1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata cu pompa vacuum si alarma din fabrica OE cu inchidere centralizata la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de eminence, 28 Apr 2009.

1. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Mihai vezi ca si eu aveam aproape aceeasi problema( nu trebuia sa tin la 2000 ture, doar motor oprit) si s-a rezolvat prin strangerea celor 3 suruburi care tin rotitele de grafit.
    E bine sa si cureti inainte rotitele si placutele si apoi sa strangi cat mai mult dar cu atentie sa nu le crapi

2. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    Am reparat inchiderea acum imi merge pompa 2.5 sec fata de 20 cat mergea inainte .Am gasit o gaura in membrana de la rezervor pe care am lipit-o cu silicon sanitar cred ca daia imi crapau mie pompele in 2 luni , actuala am facuto hibrid cu piesele de la una de golf3 care are rotita de grafit dubla in grosime. Sper sa nu mai am probleme !

3. alain

alain 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 (B6-2003) S-Line 2.5 TDI(BDH) quattro
    alarma/instalatia de supraveghere interioara

Ave,
    masina mea nu are alarma. Pot instala alarma ? ce contine de fapt acest montaj mai exact ?
    am citit, goarna s-ar monta in portbagaj, cred ca in spatiul cu o grila.
    modulul cica ar fi pe fiecare masina. ar trebui doar montat senzorul central. Mai exista si alti senzori ? butoanele suplimentare, cele 2 ? cablaje, mufe ?
    sper ca nu sunt multe intrebari.
    multumesc!
    :rockwoot:

Ultima editare de un moderator: 19 Mar 2013
  4. alain

alain 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 (B6-2003) S-Line 2.5 TDI(BDH) quattro
    usa mea de la portbagaj nu se deschidea asta vara, posibil din cauza caldurii excesive.
    acum functioneaza.
    unde pot verifica ca aceasta problema sa nu se repete.
    multumesc

5. KENZY 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4, 1,8i, 1996
    cum ai legat cele 2 fire din modulul cel nou la 1 fir pe care comunica inchiderea masinii (la mine minus inchide usa si + o deschide dar nu este decat un fir la inchiderea originala pe stalpul din stg fata jos )

6. oneraaul Guest

Salut,
    Nu mai merge inchiderea centralizata din fabrica. Am cheia tip briceag, avariile se aprind cand apas pe buton dar nu se mai inchide si se aude un zgomot in portbagaj sub mocheta in partea dreapta. Ce pot sa fac ?

Ultima editare de un moderator: 12 Apr 2013
  7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Iti merge pompa in gol.
    Fie e sparta pompa, fie ai un furtun undeva pe traseu spart iar pompa (in cazul in care inca functioneaza) se supraincalzeste in momentul asta si se va strica in curand.
    Ca idee pompa nu are voie sa mearga mai mult de 2 secunde din momentul in care tu apesi pe butonul telecomenzii.

8. ag28ruf 1st Gear Member

Locație:
    pitesti
    Masina:
    a3,1.9,1999
    pompa vacuum este in acelasi dispozitiv cu modulul confort asta o stiu ca si eu am avut probleme si l-am schimbat

9. nicula.alexandru

nicula.alexandru 1st Gear Member

Locație:
    Petrosani
    Masina:
    Audi A4 B5, 1.6, 2000
    Tocmai mi s-a stricat si mie aceasta pompa. Am fost la un service si am verificat tubulatura cu un pistol cu aer comprimat si este totul ok, inchizatorile functioneaza atat pe inchis cat si pe deschis, in schimb pompa trimite aer doar pe un orificiu si imi merge doar usa soferului si portbagajul deci va trebui schimbata pompa... Intrebarea mea este de unde pot gasi acesta pompa pentru ca cei din service mi-au spus ca una noua costa mult prea mult ca sa merite cumparata...Multumesc !

10. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Ia o pompa de Golf 3/ Polo si ii folosesti compresorul, adica rotitele de grafit.

Cele de VW sunt mult mai groase si tin mai mult

Ultima editare de un moderator: 17 Apr 2013
  11. macyu80 1st Gear Member

Locație:
    mangalia
    Masina:
    audi a4, 1.9 tdi 1997
    Inchidere si alarma originala audi a4 avant 1997

Am cumparat-o fara sa mearga inchiderea .
    Care ar fi motivul?
    Cu cheia se inchid usile coboara sau se ridica geamurile dar din telecomanda nu merge.

