am pus o dioda redresoare 1n4007 parca dar merge si fara,atentie la sensul diodei.treaba buna e ca nu trebe apasat lung se inchide foarte prompt oricum e o boierie sa se inchida geamurile singure.inchiderea mea a costat 85lei +15lei transportul si dupa 3saptamini sint multumit de ea si il recomand.

15. soporan_adrian

soporan_adrian 1st Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 B5 , motor 1.9 TDI PD , an fab. 2001
    vreau sa imi cumpar si eu um modul cu cheie tip briceag ......imi poate spune si mie cineva de unde a cumoarat? @ eminence : vad ca esti din turda ....poate imi spui si mie de unde ai cumparat si cum l-ai montat . ms

16. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Eu am gasit pe net nr de tel al tipului de unde am cumparat, e din Pitesti tipul, iti caut pe maine nr lui. Cat despre montat, nu m-am bagat, n-am nici timp si nici nu pot sa zic ca sunt as la chestii de genu asta. Am tot cautat un tip sa-mi faca montajul mai ieftin, dar sub 100 de lei nu am gasit.

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pana la urma cum ai rezolvat cu cheia?

18. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Si aia a fost cu cantec, multi mi-au zis ca nici nu se poate face, de fapt era destul de simplu... Lama cheii era prinsa cu un surubel de corpul cheii, am schimbat lama cu una care sa se potriveasca cu a mea. Mutat chipul din cheia veche si gata...
    Lama originala bruta nu se putea adapta decat cu polizari si slefuiri intensive. :) Cost copiat cheie: 50 lei.

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Pui o poza?

20. andyred 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 B5 1.8i ADR
    Alarma din fabrica cu inchidere centralizata - OEM la A4 B5 - probleme si rezolvari

Salut baieti.
    Azi am vazut o chestie interesanta. Butonul de pe bord care aprinde lumina de ceata are in spate un bec care atunci cand il apas apare o lumina verde.
    Intrebarea mea este, dupa ce ii iau contactul si toate luminile se sting, inchid masina, dupa cateva secunde becul de pe butonul pentru ceata incepe sa clipeasca rosu, prima data mai repede si dupa vreo 10 sec mai rar. Daca deschid masina se opreste.
    De fiecare data dupa ce o inchid face la fel ca si cum ar fi un led de alarma. Sa am vreo alarma pe masina sau daca stie cineva alta explicatie apreciez
    Mersi baieti

Distribuie pagina asta