Ultima editare de un moderator: 20 Apr 2013
  12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pune o poza cu tipul de telecomanda pe care il ai.
    Si spune-mi cate chei ai cu telecomanda si cate fara.

13. bogdaneli_03 1st Gear Member

Locație:
    tara
    Masina:
    A4, B5, 1996
    Salut!
    Cine ma ajuta si pe mine cu o diagrama electrica a intregului circuit electric pentru un A4,B5, 1996?
    Am urmatoarea problema: nu imi mai merge inchiderea centralizata din telecomanada si folosesc cheia pentru a deschide si inchide masina. Cand doresc sa o deschid/inchid, nu se deschide decat usa soferului, celelalte ramanand inchise. Ma gandesc sa nu fie un contact oxidat, masina fiind dotata cu pompa cu vacuum din fabrica, asta inseamna ca are inchidere centralizata din cheie. Daca o deschid de la pasager (dreapta) se deschid toate usile.
    Si inca o problema, electricianul care a montat inchiderea centralizata din telecomanda, a taiat un fir de culoare verde care era legat de firul maro-alb de pe mufa maro de pe stalpul stanga (este prima mufa de sus dinspre usa). Acest fir verde era legat la firul maro-galben de pe aceeasi mufa. Despre ce circuit este vorba?

Ultima editare: 21 Apr 2013
  14. zaietz 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 1,8, 20V, 1995
    Solicit ajutor!!!

Pt cei cu B5 (dupa 05.1996), care aveti buton de lock/unlock pe portierea stanga (sofer) am si eu nevoie de ajutor!!!! Mi-am achizitionat asa ceva si nu stiu unde se conecteaza mufa cu 4 fire!

Ultima editare: 23 Apr 2013
  15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu iti pot da detalii exact insa poate te ajuta... din cate stiu eu e asa:
    - MOV merge la inchiderea centralizata
    - MARO e masa
    - ROSU e iluminarea butonului (+ contact)
    - GALBEN e contact permanent

16. alessandro 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A4,AFN 110 CP,1997
    Salut,stiti daca se poate adapta modulul pt inchiderea centralizata de golf 3 pe masina din semnatura(modul cu 3 mufe).ms

17. zaietz 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 1,8, 20V, 1995
    Multumuesc OVIDIUTM. Incerc sa fac legaturi dupa ce mi-ai spus si revin cu comentariu daca a mers sau nu.

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    alessandro, modulul cu totul nu. Motorasul cu modificari la conducta de plastic ce pleaca in afara modulului, da.
    zaietz, cu placere! Nu stiu pe ce pin de la pompa merge firul mov insa vezi si tu, poate ai un fir mov pe acolo.

19. mario79

mario79 6th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a 4 ,1.9 tdi ,1997
    am procurat o cheie briceag originala AUDI cu inchidere centralizata.Se poate imperechea cu centralizata mea after marchet sa functioneze si centralizata din cheie.Am pus lamela noua si functioneaza masina si fara cip dar se aprinde un martor in bord

20. zaietz 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 1,8, 20V, 1995
    Revin cu detalii in legatura cu instalarea butonului <<DOOR LOCK SWITCH>> cod: 8L0 962 107 A pe portiera soferului, la B5 pre-facelift (1995 - 1996) dotate cu inchidere centralizata si alarma din fabrica.
    Operatiunea s-a desfasurat pe modelul din semnatura, sper ca informatiile pe care le scriu sa fie de folos si celor cu alte motorizari/optiuni.
    Butonul se conecteaza la instalatia de inchidere centralizata prin intermediul a 4 fire: firul MARO (masa), firul GALBEN/ALBASTRU (contact permanent), firul ROSU/GRI (+ contact, iluminarea butonului) si firul ROSU/ALBASTRU (comanda inchiderii centralizate). Schemele de conectare se regasesc in fisierele atasate mai jos. Conexiunile firelor se realizeaza in conectorii T10h si T10g de culoare maro, din dreptul partii de jos a stalpului de la sofer, de unde se actioneaza parghia de deschidere a capotei.
    Dupa montaj, prin apasarea partii superioare a butonului (zona de deasupra cheitei) pt 1-2 secunde mi se deblocheaza toate portierele. Butonul este iluminat odata cu luminile bordului (pozitia), insa blocarea portierelor din interior o fac tot ca si pana acum, nu din butonul nou instalat.

Ultima editare: 7 Mai 2013

Distribuie pagina asta